![]() |
|
עקוב אחרינו ב-RSS
|
||||||
| רכב כללי מדברים על עולם הרכב (מלבד פיאט). |
|
גלריה
תמונות מהגלריה
|
||||||||||||||
|
|
|
|
|
||||||||||
| מודעות שרות | |
|
|
| מועדון פיאט בפייסבוק |
|
|
כלי נושא | הצג מצבים |
|
|
#1 | |
|
Senior Member
הגלגלים שלי: פונטו SX75
|
חשד שמוסך גבה תשלום על עבודה שלא ביצע.
שלשום נפתח בקארס פורום שרשור ובו אחד המשתמשים מתאר כיצד לדעתו מוסך גבה ממנו תשלום על עבודה שלא ביצע.
בקצרה ולפי מה שאני זוכר: הרכב הושאר במוסך עם מצלמת DVR שהסריטה כמעט בכל הזמן בו הרכב היה במוסך, מלבד שעתיים בהם הסוויץ' היה סגור. וניתן לראות שבשעתיים אלו הרכב לא זז ממקומו. כשהגיע המשתמש לביתו אחרי ששילם למוסך 991 שקל עבור התיקון, בדק את מה שהסריטה המצלמה וגילה שסה"כ מחקו את התקלה מהמחשב, והכל הסתדר. למרות הפעולה הפשוטה, חייבו אותו על ניקוי מזרקים ועל ניקוי בית מצערת. לשרשור המקורי: http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=515624 שם המוסך כתוב באחת ההודעות. שימו לב לתגובות הבזויות של מישהו מטעם המוסך, שאפילו לא טורח להציג את עצמו ככזה. דוד אני יודע שאתה אוהב סיפורים כאלה
|
|
|
|
|
נושאים דומים
|
||||
| נושא | מתחיל הנושא | פורום | תגובות | ההודעה האחרונה |
| רכישת רכב חדש והעברת תשלום | vladi_mi | רכב כללי | 4 | 31-10-13 22:07 |
| הודעת תשלום מטורפת לחיסון הכלב. | davidmzr | אוף טופיק | 12 | 13-10-13 10:48 |
| ביטוח נהג צעיר כמעט ללא תוספת תשלום ! | Miko2 | רכב כללי | 0 | 13-03-12 16:57 |
| רכישת רכב - שאלות פרקטיות לגבי תשלום | אוריגמיש | יעוץ ברכישת רכב | 1 | 14-01-10 11:49 |
פיאט
מוסכים ושרותי רכב
פורום טכני לרכב
אתר רכב הכולל פורום רכב, שימושון רכב, אינדקס מוסכים לחיפוש מוסך ועוד