בעיה כל שהיא בצמיג או במערכת.. (פיאט פונטו 2000)
אוקי אז ככה מדובר בפיאט פונטו שנת 2000..
אתמול חזרתי מהעבודה ב22:30 בלילה והיה חשוך ועליתי על בור בקריות, בקרית שמואל שם עושים הרבה שיפוצים והעירייה הזבלים האלה לא סוגרים את החורים.. אז עליתי אתמול על בור בחזרה מהעבודה ושהבחנתי בו כנראה כבר היה מאוחר.. מדובר בבור רציני עומק 10-15 ס"מ באותו רגע באותו הבום ידעתי שקבלתי פנצר + קבלתי מכה רצינית איפה שהוא.. ממש אחרי 5 שניות ירד האוויר לגמרי החנתי בצד החלפתי את הגלגל והמשכתי לסוע עם הרזרבי.. הנסיעה לא היתה חלקה והיו קצת רעידות פה ושם, היום הלכתי לפנצר מאכר שיתקן את הצמיג\גלגל הסתברתי שהמכה היתה חזקה כל כך שהיתה פגיעה בגאנט וברח האוויר+פנצר.. תיקן את הכל.. והיום שנסעתי שוב לעבודה הגעתי לסביבות ה80-90 קמש וההגה ממש רעד לי שיחק שמאל ימינה והרגשתי ממש לא בטוח ליסוע והורדתי את המהירות וזה פחת.. בקיצור מה אתם אומרים שזה יכול להיות? האם ללכת למוסך לבדוק את העניין או לפנצר מאכר? קפצתי את הפנצר מאכר היום גם שחזרתי מהעבודה הוא אמר לי תבוא אלי מחר בבוקר זה אולי הפרונט נסדר לך את זה.. למי אני יכול להאמין שיבדוק לי את זה באמת או מה זה יכול להיות ובלי חרטות?..
עכשיו עוד שאלה.. האם יש לי עילה לתבוע מהעירייה את הכסף על התיקונים הרי פדיחה שלהם שהשאירו בור רציני באמצע הכביש ולא טרחו לסגור אותו..
תודה לכולם.. מצטער על החפירה מקווה שזה המקום!!
|