![]() |
|
![]() |
בראבה - טכני טכני - דגמי בראבה בלבד. |
גלריה
תמונות מהגלריה
|
||||||||||||||
|
|
|
|
|
מודעות שרות | |
![]() |
![]() |
מועדון פיאט בפייסבוק |
![]() |
|
כלי נושא | הצג מצבים |
![]() |
#1 | |
Member
הגלגלים שלי: hyundai getz
|
![]()
פיאט בראבה אוטומטית 1600
לפני שבועיים זה התחיל , התנעתי את הרכב, התחלתי לנסוע, לפתח הרגשתי משהו לא תקין במהירות שלה בהילוך נמוך ונורית תקלת גיר החלה להבהב, כיביתי כמה פעמים, הדלקתי , ואחרי כמה שניות של נסיעה זה נדלק שוב. במהלך הנסיונות להבין מה קרה , התחלתי להעביר ל 1 2 3 , והבנתי שככה ניתן לנסוע, נסעתי עד למוסך בעירי (מרחק של כ8 ק"מ מהמקום בו היתה תקלה) כיביתי , הדלקתי והבעיה נעלמה , ככה לסירוגין , מופיעה שוב... מכבה את הרכב, מדליק וזה נעלם .. אחת לכמה ימים, הלכתי למוסך, נתתי לו לנהוג, בתקווה שידלק ויבין... חזר לאחר כמה דקות, אמר אני לא רואה כלום, תמשיך לנסוע אם זה מופיע שוב תגיע אלי ישר, כמה ימים הכל היה תקין והנה שוב נדלק. בספר רכב רשום שכאשר זה מהבהב, מדובר בתיבת הילוכים חמה מאוד, ויש לעמוד ולהעביר ל P או N וללחוץ על הגז למצב 1500 סל"ד עד שיכבה. בדקתי את המדיד של השמן גיר, לא יודע אם אפשר לקרוא לזה שמן ... זה יותר נוזלי ממים מינרליים (בצבע אדמדם) עכשיו שוב נדלקה המנורה ובכלל מסרבת להכבות , בדקתי צמיגות של שמן גיר שיש לי בבקבוק, אין קשר בין מה שיש בתיבה לבין זה שיש לי בבקבוק , בבקבוק ממש צמיגי ובגיר הכי דומה למים. האם כל הסיפור הזה זה בגלל שמן שצריך להחליף? או ... משהו מעבר , אשמח לעצות וכיוונים, מחר בבוקר היא נכנסת למוסך. ![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
בעל מקצוע
מנהל
הגלגלים שלי: בראבו גיר רובוטי, פנדה גיר ידני
|
התקלה
נראה לי שהמקום הנכון לגשת אליו זה מכון לגירים אוטומטיים.
בברכה - רפי לין
![]() |
#3 |
Member
|
תודה
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
בעל מקצוע
מנהל
|
מכון גירים אוט'
לצערי הרב איני מכיר כלל מכוני גירים אוט' באזור הזה, אלא בחולון, פ"ת ות"א.
בברכה - רפי לין
![]() |
#5 | |
Member
|
צטט:
ישנו מכון בשם "מוסך הסדנא - מכון לגירים" באשדוד , דברתי איתו על התקלה , אמר לי שאפשר לשפץ את הגיר והבעיה ידועה מאוד ומוכרת. , נתן הצעת מחיר. עכשיו אני שוקל את העניין, אחריות לחצי שנה או 20000 ק"מ. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |
מנהל
|
צטט:
כמו שכבר עניתי לך בפורום מכוניות בתפוז. אצלי במריאה (אותו גיר כמובן ) הייתה אותה הבעיה . ניגשתי למכון גיר אוטומאטי "י.ס" רחוב מרכוס , אזה"ת סגולה פתח תקווה. השיפוץ עלה לי 4000 ש"ח. יצויין כי ניגשתי רק לאחר המלצה חמה מרפי לין , ולאחר שקראתי ועשיתי מחקר יסודי עליהם באינטרנט שהעלה שהם מקום מאד מקצועי ידוע ומומלץ ע"י נהגים מכל רחבי הארץ. לא יודע כמה הציעו לך (אשמח לדעת) אבל למרות המרחק (יש רכבת לא רחוק משם) אני ממליץ לך להשאיר את הרכב אצלם מאחר והם מומחים גדולים בענין ומכירים מצויין את הגיר הנ"ל . הם אף הראו לי פיזית איך מתבצע השיפוץ , נתנו לי הסבר מקצועי ומפורט והתוצאה משביעת רצון. שיהיה לך בהצלחה . מקווה שתיקח את העצה שלי לתשומת ליבך.
![]() |
![]() |
#7 |
בעל מקצוע
מנהל
|
שיפוץ הגיר והאחריות עליו
בי.ס גירים אוטומטיים (ספי ויניב): www.musach.co.il/details.asp?id=294
תקבל שנה אחריות או 30,000 ק"מ וזה חשוב מאוד. בברכה - רפי לין
![]() |
#8 | |
Member
|
צטט:
אראה את ההצעה שלהם וכנראה שאעלה לשם, הסכום 4000 ש"ח כולל מע"מ עבודה והכל ? פירוק והרכבה? = סכום סופי? |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 | |
Member
|
צטט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
מנהל
|
אכן כולל הכל. ותמסור להם ד״ש מצביקה שהיה אצליהם לפני שבועיים עם המריאה. זמן העבודה שם 3 ימים שבהם הגיר מקבל את כל תשומת הלב המקצועית . משם קח מונית לרכבת סגולה. בהצלחה.
מועדון החמש - מועדון הרכב הקלאסי והאספנות בישראל Israel Classic & Collectors Vehicle Club - The 5 Club מועדון פיאט ישראל Israel Fiat Club הרכבים שבבעלותי: FIAT 127 900L 1979 / FIAT QUBO 1.4 2013 נערך לאחרונה על ידי צביקוש23 : 27-02-12 ב 20:17. |
![]() |
![]() |
![]() |
|
|
![]() |
||||
נושא | מתחיל הנושא | פורום | תגובות | ההודעה האחרונה |
תאורה ברכב מהבהבת | elor | פונטו - טכני | 13 | 12-08-12 16:48 |
נורית הארמברקס מהבהבת | liorkin | פונטו - טכני | 9 | 22-01-12 19:43 |
נורית תקלה בגיר מהבהבת - דינמיק 2004 אוטו' | lag5 | פונטו - טכני | 6 | 21-05-10 15:18 |
אונו S70 - נורית בלם יד מהבהבת | פורום הגראז' | 3 | 20-02-07 16:49 | |
מנורת גיר מהבהבת בפיאט פונטו 16V | פורום הגראז' | 4 | 15-09-06 11:14 |
פיאט
מוסכים ושרותי רכב
פורום טכני לרכב
אתר רכב הכולל פורום רכב, שימושון רכב, אינדקס מוסכים לחיפוש מוסך ועוד