![]() |
|
עקוב אחרינו ב-RSS
|
||||||
| פונטו - טכני טכני - דגמי פונטו בלבד. |
|
גלריה
תמונות מהגלריה
|
||||||||||||||
|
|
|
|
|
||||||||||
| מודעות שרות | |
|
|
| מועדון פיאט בפייסבוק |
|
|
כלי נושא | הצג מצבים |
|
|
#1 | |
|
Junior Member
הגלגלים שלי: פונטו ספייס
|
תקלה בפונטו - קצת לאט מאמין למוסכניק
שלום חברים , ראשית , אני בפורום מספר שנים , בתור צופה , בעל פיאטים לסוגיהם כבר 5-6 שנים .
בכל אופן , כרגע מחזיר פיאט elx רציף 2001 כרכב שני בבית . להלן התקלה והשתלשלות האירועים : באחד הימים החמים לפני חודש , נסעתי ברכב בכביש בין עירוני , במלך הנסיעה פתאום שמעתי רעש של צינור שהתפוצץ ופססססססססס .. של מים שיוצאים ומתאדים ,תוך 20 שניות עצרתי את הרכב בצד הדרך , (על מנת לעצור בבטחה) , וכיביתי את הרכב במיידי . יש לציין כי חום המנוע לא עלה , טרם נדלקה כל מנורה או סימן אחר להתחממות . פתחתי את מכסה המנוע וראיתי כי באמת צינור מים נקרע . הזמנתי גרר ונסעתי למוסך . - יש לציין , כי כשהגעתי למוסך , יחד עם הגרר , הגרר "פרק" את הרכב בצורה בעייתית משהו , ולכן הנעתי את הרכב וקידמתי אותו לצד המוסך , סדר גודל של 7 שניות שהרכב מונע. - חשוב לציין שהרכב הניע מיד . בכל אופן , ביקשתי מהמוסכניק לבדוק את הרכב וסיפרתי לו את השתלשלות האירועים . לאחר יומיים כשהשתפנתי לכך , הגעתי למוסך והוא טען שהחליף את הצינור המים , אך יש צורך לשפץ ראש מנוע , כי הרכב התחמם ... " המנוע מנפח... " הוא יתחמם לך בעתיד ... וכו וכו . לא הסכמתי לתקן , באתי להניע את הרכב , והרכב לא מניע ... ניסיתי , המוסכניק ניסה , ואוף התרוקן המצבר . היה כבר מאוחר וקבעתי לבוא בעוד יום או יומיים . לאחר יומיים הגעתי שוב , המוסכניק , הצליח להניע את הרכב , אבל הרכב , נכבה לאחר כמה שניות ושוב מניע , פתאום ניתן לנסוע עם הרכב 20-30 ק"מ באופן תקין . מכבים את הרכב , והרכב לא מניע , יש סטרסטר , הרכב מניע לחצי שניה ונכבה . קצת גז , עוד סטרטר , מניע ונכבה , וחוזר חלילה . היום הגעתי למוסך , הנעתי את הרכב לאחר מספר ניסיונות , הרכב הניע , ונסעתי הביתה. עכשיו אני באמת צריך להחליט מה עלי לעשות ... מצד אחד , לדעתי , לאחר הסיפור הנ"ל וסיפור נוסף ששמעתי מחבר , כנראה שהמוסכניק לא מקצועי , מצד שני הייתי שמח לשמוע מה דעתכם . מה יכולה להיות הסיבה לכך , כי הרכב מתקשה להניע מניע ממש לחצי שניה ונכבה , אך כשהוא מניע ניתן לנסוע איתו והוא בסדר לפעמים אף נכבה במזור .. אשמח לדעת את דעתכם וכי אני מעוד מעריך אותה לפני שאני עושה משהו. |
|
|
|
|
פיאט
מוסכים ושרותי רכב
פורום טכני לרכב
אתר רכב הכולל פורום רכב, שימושון רכב, אינדקס מוסכים לחיפוש מוסך ועוד