![]() |
|
עקוב אחרינו ב-RSS
|
||||||
| פונטו - טכני טכני - דגמי פונטו בלבד. |
|
גלריה
תמונות מהגלריה
|
||||||||||||||
|
|
|
|
|
||||||||||
| מודעות שרות | |
|
|
| מועדון פיאט בפייסבוק |
![]() |
|
|
כלי נושא | הצג מצבים |
|
|
|
|
#1 | |
|
Senior Member
הגלגלים שלי: פונטו ספייס
|
פונטו ספייס 2003 רעש מהחלק האחורי בעת בלימה
שלום
בימים האחרונים התחילו לי רעשים מהחלק האחורי של הרכב בעת בלימה, הרעש הוא מין רעש של חריקה מתגלגל כזה, רעש די חזק לא משהו שצריך להתאמץ כדי לשמוע, בכל עצירה יש מין 3-4 חריקות כאלה מהחלק האחורי, לא צקצוקים אלא ממש חריקה, כאילו הברקסים ננעלים על הגלגל והגלגל עדיין מסתובב בכוח, לא יודע איך להסביר זאת בדיוק. אני כמובן אבדוק זאת במוסך כשיהיה לי זמן, אבל אני שמח לעצות והכוונות. תודה רבה |
|
|
|
|
|
|
#2 |
|
Member
הגלגלים שלי: פונטו ספייס 2003
|
אני לא מומחה או משהו, אבל נשמע כאילו הם פשוט זועקים: תחליף אותנו. הם בנויים כדי לחרוק כשהם שחוקים. אבל חכה לעוד תגובות ליתר בטחון
|
|
|
|
|
|
#3 |
|
Senior Member
הגלגלים שלי: פונטו ספייס
|
כן, המחשבה הראשונה כמובן זה ברקסים אבל האוטו עוצר בסדר לדעתי, אולי זה לא מדד שהאוטו עוצר כי לא נאלצתי לעשות בלימה חזקה בזמן האחרון ברכב.
דרך אגב כמה עולה להחליף ברקסים לרכב כזה? אני אהיה מעוניין לשים בלמים איכותיים אם לא מקוריים, עבודה יש לי מוסך שיעשה לי מחיר טוב, השאלה כמה עולים ברקסים איכותיים? תודה |
|
|
|
|
|
#4 |
|
Senior Member
הגלגלים שלי: Grande
|
בגלל שמדובר בבלמים כדאי לבדוק כמה שיותר דחוף
שלא יהיה איזה צינור נשחק או משאבה ונזקים גדולים יותר או אפילו איבוד בלמים |
|
|
|
|
|
#5 |
|
Senior Member
הגלגלים שלי: פונטו ספייס SX
|
אני בזמן האחרון החלפתי ברקסים אחוריים, היה עליהם הרבה בשר והם החזיקו גם הרבה זמן (3 שנים) אך הם התחילו לחרוק (מקוריים). החלפתי לתחליפי ואני מצטער על זה, הברקסים עובדים מעולה וגם לא חורקים ביום יום אבל כאשר נוסעים הרבה ועירוני הרפידות מתחממות ואז נוצרות שריקות מעצבנות שלא היו במקורי.
הטיפול אצלי לברקסים אחוריים כולל דראמים ורפידות ועבודה היה 480 ש"ח כולל מע"מ. |
|
|
|
|
|
#6 |
|
Senior Member
הגלגלים שלי: פונטו ספייס ELX
|
צריך לפתוח את התופים מאחורה
ולראות אם יש בשר על הסנדלים.
יכול להיות שצריך רק לחרוט את התופים וזה מה שיפתור את הבעיה. אגד אני גם סובל מאותה הבעיה אבל אין לי כבר כוח לחזור למוסך אז אני בנתיים משאיר את זה ככה. עד לפעם הבאה ( שבטח תהיה בחודש הקרוב) שאני יחזור למוסך. בכל אופן הסיפור לא כזה יקר גם לסנדלים ולתופים. |
|
|
|
![]() |
|
|
נושאים דומים
|
||||
| נושא | מתחיל הנושא | פורום | תגובות | ההודעה האחרונה |
| פתרון לבעיית הרעשים בחלק האחורי של הרכב - פונטו ספייס | יונתן-30 | פונטו - טכני | 5 | 29-04-12 22:13 |
| נזילת מים מהחלק שמחובר אילו יוניט חום מנוע פונטו ספייס 16 שסטומים | YAKOV | פונטו - טכני | 0 | 11-09-11 22:36 |
| פונטו ספייס 2003 ELX אוטומט | komissar2007 | פונטו - טכני | 3 | 05-07-10 21:32 |
| ספייס 2001 - אורות בלימה דולקים קבוע | gsk | פונטו - טכני | 5 | 01-05-09 13:50 |
| פונטו ספייס 03' - "קירקושים" מהחלק האחורי | יאיר | פונטו - טכני | 16 | 19-02-09 23:53 |
פיאט
מוסכים ושרותי רכב
פורום טכני לרכב
אתר רכב הכולל פורום רכב, שימושון רכב, אינדקס מוסכים לחיפוש מוסך ועוד