![]() |
|
עקוב אחרינו ב-RSS
|
||||||
| פונטו - טכני טכני - דגמי פונטו בלבד. |
|
גלריה
תמונות מהגלריה
|
||||||||||||||
|
|
|
|
|
||||||||||
| מודעות שרות | |
|
|
| מועדון פיאט בפייסבוק |
![]() |
|
|
כלי נושא | הצג מצבים |
|
|
|
|
#1 | |
|
Junior Member
הגלגלים שלי: Fiat Punto Spice
|
שלט נוחות עם מפתח קפיץ
אהלן,
רכשתי לא מזמן פיאט פונטו 2006 עם שני מפתחות כחולים מקורים. אני רוצה להתקין ברכב שלט נוחות עם מפתח קפיץ כמו שיש בדגמים החדשים חותר. מישהו יודע כיצד ניתן לעשות זה? מה העלויות? האם באמת יש אפשרות להתקין מערכת מקורית או שעדיף פשוט צד ג'. תודה לכל העוזרים, עדי. |
|
|
|
|
|
|
#2 |
|
Senior Member
הגלגלים שלי: פיאט פונטו
|
|
|
|
|
|
|
#3 |
|
בעל מקצוע
מנהל
הגלגלים שלי: בראבו גיר רובוטי, פנדה גיר ידני
|
מפתח קפיץ (מפתח אולר)
בדוק האפשרויות, מחירים וכו' עם המקצוענים והמומחים לכך, "פאר המנעולים" שכאן:
www.musach.co.il/details.asp?id=146 בהצלחה ובברכה - רפי לין
|
|
|
#4 |
|
Senior Member
הגלגלים שלי: פונטו SX75
|
אני עשיתי בפונטו 98 שלי התקנה של מערכת שלטי נוחות עם מפתח קפיצי, בקצרה זה מה שתצטרך לעשות:
*רכישה של סט שלטי נוחות עם מפתח קפיצי (מתחיל ממחירים של 70-80 שקל ברשת) יש להגיד למוכר איזה גולם למפתח אתה צריך, ואיזה לוגו אתה רוצה שישלח לך. *התקנת המערכת ברכב - אפשר לבד בעזרת חכמת ההמונים, יש ברשת המון מדריכים לצפיה. גם זכינו שיש לנו בפורום את רפי לין עם ידע נרחב ונכונות לשתף אותו. או לחילופין התקנה אצל מתקין, העלות תהיה בערך 150-250 שקל. *שכפול מפתח וצ'יפ - אני שכפלתי ב-100 שקל מפתח וצ'יפ ביחד אצל מנעולן בבאר שבע. אפשרי גם להעביר את הצ'יפ הקיים במפתח שלך, אבל לדעתי עדיף לשכפל כי יש סכנה שהצ'יפ יפגע. אם תחליט להעביר את הצ'יפ, עלות שכפול מפתח בלבד תהיה עשרות בודדות של שקלים, ואפשר לבצע את השכפול בכל טמבוריה. אם תחליט להזמין, תוכל להתייעץ בנוגע לסוגים השונים של המערכות. אני כבר יכול להגיד שאני לא ממליץ להזמין את מה שאני קניתי. מעולם לא איכזב ברמת האלקטרוניקה. אבל השלטים עצמם על הפנים, שניהם כבר נהרסו לי, ונאלצתי לבצע התאמה של מוח השלט לשלט של וולקסווגן: http://www.carsforum.co.il/vb/showth...=1#post3908610 השרשור עצמו עוסק בהתקנת מערכת שלטי נוחות בפונטו ספייס. יכול להיות שהחיווט זהה לשלך.
|
|
|
|
#5 |
|
Junior Member
הגלגלים שלי: Fiat Punto Spice
|
איזה מערכת מומלץ לקנות? יש לך אולי קישור בebay למערכת כזו?
|
|
|
|
|
|
#6 |
|
בעל מקצוע
מנהל
הגלגלים שלי: בראבו גיר רובוטי, פנדה גיר ידני
|
מפתח לפיאט פונטו
מע' האימובילייזר המובנה בפיאט פונטו דור 1 (עד שנת 2000) הנה פשוטה וקלה לשיכפול והעתקה.
מפונטו ספייס, (שנת 2000 וחצי ומעלה) המע' הנה שונה לחלוטין, מתוחכמת בהרבה וקשה להעתקה ושיכפול, אפילו למפתח נוסף רגיל. בברכה - רפי לין
|
![]() |
|
|
נושאים דומים
|
||||
| נושא | מתחיל הנושא | פורום | תגובות | ההודעה האחרונה |
| שלט נוחות לנעילה ופתיחה של הרכב. | bennyavi | מחירים, עלויות והצעות לקבוצות רכישה | 2 | 28-05-14 04:35 |
| התקנת שלטי נוחות | matansab | פונטו - טכני | 26 | 12-05-14 23:31 |
| שלטי נוחות/מפתח קפיצי - פונטו 2001 | IGAL | פונטו - טכני | 7 | 07-07-13 14:37 |
| שלט נוחות לפונטו ספייס 2003 | spice2003 | שיפורים וקוסמטיקה | 4 | 15-05-12 08:59 |
| שלטי נוחות לרכב | 1qa2ws | מכירה | 0 | 29-03-11 19:02 |
פיאט
מוסכים ושרותי רכב
פורום טכני לרכב
אתר רכב הכולל פורום רכב, שימושון רכב, אינדקס מוסכים לחיפוש מוסך ועוד