מועדון פיאט ישראל  

חזור   מועדון פיאט ישראל > פורום מכירה/קניה > קניה
עקוב אחרינו ב-RSS

קניה רכבים ואביזרים לקניה.

גלריה
תמונות מהגלריה
לחץ על התמונה בשביל גרסא גדולה יותר

שם:  
צפיות: 
גודל:   

ובכן נעים להכיר עכשיו רשמית.

שם:  
צפיות: 
גודל:   

my punto spice

שם:  
צפיות: 
גודל:   

הפונטו היפה שלי

שם:  
צפיות: 
גודל:   

הגלריה של הפונטו החדשה

שם:  
צפיות: 
גודל:   

מכוניות מהטיול ברומא

מודעות שרות
shimshon
ofer katzav ad

מועדון פיאט בפייסבוק

כלי נושא הצג מצבים
ישן 20-04-12, 22:49   #1
stio
כתבנו בצפון

הגלגלים שלי: :
מחפש: פיאט 127 מנוע 1050 סמ"ק שנים 84-87

שלום לכולם,

אני מעוניין לרכוש רכב מסוג פיאט 127 (הברזילאית) עם מנוע 1050 סמ"ק שנמכרה כאן בין השנים 1984 עד 1987 כולל למטרת אספנות עצמית.

בשלב זה מחפש רכב שמור יחסית, נוסע ובלי חובות במשרד הרישוי - כאשר אם יידרשו תיקוני קוסמטיקה לרבות תיקוני פחחות, צבע כללי, פנסים, פגושים וכ' זה ייטופל ע"י מוסך רלוונטי שיש לנו במשפחה, כאשר גם לבעיות מכאניות יש מענה רלוונטי. אציין כי זו לא בעיה להשיג חלקים לרכב הזה, הוא נמכר בכמויות גדולות בברזיל עד סוף שנות התשעים להבדיל מישראל. נושא חשוב מאוד הוא שאני מחפש רכב מקורי - כלומר בלי "שיפורים" מכאניים למיניהם או שיפורים קוסמטיים שונים ומגוונים וכמובן בלי בעיות חלודה רציניות, במיוחד בדלת האחורית מתחת לחלון.

למי מכם שלא יודע על מה אני מדבר, אז מדובר ברכב שנקרא בעולם פיאט 147, מצוייד במנוע 1049 סמ"ק, גיר חמישה הילוכים ידני, קרבורטור עם צ'וק אוטומטי, וכמובן ללא מזגן (היה לו מאוורר פנימי בקונסולה שמוציא רוח), ולוח שעונים מפורט: משמאל מד מהירות, מימין מד דלק ומד חום מנוע. באמצע היו נורות חיווי של (מלמעלה למטה לפי הסדר) איתות (ירוק), אור גבוה (כחול), איתות כפול (אדום), הפשרת שמשה אחורית (כתום), ופנסי ערפל אחוריים (צהוב). בשורה למטה היו משמאל נורת לחץ שמן ובלם יד, ומימין נורת טעינה - כולן באדום. לרכב היה מגב אחורי שהיה נשלט מכפתור בקונסולה ותצורת המרכב היתה אך ורק 3 דלתות.

הרעיון המקורי היה להמתין עוד כמה שנים ואז לייבא אחת שמורה יחסית מברזיל ולכן איני ממהר בכלל, אבל אם, במקרה, בטעות, ראיתם רכב כזה למכירה במציאות המוגדר כ"מציאה" יחסית לנתוניו או ברחבי הרשת, אתם מוזמנים ליידע אותי ב-

1. הודעה פרטית (למשתמשים רשומים באתר זה).
2. שליחת מייל לכתובת: lvi8@walla.co.il
3. הגבה על ההודעה בשרשור זה.

כשמדובר על רכב שעתיד בקרוב להיות אספנות אני מאוד בררן (לטוב ולרע) ואם לא אמצא משהו נורמלי, אעדיף כאמור להמתין עוד שנתיים כדי לייבא אחת מודל 84' מחו"ל. בשנים האחרונות ראינו מציאות פה ושם (בולטת בתחומה היא הפיאט ריטימו 83' עם 36000 ק"מ בלבד שצצה משום מקום) ולכן אני מאמין שאולי יש רכב כזה שמור אי שם.

תודה ענקית מראש על שיתוף הפעולה והמשך שבוע מצוין,
גיא.
stio מנותק  

חוקי פרסום הודעות