![]() |
|
![]() |
אוף טופיק הכל מלבד עולם הרכב (בגבול הטעם הטוב). |
גלריה
תמונות מהגלריה
|
||||||||||||||
|
|
|
|
|
מודעות שרות | |
![]() |
![]() |
מועדון פיאט בפייסבוק |
|
כלי נושא | הצג מצבים |
![]() |
#1 | |
Senior Member
הגלגלים שלי: פונטו
|
אין יותר בושה במדינה הזאת.
הרגע חזרתי עם שכן שביקש ממני לנסוע איתו ולבדוק לו רכב שרצה לקנות.
הרכב הוא מאזדה 323 מודל 2000 שפורסם הבוקר ביד 2. לרכב שנה טסט. בטלפון אמר המוכר ממושב שתולים, שעכשיו בטסט הוחלפו ארבע צמיגים חדשים, הצבע והפח מצויינים, וחוץ ממעט שיפשוף בטמבון האחורי אין שום בעיה לאוטו. במודעה כתב שהרכב בעברו יד פרטית. כאשר הגענו למושב מיד הבחנתי שמס' הרכב מסתיים ב-15, ז.א. מדינת ישראל לשעבר. כשהערתי לו על כך, אמר נו אז מה ?. הרכב איבד את הצבע שלו והיה מעט צהבהב. הפנס האחורי שבור. כששאלתי איך עבר טסט עם פנס שבור וארבעת הצמיגים סדוקים ומרוחים עם ספריי שחור.מילא פיו מים. לאחר 5 דקות של עבודת המנוע, שעון החום הגיע ל-3/4 והוונטה לא נידלקה. מים ועשן מהאגזוז. בדרך חזרה הרהרתי לי, האם יש עוד פריירים שקונים רכב במצב הזה. המסקנה, לא לקנות רכב ללא בדיקה, אפילו שמחירו נמוך. המחיר שפירסם הוא 16K והסכים ל-13K. דוד.
![]() |
|
|
![]() |
||||
נושא | מתחיל הנושא | פורום | תגובות | ההודעה האחרונה |
האנשים במדינה הזאת פשוט חוצפנים! | amir684 | רכב כללי | 8 | 18-03-10 00:20 |
פיאט אונו 93 S70 1.4 נוסעת יפה עם טסט, החלטתי למכור אותה לחלקים כי יש לי עוד אחת. | fiat uno 1.4t | מכירה | 0 | 11-06-09 12:20 |
נורית קודן בפונטו...איך להעיף אותה..? | i12z | פונטו - טכני | 1 | 24-10-08 21:41 |
בעיה רצינית שחייב לפתור אותה לבד... | פורום הגראז' | 6 | 27-01-07 09:24 | |
יש לי אונו שנת 92 ואני רוצה להחליף אותה למשהו אחר | פיאט כללי | 4 | 12-03-06 21:12 |
פיאט
מוסכים ושרותי רכב
פורום טכני לרכב
אתר רכב הכולל פורום רכב, שימושון רכב, אינדקס מוסכים לחיפוש מוסך ועוד