![]() |
|
עקוב אחרינו ב-RSS
|
||||||
| גרנדה פונטו - טכני טכני - דגמי גרנדה פונטו בלבד. |
|
גלריה
תמונות מהגלריה
|
||||||||||||||
|
|
|
|
|
||||||||||
| מודעות שרות | |
|
|
| מועדון פיאט בפייסבוק |
|
|
כלי נושא | הצג מצבים |
|
|
#1 | |
|
Junior Member
הגלגלים שלי: punto evo 1.4
|
פונטו איבו 1.4 2010, פילטר פתוח ושיפורים אחרים?
אהלן, אני דיי חדש בפורום אבל אני מנסה עדיין לעבוד פה לפי החוקים של ההודעה שקיבלתי בהתחלה.. לא מצאתי מישהו שמדבר בדיוק על הנושא שאני מעוניין לשאול עליו לכן אשאל פה כמה שאלות:
1. א. איפה בארץ (אם יש) חנות שבה מוכרים ומתקינים פילטר אוויר פתוח (שצריך מתאמים/ צנרת כנראה) שיתאים לרכב שלי? לפי מה שהבנתי אמורות להיות בארץ חנויות שמוכרות את זה. אם כן- ב. כמה כסף כל העסק הזה (כולל ההתקנה) יעלה בערך? מה שלא יהיה (במקרה ואין), זה מה שמצאתי באיביי- אמנם רשום שזה מתאים אבל צורת הצינור בתמונה נראית קצת לא תואמת: http://www.ebay.com/itm/K-N-FIAT-GRA...item231593b66e ג. האם (כמובן במקרה וכל העסק של למצוא חנות בארץ לא יילך) זה יתאים לי לרכב? ד. אני שוקל את הקנייה הזו בעיקר כדי לשפר קצת את הצליל המעפן והבסיסי של המנוע, פחות מעניין אותי הביצועים, האם מבחינים במשהו שונה? 2. א. האם יש עוד איזשהו שינויים/ מודיפיקציות שאני יכול להתקין ולהחיל על הרכב שלי כדי לשפר ביצועים במקצת אך בעיקר את הצליל שהרכב מפיק? ב. מה פחות או יותר הגבול של הדברים שניתן לשים/ הדברים ש"יחליקו" עליהם בטסט לרכב? אני רוצה לעשות איתו כמה שיותר ולשמור עליו בכל זאת, "בגדר תקינות החוק"... (כמובן שאני אשמח לשמוע עדיין מה עוד אפשר לעשות פה בארץ וכמה הדברים האלה עולים, רק שתציינו שאלה כבר לא עוברים טסט אם אתם מזכירים את זה, תודה) ג. במידה ויש לי עוד דברים שאני יכול לשחק איתם לגבי הביצועים/ צליל של המנוע, כמה יעלה הכול סה"כ? ואיפה ניתן לעשות את הדברים האלה? 3. שקלתי להחליף את הנורות הקדמיות הדיי מסכנות של הפונטו עם המראה הספורטיבי יחסית שלה, לנורות קסנון לבנות, תהיתי איפה אפשר לעשות את זה, וכמה זה עולה. נ.ב, גם לגבי שדרוגים אחרים של עיצוב האוטו, בעיקר כלפי חוץ (כל עוד זה לא מפריע בענייני טסט אני מניח) יש דיבור, האם יש מקום לשפצר את המותק הזאת למשהו שיכול באמת להיות רכב שאני אוהב עד עמקי נשמתי? (אני עדיין לא דן על מערכות סטריאו וכאלה, בינתיים אני מסתדר עם מה שיש, ולגבי ג'אנטים, כבר הסתדרתי..) תודה לכל העוזרים! |
|
|
|
|
|
|
נושאים דומים
|
||||
| נושא | מתחיל הנושא | פורום | תגובות | ההודעה האחרונה |
| מחפש פילטר אוויר פתוח לפיאט פונטו ספייס '01 | avioved | קניה | 0 | 16-08-10 04:20 |
| פילטר פתוח | Michael | שיפורים וקוסמטיקה | 16 | 01-07-09 23:35 |
| פילטר פתוח, | stas | שיפורים וקוסמטיקה | 19 | 15-04-09 03:32 |
| פונטו S60 - פילטר פתוח, שאלה | פורום הגראז' | 7 | 03-02-07 14:48 | |
| מיקום פילטר פתוח | פורום הגראז' | 3 | 17-01-07 21:49 | |
פיאט
מוסכים ושרותי רכב
פורום טכני לרכב
אתר רכב הכולל פורום רכב, שימושון רכב, אינדקס מוסכים לחיפוש מוסך ועוד