![]() |
|
![]() |
פונטו - טכני טכני - דגמי פונטו בלבד. |
גלריה
תמונות מהגלריה
|
||||||||||||||
|
|
|
|
|
מודעות שרות | |
![]() |
![]() |
מועדון פיאט בפייסבוק |
![]() |
|
כלי נושא | הצג מצבים |
![]() |
#1 | |
Junior Member
הגלגלים שלי: פונטו ספייס
|
בעיה בנורית המנוע
שלום רב לכולם
ברשותי פיאט ספייס בשנת 2002 ונתקלתי היום בבוקר בתקלה ראשונה מהסוג במהלך ההאצה של האוטו ממצב מנוחה בלבד בערך שמהירות מגיעה ל 40 קמ"ש, נורית המנוע נדלקת ונכבת לסירוגין למשך 10-15 שניות ואז נכבת לגמרי, עד הפעם הבאה שאני עוצר את האוטו ומאיץ שוב ומגיע ל 40 קמ"ש לא שמתי לב לשינויים משמעותיים בביצוע של המנוע |( יתכן אולי רעידות קלות במנוע ומעין "קפיצות" בלחיצה על דוושת הגז) אשמח לעזרתכם האדיבה תודה, ברק. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
בעל מקצוע
מנהל
הגלגלים שלי: בראבו גיר רובוטי, פנדה גיר ידני
|
נורת תקלת מנוע
כשנורת תקלת המנוע נדלקת, נרשמת התקלה שגרמה לה במחשב הרכב.
צריך לגשת למוסך שיש לו ידע במכוניות פיאט ולהתחבר עם מחשב/סורק איבחון תקלות ולראות מה התקלה הרשומה וכך לדעת מה הגורם להידלקות הנורה ומה יש לבצע לתיקון הבעייה. בברכה - רפי לין
![]() |
#3 |
Junior Member
הגלגלים שלי: פונטו ספייס
|
תודה רבה על התגובה המהירה
אשמח לדעת בנוסף מהו אופי התקלות האלו? האם זה מסוכן כעת לנהוג באוטו למוסך? האם יש לטפל בכך במיידי? ומה הבעיה הנפוצה ביותר לתקלה שציינתי? כמו כן אשמח לדעת מהו מחיר הוגן לבדיקה שכזאת במוסך |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
בעל מקצוע
מנהל
הגלגלים שלי: בראבו גיר רובוטי, פנדה גיר ידני
|
נורת תקלת מנוע
כשנורת תקלת המנוע דולקת אינך יכול לדעת אם יש לפתע תקלה נוספת כלשהיא, כי ממילא הנורה דולקת ולכן אני בעד איתור ותיקון התקלה.
המחיר בין המוסכים השונים שונה ובחלקם מזכים אותך בחלק מעלות הבדיקה אם אתה גם מבצע התיקון אצלם. מחיר מקובל הנו של 200-300 ש"ח + מע"מ לבדיקה עם מחשב/סורק איבחון. בברכה - רפי לין
![]() |
#5 | |
Senior Member
הגלגלים שלי: פונטו
|
צטט:
ללא התניות. דוד.
![]() |
![]() |
|
|
![]() |
||||
נושא | מתחיל הנושא | פורום | תגובות | ההודעה האחרונה |
בעיה בנורית המנוע | barakyi | בעלי מקצוע | 0 | 04-11-14 08:28 |
בעיה בנורית החיישן של ההזרקה | rita | פונטו - טכני | 24 | 30-05-11 14:16 |
בעיה בנורית "טעינה/חוסר טעינה" בלוח שעונים- אונו פייר | gal | אונו - טכני | 7 | 30-11-10 18:45 |
בעיה במערכת קירור של המנוע | hamam186 | בראבה - טכני | 2 | 05-02-10 19:57 |
בעיה בקירור המנוע | פורום הגראז' | 2 | 15-07-05 18:07 |
פיאט
מוסכים ושרותי רכב
פורום טכני לרכב
אתר רכב הכולל פורום רכב, שימושון רכב, אינדקס מוסכים לחיפוש מוסך ועוד