![]() |
|
עקוב אחרינו ב-RSS
|
||||||
| פיאט כללי מדברים על פיאט בכלליות וחדשות. |
|
גלריה
תמונות מהגלריה
|
||||||||||||||
|
|
|
|
|
||||||||||
| מודעות שרות | |
|
|
| מועדון פיאט בפייסבוק |
![]() |
|
|
כלי נושא | הצג מצבים |
|
|
#1 | |
|
Guest
|
מבקש חוות דעת על פיאט פונטו SX55
האם זה הדגם הכי חסכוני והכי טוב מבחינת ביצועים לדלק .
נוסע טוב(סוחב עם מנוע 1100) בקיצור ולא שותה הרבה ? כי יש לי התלבטות אולי בינו לבין הפיאסטה למרות שאני חושב שהפיאסטה חרא? חברה אני לא מכיר את הדגם של ה1100 רק של ה1250 עזרו לי בבקשה . תודה מראש יניב |
|
|
|
|
#2 |
|
Guest
|
יניב
אחלה רכב היה לי פונטו 1100 הייתי איתה בכל הארץ בלי שום בעיה ( רק לאילת לא הגעתי) סוחבת טוב, בעליות צריך לתת לה קצת דחיפה מאחורה (בצחוק) מאוד חסכונית בדלק הייתה עושה לי בערך 1:20 ממליצה עליה בחום עכשיו אני עם פונטו 1250 שנת 2002 יש לי אותה רק שבועיים אז עדין לא מכירה אותה הכי טוב |
|
|
|
#3 |
|
Guest
|
עלק !!!
1-20[COLOR="Red"]*[/COLOR][COLOR="Red"]*[/COLOR][COLOR="Red"]*[/COLOR] אין מצב אין רכב שהוא עד כדי כך חסכוני אני שמעתי מההורים שלי שהיה להם את הפיאט אונו והם היו מאוד מרוצים בלי הרבה תיקונים שתה ממש מעט דלק (למשך שנה וחצי עד שהלך טוטאל-לוסט) שמע סבבה לשמוע שמישהו מרוצה מהאוטו הזה כל כך... אבל למה החלפת אותו אם היית כל כך מרוצה ממנו ? |
|
|
|
#4 |
|
Guest
|
האוטו בהנחה שהוא שמור ומטופל יסחוב טוב. רק אל תצפה ממנו להאצות מהירות מדי.
אני מחבב יותר את דגמי ה-75. |
|
|
|
#5 |
|
Guest
|
אוקי [COLOR="Red"]*[/COLOR][COLOR="Red"]*[/COLOR][COLOR="Red"]*[/COLOR] ראיתי ליד הבית פונטו למכירה דגם 65 אם אני לא טועה האם הוא גם טוב??
|
|
|
|
#6 |
|
Guest
|
65 אני לא מכיר כזה דגם או 75 או 55 . לי יש 55 ואני מרוצה מאוד שיניתי מעט את המנוע בכדי להשיג מעט יותר ביצועים . אחלה רכב מומלץ בחום.
|
|
|
|
#7 |
|
Guest
|
תוכל להעלות תמונה או לשלוח לי בפרטי ??
|
|
|
|
#8 |
|
Guest
|
במקום לחכות, תחפש תמונה של הדגם בגוגל או לוח יד שניה זו לא בעיה למצוא ויש בשפע
|
|
|
|
#9 |
|
Guest
|
Vin_Diesel
כמה שאתה חכם ... רציתי לראות תמונה של האוטו שלו כי הוא עשה לו כל מיני שיפורים .... |
|
|
|
#10 |
|
Guest
|
רוב השיפורים הם במנוע. אבל אני אשתדל להגיע למפגש הבא מי שרוצה לראות .
אני צריך להרכיב את האגזוז ואז אני אצלם מספר תמונות בכדי להעלות לפורום . אני אעדכן אותך ... |
|
פיאט
מוסכים ושרותי רכב
פורום טכני לרכב
אתר רכב הכולל פורום רכב, שימושון רכב, אינדקס מוסכים לחיפוש מוסך ועוד