![]() |
|
![]() |
פיאט כללי מדברים על פיאט בכלליות וחדשות. |
גלריה
תמונות מהגלריה
|
||||||||||||||
|
|
|
|
|
מודעות שרות | |
![]() |
![]() |
מועדון פיאט בפייסבוק |
|
כלי נושא | הצג מצבים |
![]() |
#1 | |
Guest
|
אני בוגד
אז ככה: מכרתי את הפונטו hgt שלי שאהבתי וטיפחתי מאז שהיא היתה תינוקת.
אני זוכר את היום ההוא בפברואר 2002 שהבאתי אותה הביתה מהסוכנות. אני זוכר את הנהיגה הביתה כאחת החוויות המהנות ביותר שהיו לי בחיים- בחור צעיר ב hgt צהובה חדשה ומבריקה. כל כך קל היה לי להתרגל לרכב הזה שזה פשוט לא יאומן, בחיים שלי לא נכנסתי לרכב שהיה לי כל כך קל ונוח לתפעל אותו, ותאמינו לי שנהגתי בהרבה מאוד רכבים. הסיבה שאני כותב את זה היא שאני והפונטו כבר לא ביחד ![]() מתישהו ועכשיו הגיע סוף תקופת הפונטו. היפיפייה נמכרה במחיר מעולה למרות מצב השוק המחורבן שיש לרכב הזה ואם לא הייתי מקבל הצעה כל כך טובה- אין מצב שהייתי חושב אפילו בכיוון של מכירה. אולי זה מלמעלה ואולי לא, אבל בדיוק בזמן שהקונה המיועד התחיל לבצע בסלולרי שלי התקפות יזומות, צצה לה פתאום משום מקום צרפתייה אתלטית משובחת שתמיד היתה הרכב היחידי שהיה צובט לי בלב בזמן שהייתי רואה אותו תוך כדי נהיגה בפונטו והיא כמובן מלכת ההוט- האץ': רנו קליאו ספורט. מצאתי אחת ![]() לחניית ביתי כשעה לאחר שהפונטו יצאה ממנה. ההבדל המוחשי הראשון בין השתיים הוא ההגה. מיד אח"כ מגיע המנוע. (2-0) לצרפת. הגיר בפונטו לוקח את זה של הרנו בהליכה. (2-1) האיטלקייה מצמצמת אבל כנראה שפה זה נגמר מבחינתה... לגבי כל השאר- בקרוב, אני מבטיח כולל תמונות. כל אותם חבר'ה שגולשים בפורומים אחרים ורגילים לשמוע את כל עדר הקשקשנים, שבכל פעם שנפתח איזשהו ת'רד ומוזכרת בו המילה פונטו בתוספת hgt וכל התרנגולות קופצות: hgt- חרא אוטו כי יש בו הגה חשמלי (כמו גם ב rx8, s2000,z350 ועוד מס' מכוניות לא רעות בכלל...אבל את זה הם לא יודעים כי רובם בכלל עוד לא קיבלו רשיון ) וכל זה בגלל שהם קראו את זה בשירשור של מישהו אחר שגם הוא קרא את זה בשירשור אחר וכן הלאה וכן הלאה... הפעם יש לנו מישהו מבפנים שיכול וצריך לעמוד על ההבדלים כמו שצריך, ולסתום פיות כמו שצריך. נמאסו עלי האנשים (ילדים) שדיברו בגנות הפונטו בלי לנהוג בה קילומטר! . לאחר 5 שנים עם הפונטו (המעולה!!!) אני מתחיל מערכת יחסים חדשה ורק מקווה שהנוכחית תסב לי אושר כמו האקסית ואולי יותר. אז כמו שכתבתי: עידכונים ותמונות בהמשך. לירן. |
|
![]() |
פיאט
מוסכים ושרותי רכב
פורום טכני לרכב
אתר רכב הכולל פורום רכב, שימושון רכב, אינדקס מוסכים לחיפוש מוסך ועוד