![]() |
|
![]() |
פורום היבואן - סוכנות מכוניות לים התיכון קשר ישיר עם יבואן פיאט, לשאלות ותשובות בנושאי חלפים ושרות טכני |
גלריה
תמונות מהגלריה
|
||||||||||||||
|
|
|
|
|
מודעות שרות | |
![]() |
![]() |
מועדון פיאט בפייסבוק |
|
כלי נושא | הצג מצבים |
![]() |
#1 | |
Member
הגלגלים שלי: פונטו איבו מולטיאייר,קיה סיד סטיישן ,ימהה ויראגו 500
|
כשל של יחידת המולטיאייר - עד כמה הדבר נדיר ?
שלום לכולם ,
השבוע חוויתי דבר טראומטי - יחידת המולטיאייר בפונטו איבו 2010 שלי כשלה ונאלצתי להחליפה . הנזק הכספי כ 9000 ש"ח ( רק החלק עולה 7600 ש"ח לפני מעמ) הכשל : הברגה שנשחקה בגוף היחידה עצמה כך שהגליל שמוברג אליה פשוט משוחרר ,אותו גליל שבתוכו יושבת בוכנה שפועלת בלחץ שמן ולוחצת על נדנד שפותח את שסתום היניקה. התוצאה היא שאין קומפרסיה בצילינדר מספר שלוש . אצרף תמונות בהמשך לטענת המכונאי ואני מקבל את קביעתו - אי אפשר לתקן ע"י מילוי או הליקוייל וכדומה ונאלצתי כאמור להחליפה . הוא גם אמר שזו לא הפעם הראשונה שהוא רואה כשל במולטיאייר וגם בפעמיים הקודמות זה היה במנגנון של צילינדר מספר 3. מדובר כאמור בהברגה שנשחקה של חלק שבכלל לא זז מה שמצביע לדעתי על פגם בייצור . שאלתי היא האם יש כאן עוד בעלי פונטו איבו או אלפא מיטו 1400 סמ"ק מולטיאייר שחוו כשל והאם במקרה היה זה במנגנון מספר 3 ? אני מנסה להבין אם אכן יש כאן כשל סידרתי בייצור ועד כמה הדבר נפוץ . שבוע טוב , גל |
|
![]() |
![]() |
|
|
![]() |
||||
נושא | מתחיל הנושא | פורום | תגובות | ההודעה האחרונה |
יחידת דיור להשכרה | yair791 | אוף טופיק | 0 | 24-06-13 23:46 |
יחידת הצתה | ornalulu | אונו - טכני | 5 | 27-12-11 16:21 |
יחידת פיקוד של מערכת בקרת אקלים-לנצ'יה דדרה | eliko1976 | מכירה | 0 | 02-10-11 11:34 |
חיה חדשה, מנורות לדים, מישהו מכיר את הדבר הזה? | BentzZz | שיפורים וקוסמטיקה | 9 | 02-01-10 23:36 |
סקאלה של בראבו / בראבה = אותו הדבר?! | elad-o | בראבו - טכני | 1 | 13-10-08 21:44 |
פיאט
מוסכים ושרותי רכב
פורום טכני לרכב
אתר רכב הכולל פורום רכב, שימושון רכב, אינדקס מוסכים לחיפוש מוסך ועוד