![]() |
|
עקוב אחרינו ב-RSS
|
||||||
| מכירה רכבים ואביזרים למכירה. |
|
גלריה
תמונות מהגלריה
|
||||||||||||||
|
|
|
|
|
||||||||||
| מודעות שרות | |
|
|
| מועדון פיאט בפייסבוק |
![]() |
|
|
כלי נושא | הצג מצבים |
|
|
#1 | |
|
Member
הגלגלים שלי: טיפו ספורטיבה
|
בצער רב.... למכירה טיפו ספורטיבה טורבו
פיאט טיפו ספורטיבה טורבו שנת 1994
הכל מאושר ברישיון. מושקע בהמון זמן וכסף. מתחייב על כל בורג. הרכב בנוי לדלק 95 ונוסע כך משנת 2001. כל המכלולים של פיאט קופה 16VT כולל מזגן. רכב מאוד נדיר בארצנו. הרכב מושקע מעל 80000 ש"ח אז אנא לא לבלבל את המוח בבקשה. כל הפרטים 0545884818 - אור נערך לאחרונה על ידי or_22d : 25-03-13 ב 15:41. |
|
|
|
|
|
|
#2 |
|
Member
|
טיפו ספורטיבה שנת 1994
יד 7 טסט לחצי שנה, מאושרת ברשיון !! מושתלת מנוע 16T V של פיאט קופה, 4 צילינדרים גודשת 1.3.5 באר בערך 280+- כח ציפ במחשב חוטי הצתה 10 מ"מ של מגנקור דאון פייפ 3 אינץ צנרת 2.75 קפיצים קוני, בולמים אייבך מוט מייצב עליון קדמי סט בלימה מחורר מחורץ OMP רפידות חדשות. צמיגים R1R חדשים בני חודשיים קלאטש מחוזק חדש בן שלושה חודשים צבע כללי חדש בן חודש חגורת מירוץ ספארקו אדומה טורבו טיימר בליינדרים מערכת DVD דאבל דין של JVC, מגבר 4 ערוצים, פיוניר 6על9 מאחורה לייטנינג אודיו 4 אינץ מקדימה אזעקת ביפר , נעילה מרכזית, חלונות חשמל. בניית פוד יחודי לטיפו שלי אין עוד דבר כזה. EGT + BOOST של גריידי, ישמקום לשעון עתידי ל WB קולר חזית שמותאם לטורבו יותר גדול כבר. יניקה 3 אינצ פליטה 2.75 המחיר הוא 55.000 בבקשה לא לקשקשנים. אפשרות החלפה על משהו מעניין גודש אחר. גמיש לרציניים בלבד שבאים לראות ולא בטלפון ! ![]() ![]() ![]()
|
|
|
|
|
|
#3 |
|
Member
|
הרכב התחדש בזוג ריקליינרים חדשים לפני המכירה
![]() ![]()
|
|
|
|
|
|
#4 |
|
Member
|
הקפצה.
|
|
|
|
|
|
#5 |
|
מנהל
|
ידידי היקר . גם אם תשקיע 100 אלף באוטו. אף אחד לא ייתן לך יותר מ 15 אלף.. גג 20... סתם שתדע. צריך להבין שהשקעה כספית ברכב לא מעלה את הערך שלו בהכרח. בהצלחה..
|
|
|
#6 |
|
Senior Member
הגלגלים שלי: פונטו ספייס sx
|
עוד פעם הדיון הזה?
מילא אומרים שרכב שטופל כסטנדרט לא שווה יותר ממחירון, אבל עכשיו גם רכבים נדירים ולא רק נדירים גם משופרים ושמורים מאוד, אתם רוצים שיימכרו במחירי זנות? ועוד אומר את זה בן אדם שחבר במועדון ה5 ובבעלותו רכב אספנות? לא ציפיתי. אז אם ככה המצב, אתה צריך להגיד תודה עם מישהו ייתן לך 5 שקל על הרכב אספנות שלך לא כך? מחירון אין לו, ושהרכב היה חדש בניילון המחיר שלו לא היה כזה יקר, אז למה שמישהו יעריך השקעה על פיאט בת 70? 5 שקל אתה רוצה?
|
|
|
#7 |
|
מנהל
הגלגלים שלי: פיאט פונטו HGT אבארט'
|
צביקה הגזמת!
הרכב שלו מושקע ורכבים כאילו שווים המון. 55 אלף? תלוי בעיני המתבונן. יש שישלמו. שחרון
|
|
|
|
#8 | |
|
Super Moderator
מנהל
הגלגלים שלי: APESS
|
צטט:
מחיר רכב, כל רכב, בשוק היד שניה נקבע לפי כמה שהקונים הפוטנציאליים מוכנים לשלם. אם המחיר נראה לך גבוה, נסה לדבר איתו, אחרת, אל תקנה. |
|
|
|
|
|
|
#9 |
|
Senior Member
הגלגלים שלי: פיאט אונו,יונדאי אקסנט,מיצובישי מאגנום
|
איך דחסת לשם מנוע כזה ענק???
|
|
|
|
|
|
#10 |
|
Senior Member
הגלגלים שלי: ...
|
בלי בעיה בכלל גם את החמש צילינדר אפשר .
|
![]() |
|
|
נושאים דומים
|
||||
| נושא | מתחיל הנושא | פורום | תגובות | ההודעה האחרונה |
| חדש לקלאטש מחליק טיפו ספורטיבה | or_22d | טיפו - טכני | 1 | 22-10-12 10:25 |
| ג'נט 15 מקורי של פיאט טיפו ספורטיבה. | slava78 | מכירה | 1 | 01-02-11 13:48 |
| מחפש ג'נטים של טיפו ספורטיבה | UNO TURBO 92 | טיפו - טכני | 2 | 20-01-10 23:36 |
| למכירה סעפות לפיאט קופה / טיפו ספורטיבה / תמה טורבו ועוד | OR65 | מכירה | 0 | 20-12-09 16:11 |
| טיפו ספורטיבה טורבו למכירה !!! | מכירה | 1 | 11-07-06 01:26 | |
פיאט
מוסכים ושרותי רכב
פורום טכני לרכב
אתר רכב הכולל פורום רכב, שימושון רכב, אינדקס מוסכים לחיפוש מוסך ועוד