![]() |
|
עקוב אחרינו ב-RSS
|
||||||
| רכב כללי מדברים על עולם הרכב (מלבד פיאט). |
|
גלריה
תמונות מהגלריה
|
||||||||||||||
|
|
|
|
|
||||||||||
| מודעות שרות | |
|
|
| מועדון פיאט בפייסבוק |
|
|
כלי נושא | הצג מצבים |
|
|
#1 | |
|
Junior Member
הגלגלים שלי: ברבו
|
כמה זה עולה להחזיק את אוטו שלא נוסע.
חבר שלי רוצה לתת לי את האוטו שלא נוסע. קרע לו רצועת תזמון בתוך נסיע עם כל התוצאות עצובות - כנראה ששסתומים הפגשו עם בוכנות ...
האוטו הוא פיאט בראבו 98, במוסך אמרו לו שלא שווה לתקן את האותו. וזה נכון. אם מחירון של האוטו בסביבת 5000 ש"ח - לא שווה לתקן. לתקן בעצמי, או לפחות לפרק לחלקים - זה דבר אחר. אוטו שלי הוא אותו דגם, ועכשיו אני באמצע של תיקונים רציניים - הורדתי את הראש המנוע - צריך יישור ראש במקרה טוב, קרוב לוודאי צריך החלפת טרמוסטט, משאבת מים, וצריך לתקן את הרדיאטור. חבר שלי לא נותן לי לפרק את החלקים מהאוטו במקום שאוטו נמצא עכשיו, הוא נותן לי את האוטו שלם, הוא רוצה להיפטר מאוטו שלו. נגיד אני לוקח את האוטו, אז אני צריך לגרור אותו לביתי, לפרק את החלקים שאני צריך ( אולי כולל ראש המנוע), ואחרכך להיפטר מהאוטו. עכשיו שאלות: איך נפטרים מהאוטו ? בסך הכל, שווה לי בכלל לקחת את האוטו ? אולי עם אני צריך לגרור, להעביר בעלות וכו' , אז לא שווה לי לקחת את האוטו. |
|
|
|
|
|
|
נושאים דומים
|
||||
| נושא | מתחיל הנושא | פורום | תגובות | ההודעה האחרונה |
| כמה עולה כנף אחורית צד נוסע+מכסה תא מטען פיאט פונטו ספייס 2004 | JohnPunto | בעלי מקצוע | 1 | 06-08-12 20:48 |
| האם לפרק מצבר לרכב שלא נוסע? | אייל | פונטו - טכני | 1 | 03-09-10 20:46 |
| דלת נוסע לא נפתחת | פונטו S | פונטו - טכני | 4 | 05-03-10 18:21 |
| ישראל זה מקום מגעיל להחזיק בו רכב! | amitbl | רכב כללי | 30 | 14-12-09 17:16 |
| שלום, אני נוסע | ארילו | אוף טופיק | 7 | 18-10-09 13:22 |
פיאט
מוסכים ושרותי רכב
פורום טכני לרכב
אתר רכב הכולל פורום רכב, שימושון רכב, אינדקס מוסכים לחיפוש מוסך ועוד