![]() |
|
עקוב אחרינו ב-RSS
|
||||||
| מכירה רכבים ואביזרים למכירה. |
|
גלריה
תמונות מהגלריה
|
||||||||||||||
|
|
|
|
|
||||||||||
| מודעות שרות | |
|
|
| מועדון פיאט בפייסבוק |
![]() |
|
|
כלי נושא | הצג מצבים |
|
|
#1 | |
|
Senior Member
הגלגלים שלי: פונטו
|
למכירה וגם למסירה חלקים לספייס.
ברשותי ספייס מודל 2001 לחלקים.
החלטנו להעיף אותה מהחצר בשל חוסר מקום. המנוע והגיר במצב מצויין (בדוק) חלקי הפלסטיק והכיסאות יימסרו חינם, שאר החלקים במחיר שייקבע הקונה. לדוגמה, על המנוע אנו דורשים 500 ש"ח. תקין באחריות. 4 צמיגים במצב טוב (עוברים טסט) עם הג'נטים והטסות ב-100 ש"ח. רדיאטור תקין ב- 50 ש"ח. מנוע הגה חשמלי תקין שניבדק עם סכנר ע"י עידן. הקונה יגיד מחיר הגיוני. השבוע הרכב יפורק וילך לברזל. מהרו פן תאחרו. ![]() ![]() ![]() דוד.
|
|
|
|
|
#2 |
|
Member
הגלגלים שלי: HGT
|
מה משם תואם ומתאים ל hgt?
|
|
|
|
|
|
#3 |
|
Senior Member
הגלגלים שלי: פונטו ספייס 8V
|
אם לא יהיה קונה ללוח שעונים והוא יהיה בתיכנון ללכת יחד עם האוטו לברזל, אשמח
לקבל את העדשה שלו כנ"ל גם הסוגר של תא המטען (זה עם הקונטקטור). נקווה שהגרריסט של הברזל ישלם הפעם יותר מ 60 ש"ח אגב, אם אתה נתקל במקרה במנורת קריאה פנימית תקינה, אשמח לקנות בסכום סביר (כמה עשרות שקלים). |
|
|
|
|
|
#4 | |
|
Senior Member
|
לא יודע.
צטט:
את הסוגר של תא המטען במילא הבטחתי לך חינם. (אולי אתה שכחת, אבל אני לא. )אז כשאגיע לפירוק החלק האחורי אשמור לך אותו. לא הבנתי על איזה מנורת קריאה אתה מדבר.אתה מבלבל בין הגרריסט לבין מגרש הברזל. העמסנו על עגלה נגררת הגרירה לא עלתה כסף. אבל הפעם אזמין גרר, המחיר שהוא לוקח לי זה 100 ש"ח. נכון שיצא "שכרו בהפסדו" אבל לא בא לי להביא את העגלה ולהעמיס עליה שוב. שמר, בדלת הנהג יש מעיבות, הכנף ניראת בסדר אולי צריכה פוליש. דלת תא המטען, עד כמה שאני זוכר בסדר. לא יכולתי לבדק משום שהרכב צמוד לקיר. חוץ מהסוגר שהבטחתי אותו למארק. שאלת כמה אני רוצה, כמה שתיתן זה בטח יהיה יותר טוב מהמחיר שאקבל בברזל. דוד
|
|
|
|
|
#5 |
|
Senior Member
הגלגלים שלי: פונטו ספייס 8V
|
תודה דוד
הבנתי נכון שהגרר יעלה לך יותר ממה שתרוויח מהמכירה לברזל? משום היה זכור לי שמשלמים יותר על רכב לברזל, למרות שמעולם לא יצא לי למכור רכב למטרה זו .מנורת קריאה - הכוונה למנורה שנמצאת בתא הנוסעים, על תקרת הרכב כמעט בצמוד לשמשה הקידמית, בדיוק בין הנוסע לנהג. בספייס שלך, למיטב זכרוני בדקנו והיא הייתה לא תקינה .
|
|
|
|
|
|
#6 |
|
Senior Member
|
נכון היא בורחת החוצה.
הבנת נכון שהגרר יעלה לי יותר ממה שארוויח מהמכירה לברזל. מדובר בכסף קטן. העיקר שאפנה מקום. משלמים יותר על רכב עם מנוע וגיר, אבל אני מפרק את הרוב. דוד.
|
|
|
|
#7 |
|
Senior Member
הגלגלים שלי: סיאט לאון 1.8 TSI
|
שלום דוד
האם הקורה המסומנת באדום ישרה וללא סדקים\שברים? כמה אתה מבקש עליה? תודה גיא http://tinypic.com/view.php?pic=30w8...8#.VGpBA_msWv4 נערך לאחרונה על ידי גיא .ב : 17-11-14 ב 21:42. |
|
|
|
|
|
#8 |
|
Senior Member
|
לא להאמין.
הקורה הייתה במצב מצוין, חתכתי אותה עם משחזת. רציתי לפרק אותה שני ברגים סה"כ, אבל הבן אמר לי "תחתוך". הצעירים "תמיד" יודעים טוב יותר. ![]() יש לי קורה כזאת מדור ראשון, לא יודע אם היא תתאים לך. אפשר לקבל אותה חינם. שמר איך אתה יודע לפי התמונות היכן אני גר ?. ![]() כן אפשר לבוא אליי. דוד.
|
|
|
|
#9 |
|
Senior Member
|
לא רק שאני יודע איפה אתה גר, אני יודע גם מה אתה עושה בלילות...
שאלתי על הדלת האחורית בצד הנהג, לא דלת תא המטען. הרח' שלך מוכר לי, אבל שכחתי את שמו, עברו כמה שנים מאז גרתי בעיר... שלח לי כתובת או אמצעי קשר בה"פ. |
|
|
|
|
|
#10 |
|
Senior Member
|
שמר, הדלת "על הפנים" מלבד המנגנונים והמנועים להרמה והורדה.
Punto2006 (אושרי) בוודאי אני זוכר שהיית אצלי. על הצמיגים כבר כתבתי. 5 ב-100 ש"ח כולל הג'נטים והטסות. הבן שלי דיבר עם הפנצ'רמכר, אמר תביא אותם ב-200 ש"ח. לא בא לי להוביל אותם אליו וללכלך את הבלנו. המנוע במצב טוב כדאי לעשות לו טיימינג ואטם מכסה שסתומים. אני זוכר שכבר החלפת מנוע בחולון. המחיר לא כולל סטרטר, מדחס, אלטרנטור, סעפת עם המחשב ובית המצערת והמזרקים. התפלאתי שלא התנפלו על המנוע. עבור 500 ש"ח כדאי אפילו להחזיק אותו רזרווה. קוד המנוע ברישיון, 188A4 000. דוד.
|
|
![]() |
|
|
נושאים דומים
|
||||
| נושא | מתחיל הנושא | פורום | תגובות | ההודעה האחרונה |
| למכירה כל החלקים לספייס ELX גיר רציף | amir684 | מכירה | 17 | 17-05-15 23:05 |
| למכירה מנוע ומערכת הגה חשמלי בשלמותה לספייס. | davidmzr | מכירה | 3 | 17-04-14 14:31 |
| למכירה|רמקולים קדמיים מקוריים לספייס | fiat-punto | מכירה | 0 | 28-09-10 23:02 |
| למכירה חלקים לספייס | dodihob | מכירה | 0 | 27-04-10 18:05 |
| למכירה סמלים לספייס | BentzZz | מכירה | 6 | 10-01-10 14:14 |
פיאט
מוסכים ושרותי רכב
פורום טכני לרכב
אתר רכב הכולל פורום רכב, שימושון רכב, אינדקס מוסכים לחיפוש מוסך ועוד