![]() |
|
עקוב אחרינו ב-RSS
|
||||||
| פונטו - טכני טכני - דגמי פונטו בלבד. |
|
גלריה
תמונות מהגלריה
|
||||||||||||||
|
|
|
|
|
||||||||||
| מודעות שרות | |
|
|
| מועדון פיאט בפייסבוק |
|
|
כלי נושא | הצג מצבים |
|
|
#1 | |
|
Senior Member
הגלגלים שלי: פונטו 96
|
פלאגים, ידית הילוכים ונזילת מים
ביום שלישי עשיתי טיפול קטן של רענון כל הנוזל קירור + החלפת אטם טרמוסטט.
היה לי טפטוף של מים ממנו והחלפתי אותו (הטרמוסטט תקין). ![]() אחרי ההחלפה הבחנתי בטפטוף מזערי אחרי נסיעה מהחור הזה: ![]() איך יוצא משם מים בכלל? זה נראה כמו חלק מהבלוק והוא אטום בכלל מבפנים. עוד שדרוג שהוספתי הוא החלפת הפלאגים לאירידיום: ![]() הוזמנו ב ebay בעלות מזערית, בארץ בכלל אין את הדגם לדור 1 וינסו למכור לכם רק דברים שלא מתאימים. לא נכנס ללמה אירידיום, ולא שווה, ועדיף להחליף את המקוריים 10 פעמים כדי להחזיר את העלות. בשורה התחתונה, אני אישית מרגיש שהרכב נהיה חיה ובהילוכים 1-2 הרכב פשוט קם לתחיה ומשאיר אותך דבוק למושב. ההחלפה בוצעה בעזרתו של דוד היקר, ניסיתי להוציא את הפלאגים הישנים לבד.. חשבתי לעצמי כולה פלאגים, מה יכול להיות. מסתבר שלא כך הדבר, הפלאגים שהיו מורכבים אצלי היו מורכבים כל כך חזק ולא רציתי לנגוע בהם בלי עזרה של דוד. לאחר פירוק פלאג מספר 2 הבחנו שכל הקרמיקה הלבנה שעל הפלאג שבורה לשני חלקים (כנראה עוד מתהליך ההרכבה שלהם). למרות שלא היו לי בעיות בסחיבה כל התקופה הזאת. אין לי תמונה של הפלאגים הישנים אך הם נראו במצב מעולה לאחר שעברו 10K. הפלאגים הישנים אצל דוד ואם ירצה, יצלם אותם על מנת שאראה שוב את מצבם ![]() שדרוג אחרון הוא ידית של פונטו GT מעור שנשמרה במשך 20 שנה בקופסא וכך היא נראית: ![]() שימו לב לתפירה: ![]() כבר הרבה זמן שחיפשתי ידית כזאת ללא הצלחה (ועוד במצב חדש). איך ניתן לשמור על העור מבלי שיווצרו סדקים? יש לי את זה בבית, האם הוא טוב?
נערך לאחרונה על ידי chesh : 06-12-13 ב 14:56. |
|
|
|
|
|
|
נושאים דומים
|
||||
| נושא | מתחיל הנושא | פורום | תגובות | ההודעה האחרונה |
| ידית הילוכים ב HGT | Sharky | שיפורים וקוסמטיקה | 0 | 07-08-11 19:43 |