![]() |
|
עקוב אחרינו ב-RSS
|
||||||
| פונטו - טכני טכני - דגמי פונטו בלבד. |
|
גלריה
תמונות מהגלריה
|
||||||||||||||
|
|
|
|
|
||||||||||
| מודעות שרות | |
|
|
| מועדון פיאט בפייסבוק |
![]() |
|
|
כלי נושא | הצג מצבים |
|
|
#1 | |
|
Junior Member
הגלגלים שלי: פיאט פונטו
|
בעיות בבלם יד(אמברקס)
שלום לכולם יש לי פיאט פונטו HSD 96 והבלם יד שלי לא עובד כמו שצריך .
1.אם הוא למעלה אני עדיין יכול לסוע חופשי אבל אם האטה קטנה. 2.בזמן נסיעה על מהירות 60 הרמתי את הבלם יד והאוטו אפילו לא האט המשיך לסוע. אבל אם אני שם את האוטו בחנייה ומרים את האמברקס ומנסה להזיז אותו הרכב לא זז רק מתנודד. וגם בעלייה אותו הדבר. (ובגלל זה אני לא מצליח לעשות דריפטים עם בלם יד) תודה לעוזרים. והאם בגלל העניין הזה הרכב לא יעבוד טסט? |
|
|
|
|
|
|
#2 |
|
Senior Member
הגלגלים שלי: פונטו
|
איזה מצחיק. בדיוק כרגע יש לי את אותה הבעיה ברכב שלי HSD 98.
מתחתי את הרגולג' של הידית עד הסוך, ולא עזר. את הרכב קניתי לפני שבועיים מסטודנטית, היא אמרה לי שעשתה ברקסים במוסך. פתחתי את הגלגלים הדרמים והסנדלים חדשים, אין סימני שמן. הכל שם חדש. שני הכבלים עובדים ופותחים את הסנדלים. הכל פתוח, אני עדיין מחפש את הסיבה המוזרה. עשיתי כבר עשרות תיקונים כאלה, טרם ניתקלתי בדבר כזה. מעניין איך הרכב עבר טסט במצב הזה, לפני 5 חודשים. עדכון ותמונות בהמשך. דוד
|
|
|
|
#3 |
|
Senior Member
הגלגלים שלי: פיאט אונו,יונדאי אקסנט,מיצובישי מאגנום
|
אולי הכבל נימתך עקב משיחות חזקות ועכשיו הוא ארוך מידי גם לאחר המתיחה שלך אך עדין לא מתוח מספיק
|
|
|
|
|
|
#4 |
|
בעל מקצוע
מנהל
הגלגלים שלי: בראבו גיר רובוטי, פנדה גיר ידני
|
בלם יד לא עוצר
צריך לבצע קודם בדיקה אם הבלמים האחוריים עוצרים טוב וזאת במבחן נסיעה קצר וזהיר
(דוד וכל מכונאי רכב יודעים כיצד עושים זאת וצריך להזהר). בברכה - רפי לין
|
|
|
#5 |
|
Senior Member
|
עכשיו הפסקת קפה, לכן אני יכול לענות לך רפי.
![]() אין בעיה הבלמים האחוריים עוצרים טוב. רק בלם היד לא מתפקד כראוי.בדקתי את זה במכון הטסטים. המכון לא בודק ברקסים, אם אין לרכב טסט. אבל יש גם יוצא מהכלל. ![]() עליתי על הבעיה. בקרוב אעלה תמונות ואעדכן. הבעיה הנ"ל לא נמצאת בסוגי פונטו אחרים. אגב, יש ברכב ABS. דוד.
|
|
|
|
#6 | |
|
Senior Member
|
צטט:
זה לא כבל אחד, אלא שניים נפרדים דוד.
|
|
|
|
|
#7 |
|
בעל מקצוע
מנהל
הגלגלים שלי: בראבו גיר רובוטי, פנדה גיר ידני
|
בלם יד
תשובתי כוונה לפותח השרשור.
דוד, אני בטוח שאתה יודע מה לעשות ואיך לבדוק מע' בלמים. בברכה - רפי לין
|
|
|
#8 |
|
Senior Member
|
עדכון.
הבעיה הייתה שגלגל שיניים בתוך הדרם היה משוחרר (הגלגל המכוון). נראה שהבחור שעשה לסטודנתית את הברקס במוסך, רב עם החברה שלו ערב לפני... ![]() בזמן הקנייה, אמרה לי שיש לרכב כבר הרבה זמן בעיה עם הבלם יד. הרכב הנ"ל יש שני כיוונים להנד ברקס. כיוון מהידית ומתוך הדרם. אי אפשר לכוון בדרם, בטרם משחררים עד הסוף את בורג הכיוון על הידית. לאחר כיוון בשני הגלגלים וכיוון הידית, הידית עולה 3 שיניים זאת המידה שצריך. תם ונשלם פרק בלם יד. עכשיו שהכל פתוח ניתמקד בניקוי חיישני ה- ABS, משום שהנורה בלוח השעונים דולקת. דוד.
|
|
|
|
#9 |
|
חבר מועדון
הגלגלים שלי: פונטו 1250 3 דלתות
|
זה מה שנקרא עשית רגולאז ברקס ??? פלאגים פלטינות חדש הכל ולא זזה רוורס ....
הכיוון הזה צריך לבצע לפחות כל חצי שנה בכדי לבלום היטב עם בלם היד ... תופעה ידועה .
|
|
|
#10 |
|
Junior Member
הגלגלים שלי: פיאט פונטו
|
תודה לעזורים ועשיתי בדיקה של בלם היד וגיליתי שיש לי 13 קליקים כאלו שאני מרים ורק באחרונים הבלם יד עובד והרכב לא זז.
|
|
|
|
![]() |
|
|
נושאים דומים
|
||||
| נושא | מתחיל הנושא | פורום | תגובות | ההודעה האחרונה |
| נורת אמברקס אונו S60 1100 93 | avi1970 | אונו - טכני | 2 | 22-10-10 11:53 |
| משאבת דלק עובדת חלש בגלל מינוס חלש בכבל | car4u | בראבה - טכני | 11 | 23-09-10 23:59 |
| נורת אמברקס נדלקת אונו 60S 1100 93 | avi1970 | אונו - טכני | 6 | 03-06-10 13:17 |
| בעיית הנעה בגלל בעיה באימובילייזר?! | maayani12 | פונטו - טכני | 7 | 30-08-08 19:33 |
| בעיה בגיר+נורת אמברקס | fiat-bravo | בראבו - טכני | 5 | 04-12-07 22:29 |
פיאט
מוסכים ושרותי רכב
פורום טכני לרכב
אתר רכב הכולל פורום רכב, שימושון רכב, אינדקס מוסכים לחיפוש מוסך ועוד