![]() |
|
![]() |
פונטו - טכני טכני - דגמי פונטו בלבד. |
גלריה
תמונות מהגלריה
|
||||||||||||||
|
|
|
|
|
מודעות שרות | |
![]() |
![]() |
מועדון פיאט בפייסבוק |
![]() |
|
כלי נושא | הצג מצבים |
![]() |
#1 | |
Junior Member
הגלגלים שלי: פוקוס
|
התיעצות, פונטו hgt
מה קורה חברה?!
קוראים לי ליאור ואני חדש בפורום. אני עכשיו מתעניין בפונטו hgt..רציתי לשמוע ממכם קצת חוות דעת לגבי האוטו..טיפולים,מחלות,נהיגה,חלפים וחלקים ופשוט כל מה שאתם יודעים.. תודה לעוזרים ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2 | |
Senior Member
הגלגלים שלי: Cupra R
|
tnn
צטט:
אז אם אתה ממש רוצה HGT .. אל תתפשר.. אל תשלם מחירון או פחות.. אתה תוציא את הכסף אחריי זה. חוות דעת: יתרונות: הרכב מהנה מאוד בנהיגה, במיוחד בסל'ד גבוה ובסיבובים. ספורטיבי, אמין (בהנחה ולא הזניחו אותה) זריז. והוא ממש נראה טוב לדעתי (עיצוב איטלקי אמיתי.. פי 100 על כול העונדות או גולפים שנוסעות). חלפים זולים יחסית לספורטיביות אחרות. טיפולים כנ'ל (תלוי איזה חלק כן). צריכת דלק טובה. חסרונות : תראה.. הרכב שלי מונמך וגם צמיגים דקים. הרכב שלי ממש אבל ממש לא נוח.. במיוחד בנסיעות בעיר. חשוב להדגיש: רכב סטנדרטתי מאוד נוח.. בגלל זה רוב בעליי HGT לא הנמיכו. איכות חומרים, עדיין מדובר בפיאט. היא לא רעה אך גם לא וואו. תקלות. לHGT (במיוחד לדגם הזה) יש תקלות ידועות כמו וואריאטור דופק, ואז הרכב נשמע כמו טרקטור.. אין זה משפיע על המנוע.. אנשים בחול נוסעים ככה שנים. פשוט הרכב נשמע כמו דיזל. כמו גם מסרק הגה. שיש נקישות קטנות בסיבוב ההגה ימינה ושמאלה.. (גם כן תקלה שאפשר לסוע איתה). יש גם תקלות קטנות שמאוד אופייניות למכוניות ספורטיביות מהדורות הקודמים. כמו חיישן למדה, ציריות. תושבות מנוע וכו' (תראה הרכב לא חדש, זה תקלות שיוכולות לקרות). מקווה שעזרתי. דניס |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Junior Member
|
תודה רבה לך *** עזרת מאוד!
מצאתי אחת שנת 2002 יד 3 120K קילומטר והוא רוצה 4K מעל המחירון...יש לו ספר טיפולים וקבלות על כל דבר שהוחלף באוטו. דרך הגב היום אני נוסע על פורד פוקוס 2002 1.6 ידנית (גם אוטו יחסית שמור יד 2 ו140K קילומטר),כדי לי בכלל להחליף לפונטו? כמובן שהמטרה שלי היא לעבור למשהו יותר ספורטיבי (ובתקציב) מאשר הפוקוס הסטנדרטית אבל מפחד לקבל את האוטו ולבלות איתו כל היום במוסך,ומצד שני אם בכלל יהיה לי כזה אבדל בין שתיהן? |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Senior Member
הגלגלים שלי: פיאט אונו,יונדאי אקסנט,מיצובישי מאגנום
|
למה שלא יהיה הבדל בין הביצועים של המכוניות המנוע בHGT יותר גדול 1.8 לאומת 1.6 בפורד ובנוסף הפיאט היא פחית שימורים שהכניסו בה מנוע עצבני ולפורד י משקל גדול יותר ומנוע קצת יותר קטן
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Junior Member
|
לגבי וריאטור,הבנתי שזה סיפור די יקר...
יש אפשרות למצוא את החלק ביותר זול? וגם הבנתי ששמן בצמיגות יותר גבוה יהיה יותר טוב לחיי הוריאטור,משהו יכול להסביר על זה קצת? סוגי שמן,חברה וצמיגות נכונה. |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |
Senior Member
|
אממ
צטט:
יש אפשרות לשפץ ווריאטור .. עניין של 300 שקל- 400 שקל. במידת הצורך אני אכוון אותך לבחור ששיפץ לי.. אתה מוזמן לבוא ולשמוע איך הרכב עובד. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Senior Member
הגלגלים שלי: סיאט לאון 1.8 TSI
|
אני לא רואה סיבה לשפץ וריאטור, אפשר למצוא אחד במחיר טוב בEBAY UK ומישהו שיביא לך אותו מאנגליה.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Senior Member
|
אממ
גיא.. לא לכול אחד.. יש אפשרות להביא מאנגליה ווראיטור.. מה גם 300 שקל לווריאטור שהוא משופץ (אין הבדל בין חדש למשופץ). לדעתי זה לא הרבה בכלל. רק הכרטיס טיסה לאנגליה יעלה כפול...
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Senior Member
הגלגלים שלי: פונטו HGT
|
מניסיון אחלה רכב, קנה אחת במצב טוב שטופלה בזמן, אני שילמתי על שלי 5 מעל המחירון ושווה כל שקל, דניס השיפוץ של הוריאטור העלים תרעש המציק? אם כן איפה עשית
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Senior Member
|
אממ
כן העלים.. לפני חודשיים שופץ מאז אין רעש.. גם לא בהנעה.. אם אתה רוצה לשפץ, מיכאל ממוסך אלפא בתל אביב.. אפילו יישמח לשפץ לך אותו.. זה סוג של תחביב אצלו, חח הוא מראה לכולם את איך הוא משפץ עם קיט מיוחד. באלפות יש 2 ווריאטורים כול היום משפץ ווריאטורים.. אם אתה רוצה שאני אדבר איתו . רק תגיד...
|
![]() |
![]() |
![]() |
|
|
![]() |
||||
נושא | מתחיל הנושא | פורום | תגובות | ההודעה האחרונה |
התיעצות לפני טיפול | matanel7 | פונטו - טכני | 1 | 14-07-12 14:46 |
התיעצות לפני רכישת פונטו ספייס | JohnnyCash | יעוץ ברכישת רכב | 7 | 27-05-11 14:09 |
שלום לכולם התיעצות קטנה | sagy_brava | שיפורים וקוסמטיקה | 5 | 31-03-10 15:28 |
התיעצות לגבי תוספת בבראבו | command sergeant major | שיפורים וקוסמטיקה | 2 | 31-10-08 05:15 |
התיעצות לגבי מיקום טיפול ב PUNTO HGT | psychotrip | פונטו - טכני | 11 | 30-01-08 19:19 |
פיאט
מוסכים ושרותי רכב
פורום טכני לרכב
אתר רכב הכולל פורום רכב, שימושון רכב, אינדקס מוסכים לחיפוש מוסך ועוד