![]() |
|
![]() |
יעוץ ברכישת רכב שאלות לפני קניה. |
גלריה
תמונות מהגלריה
|
||||||||||||||
|
|
|
|
|
מודעות שרות | |
![]() |
![]() |
מועדון פיאט בפייסבוק |
|
כלי נושא | הצג מצבים |
![]() |
#1 | |
Member
הגלגלים שלי: 500 1.4 16V
|
רכשתי פיאט 500 - מספר שאלות :)
שלום לחברי הפורום היקרים.
בשעה טובה רכשתי פיאט 500 דרך הטריד אין של כלמוביל (יבואנית יונדאי,מרצדס, מיצובישי). הרכב הוא יד ראשונה (אני אהיה שניה) עם 26 אלף קילומטר שנת 2009, גיר רובוטי, מנוע 1.4. הרכב עבר בדיקה ונמצא שהוא תקין לחלוטין פרט לרפידות בלם שחוקות (תבוצע החלפה של כל הרפידות לפני מסירת הרכב). רציתי לדעת: 1) איך אהיה בטוח שהם באמת החליפו את הרפידות לחדשות? אני יכול להתסכל אבל לא אפרק את כל 4 הגלגלים בכדי לוודא?! 2) ברכב אין אזעקה (יש קודן) הם התחייבו להעביר לי 2 מפתחות. א. האם אחד מהמפתחות הוא מפתח עם שלט? (למיטב ידעתי כשקונים 500 מקבלים מפתח אחד עם שלט ואחד רגיל). ב. האם מקבלים כרטיס "קוד" שצריך לספק במידה ורוצים לשכפל מפתח נוסף? ג. האם הם מחוייבים לספק לי את כרטיס ה"קוד" גם כשרכשתי רכב יד שניה? העסקה כבר סגורה ואני אמור לקבל את הרכב בימים הקרובים... אשמח לתשובות מחכמי הפורום. רב תודות ![]() נ.ב תמונות יעלו ברגע שאקבל את הרכב. |
|
![]() |
![]() |
|
|
![]() |
||||
נושא | מתחיל הנושא | פורום | תגובות | ההודעה האחרונה |
רכשתי פונטו 95 חדשה, כמה שאלות. | TOMERZHR | פונטו - טכני | 1 | 14-01-11 02:19 |
רכשתי ! תודה רבה לכולם :-) מספר קטנות לסיום :-) | אוריגמיש | גרנדה פונטו - טכני | 14 | 02-02-10 16:40 |
פיאט 45- מספר שאלות ותקלות | ro-e | אונו - טכני | 5 | 19-09-09 10:55 |
רכשתי היום HGT 2002 מזל טוב לי!כמה שאלות | anakonda | פונטו - טכני | 45 | 21-01-09 23:31 |
מספר שאלות- פיאט אונו | uno kashi | אונו - טכני | 6 | 21-05-08 12:30 |
פיאט
מוסכים ושרותי רכב
פורום טכני לרכב
אתר רכב הכולל פורום רכב, שימושון רכב, אינדקס מוסכים לחיפוש מוסך ועוד