![]() |
|
עקוב אחרינו ב-RSS
|
||||||
| פונטו - טכני טכני - דגמי פונטו בלבד. |
|
גלריה
תמונות מהגלריה
|
||||||||||||||
|
|
|
|
|
||||||||||
| מודעות שרות | |
|
|
| מועדון פיאט בפייסבוק |
|
|
כלי נושא | הצג מצבים |
|
|
#1 | |
|
Senior Member
הגלגלים שלי: פיאט פונטו אקטואל
|
ספידומטר מזייף. איך מסדרים?
לא מזייף הרבה, לדעתי הוא מציג לי כ-10-15 קמ"ש יותר מהמהירות האמיתית. תמיד הרגשתי שהוא מזייף קצת, ועכשיו זה נכון במיוחד אחרי שינוי המידה של הצמיגים שלי לצמיגים עם חתך קטן יותר באותו ג'אנט.
מפריע לי קצת שיש יותר מדי סיבובי מנוע (וצריכת דלק מוגברת בהתאם) ב100 או 110 קמ"ש ומפריע לי שהקילומטראז' גדל יותר ממה שצריך. חיפשתי קצת מידע על זה בגוגל ולא הצלחתי למצוא אז אני מפנה את השאלות אליכם: 1. בפונטו ספייס, האם אפשרי לאפס את הספידומטר כך שיראה מהירות אמיתית? 2. במה זה כרוך - מדידות? עבודה על הספידומטר עצמו או פשוט התחברות למחשב רכב? 3. איפה עושים דבר כזה אם בכלל, וכמה צריך לעלות? בבקשה לא להפנות אותי למורשה בבאר-שבע, איתם - סיימתי. תודה מראש
|
|
|
|
|
|
|
נושאים דומים
|
||||
| נושא | מתחיל הנושא | פורום | תגובות | ההודעה האחרונה |
| איך מסדרים את התאורה מאחורי הדשבורד | s_nadav | פונטו - טכני | 4 | 25-06-12 20:14 |
| ספידומטר מזייף... מה עושים? | MoRtZkInG | פונטו - טכני | 13 | 08-01-12 01:36 |
| צבע מיטלי שרוף בפיאט אך מסדרים האם יש דרך אחרת חוץ מלצבוע את האזור | טוני_חאין | שיפורים וקוסמטיקה | 5 | 26-04-09 18:57 |
| ספידומטר מזייף. | arun | פונטו - טכני | 1 | 03-07-08 15:28 |
| פיאט אונו- ידית דלת פנימית ימנית התפרקה. איך מסדרים? | פורום הגראז' | 4 | 11-12-06 21:58 | |
פיאט
מוסכים ושרותי רכב
פורום טכני לרכב
אתר רכב הכולל פורום רכב, שימושון רכב, אינדקס מוסכים לחיפוש מוסך ועוד