![]() |
|
עקוב אחרינו ב-RSS
|
||||||
| אוף טופיק הכל מלבד עולם הרכב (בגבול הטעם הטוב). |
|
גלריה
תמונות מהגלריה
|
||||||||||||||
|
|
|
|
|
||||||||||
| מודעות שרות | |
|
|
| מועדון פיאט בפייסבוק |
|
|
כלי נושא | הצג מצבים |
|
|
#1 | |
|
Senior Member
הגלגלים שלי: פונטו
|
ראשית מעשה במחשבה מאוחרת.
יאיר איזה מזל שלא באת גם היום. אחרת הייתי צריך להתחלק איתך בפפאיות.
היה לי מעט שקט מהפראפלו ושאר בעיות. אז החלטתי שאני חייב למצוא פתרון לבעיה שהציקה לי מאוד. הבעיה הייתה שעץ הפאפיה עבר את גובה גג הבית ב-כשני מ'. חלק מהם הבשילו. לפני יומיים ביקשתי מהבן שיעלה לגג ויוריד לי את הבשלות. כנראה ששכח או חשב שזה לא חשוב כל כך. לאחר שהתפנתי היום מהפראפלו ושאר בעיות, לקחתי שני צינורות דקים באורך של שלושה מ', הלחמתי אותם באורך. בקצה תקעתי משפך מפלסטיק עם בורג קודח. עליתי על כיסא והכנסתי את הפרי לתוך המשפך. חצי סיבוב והופ הפאפיה ניתקה וישבה בתוך המשפך. האמת שרציתי לעשות מזה חידה בפורום נושאת פרסים. אבל משום שאין חג ויתרתי. ![]() התמונות לא עולות . כותב לי Database error. אנסה מאוחר יותר. אשמח לקבל הסבר למה התמונות פתאום לא עולות. דוד.
|
|
|
|
|
נושאים דומים
|
||||
| נושא | מתחיל הנושא | פורום | תגובות | ההודעה האחרונה |
| האצה מאוחרת+ בורג שעף מהחלק שמחבר בין התושבת לבלוק | Nuker | פונטו - טכני | 14 | 23-05-14 01:10 |
| איזה סוג נורה ראשית יש בפונטו דור 1 ? | elor | פונטו - טכני | 2 | 09-07-12 09:50 |
| בעיה בתאורה ראשית... | eidan26 | פונטו - טכני | 2 | 17-06-10 19:43 |
| צריכת דלק, רדיאטור ועוד...שאלות לשעת לילה מאוחרת | got-fiat | פונטו - טכני | 25 | 03-09-08 00:36 |
| ממש לא דחוף נדלקה לי נורת אזהרה ראשית (ערוך) | פורום הגראז' | 7 | 08-07-07 22:17 | |
פיאט
מוסכים ושרותי רכב
פורום טכני לרכב
אתר רכב הכולל פורום רכב, שימושון רכב, אינדקס מוסכים לחיפוש מוסך ועוד