![]() |
|
עקוב אחרינו ב-RSS
|
||||||
| רכב כללי מדברים על עולם הרכב (מלבד פיאט). |
|
גלריה
תמונות מהגלריה
|
||||||||||||||
|
|
|
|
|
||||||||||
| מודעות שרות | |
|
|
| מועדון פיאט בפייסבוק |
![]() |
|
|
כלי נושא | הצג מצבים |
|
|
#1 | |
|
Super Moderator
מנהל
הגלגלים שלי: APESS
|
חציית צומת באור אדום - הפעם לא קרה כלום
סרטון קצר מאתמול בשעות אחר הצהריים בו ניתן לראות רכב חוצה צומת באור אדום מלא, ומאלץ אותי ועוד נהג מונית לסטות ימינה על מנת להימנע מתאונה.
סעו בזהירות חברים. http://www.youtube.com/watch?v=jgi5Ra4L7-4 אגב, אני תוהה מדוע התוסף של יוטיוב לא עובד, אביעד? ![]() אולי אני עושה משהו לא בסדר? נערך לאחרונה על ידי Caveman : 08-02-12 ב 10:14. |
|
|
|
|
|
|
#2 |
|
Senior Member
הגלגלים שלי: פונטו ספייס 06
|
עובד גם עובד
לצערי גם לי זה קרה לא מעט פעמים |
|
|
|
|
|
#3 |
|
בעל מקצוע
מנהל
הגלגלים שלי: בראבו גיר רובוטי, פנדה גיר ידני
|
אור אדום
נהג מנוול.
בברכה - רפי לין
|
|
|
#4 |
|
Senior Member
הגלגלים שלי: פונטו HGT
|
איזה אנשים חסרי אחריות
|
|
|
|
|
|
#5 |
|
מנהל
הגלגלים שלי: פונטו elx ידנית / מאזדה 6
|
לא נורמלי!
בנס ציונה יש צומת שכבר 3 פעמים נתקלתי במצבים מסוכנים. בצומת בעלת 2 נתיבים, הימני לפניה ימינה וישר, והשמאלי ישר בלבד. נהג מגיע בנתיב השמאלי לרמזור בעודו צהוב מתחלף לאדום וחותך את הרכב שעומד ברמזור באדום מלא מצד ימין ופונה ימינה.ובכיוון הנגדי בכביש בעל 2 נתיבים ישר + 1 פנייה שמאלה בעוד הרמזור ישר ירוק ושמאלה אדום. פעמיים קרה שמונית שעומדת ברמזור החליטה שהיא פונה לנתיב השמאלי ביותר מהימני ביותר בעוד אני מתקרב לצומת על בערך 50 קמ"ש.
לא יודע מה עובר לאנשים בראש...
|
|
|
#6 |
|
Senior Member
הגלגלים שלי: HGT
|
איכות לא משו....
אבל ככה עושים ברוסיה) נירא לי. יותר הבנאדם לא יעשה שטויות.. http://www.youtube.com/watch?v=zBf0V...ature=youtu.be |
|
|
|
|
|
#7 |
|
כתבנו בצפון
הגלגלים שלי: :
|
אם הצלחת לזהות את המס' רכב דווח למשטרה, שים לב שהוא גם משתולל בכביש ועוקף מימין.
נ"ב איזו מצלמה זאת ומאיפה קנית? גם אני רוצה... |
|
|
|
|
|
#8 |
|
Super Moderator
מנהל
הגלגלים שלי: APESS
|
לצערי הפעם לא ניתן היה לזהות את המספר. לפני מספר חודשים קטנוע פגע לי במראה הימנית וברח. הכל תועד במצלמה, ולכן ניגשתי למשטרה להגיש תלונה על תאונת פגע וברח (לאחר התייעצות עם חברת הביטוח).
העניין לקח מספר חודשים, אבל בסופו של דבר פרטיו של האיש התקבלו בחברת הביטוח, והושג הסכם בו הוא ישלם לי ישירות סכום נאה על מנת שלא נערב את חברות הביטוח עצמן. מחירה של מראה חדשה אגב, עומד על כ 2000 ש"ח. בכל מקרה, הוא לא עקף מימין (כאילו שזה משנה אחרי ההתפרצות לצומת ככה), הנתיב הימני הוא לפניה ימינה בצומת הבא. האיכות דווקא טובה מאוד, כל עוד זוכרים שזה חיישן סיני. זו המצלמה: http://www.auto365.co.il/product-400...D_DVR_037.aspx רכשתי מהאתר הנ"ל, השירות מצויין ואדיב (נסעתי לאסוף אותה מהמשרדים שלהם בראשון). אפשר למצוא אותה באיביי/DX בכ90 שקלים פחות, אבל כאן מקבלים גם אחריות. המצלמה הראשונה שקניתי שבקה חיים משום מה לאחר מספר חודשים, והיא הוחלפה בחדשה. הדברים שנתפסים לפעמים בעיניי העדשה הם לא פחות ממדהימים. bil תודה, לא חשבתי לרשום בתוך הטאגיות רק את המזהה של הסרטון. נערך לאחרונה על ידי Caveman : 08-02-12 ב 19:01. |
|
|
|
|
|
#9 |
|
Junior Member
הגלגלים שלי: פיאט פונטו
|
|
|
|
|
|
|
#10 |
|
Senior Member
הגלגלים שלי: פונטו
|
איזה מלחיץ זה בטח! אנשים כאלה מסוכנים לא רק לעצמם אלא גם לסביבה שלהם זאת הבעיה!
|
|
|
|
![]() |
|
|
נושאים דומים
|
||||
| נושא | מתחיל הנושא | פורום | תגובות | ההודעה האחרונה |
| הרכב תקוע, אין סטרטר, כלום לא עובד, מצבר חדש. מה הבעיה? | stio | אונו - טכני | 10 | 02-09-08 16:44 |
| מרקו אלאן שוב במדי אבארט - הפעם עם פיאט 500 | דובי מילר | פיאט כללי | 0 | 03-08-08 21:23 |
| עוד סיבה לא לקנות מסוחר (הפעם Hgt). | meymia | פיאט כללי | 5 | 10-06-08 21:42 |
| מה קורה לגרנדה פונטו ולנהג כשהיא מתהפכת? כלום | stio | אוף טופיק | 0 | 17-01-08 21:43 |
| עוד הפעם רעש מאלטרנטור(help me) | פורום הגראז' | 1 | 27-02-07 16:17 | |
פיאט
מוסכים ושרותי רכב
פורום טכני לרכב
אתר רכב הכולל פורום רכב, שימושון רכב, אינדקס מוסכים לחיפוש מוסך ועוד