![]() |
|
![]() |
פונטו - טכני טכני - דגמי פונטו בלבד. |
גלריה
תמונות מהגלריה
|
||||||||||||||
|
|
|
|
|
מודעות שרות | |
![]() |
![]() |
מועדון פיאט בפייסבוק |
![]() |
|
כלי נושא | הצג מצבים |
![]() |
#1 | |
Member
הגלגלים שלי: פונטו ספפייס
|
איזה מזל נאחס יש לי עם הפונטו
מה קורה ח'ברה ..
אחרי המאורר שהתקלקל עכשיו יש עוד משהו .. היום נסעתי חיפה מגדל העמק ... פתאום אני רואה את הנורה של השמן בלוח שעונים האדומה דולקת .. פתחתי תוך כדי את הספר רכב לראות מה מדובר ושם כתוב שאם אני אלחץ על הדוושה ויעלה את הטורים המנורה תעלם וככה קרה כאשר העלתי את הטורים המנורה מפסיקה ושאני מוריד את הרגל מהגז היא חוזרת ... בנוסף היה כמה פעמים שהטורים לא היו יציבים ולפעמים הרגיש כאילו עוד שניה הוא עומד להכבה . אבל גם שהסלד עמד בסרק על 700-800 קבוע הנורה דלקה . ובנוסף כמה פעמים שלחצתי על גז שמעתי צליל מתכתי מרצד ... מה קורה פה ? משאבת שמן ? מה זה הרעש המתכתי ? כבר אין לי כח לפונטו הזאת .. אני רוצה פוסווגן שירוקו ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Senior Member
הגלגלים שלי: פיאט פונטו
|
הייתי עושה שטיפה של המנוע
מחליף שמן חצי סינטטי ופילטר שמן בדוק על הדרך את חיבורי יוניט שמן נדמה לי שהיתה לך בעייה וניקוי של חיישן קרנק ועקב כך פגעתה ביוניט שמן |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Senior Member
הגלגלים שלי: פונטו
|
יאיר, הבעיה היא הרעש המתכתי שהוא שומע ולא הנורה שדולקת.
לדעתי יש קשר בינהם. יש חשש לרעש מהקרנק או מהפסנתר שלא מקבלים לחץ שמן. לא הייתי מציע להמשיך ולנסוע. צריך לחבר שעון לחץ שמן במקום היונית ולראות מה קורה. ברור שאם הוא נותן גז המנורה נכבת, כי הלחץ עולה. אבל גם כאשר הוא עולה, חסר עדיין לחץ ביחס למהירות סיבוב המנוע. אם מסביי הקרנק נשחקו לא יעזור החלפת משאבת שמן. דוד.
![]() |
#4 |
Member
|
שלום שוב ,
עכשיו שעשיתי נסיעה קצרה של 10 דקות הכל עבד כשורה .. לא דלקה המנורה ולא היו רעשים למינהם . האם יכול להיות שזה היה בגלל שהיה חם וזה היה חד פעמי ? או שאם זה קרה זה אומר שיש משהו בדוק ? איפה נמצא היוניט שמן כמו כן חשוב לציין שיש לי נזילת שמן מהמחזירי שמן של הטיימינג עליון ותחתון לא משהו רציני ב 2000 ק"מ בערך הולך לי בין חצי ליטר לליטר . אני אתקן זאת אחרי הנסיעה לחול .. ( תאילנד ![]() בדרך כלל היתי לוקח לעצמי פרוייקט לתקן את זה אבל צריך לפרק את הטיימינג ואחרי הפירוק אני לא יודע אם אני אוכל להחזיר את הרצועה כמו שצריך .. האם יש קשר בין השניים ? |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Member
|
ואיפה נמצא החיישן קרנק יש אולי איור ? עם איזה חומר לנקות אותו ספריי קרבורטור הולך ?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
בעל מקצוע
מנהל
הגלגלים שלי: בראבו גיר רובוטי, פנדה גיר ידני
|
נורת לחץ שמן מנוע נדלקה
האם בכלל בדקת שלא חסר שמן מנוע?.
בברכה - רפי לין
![]() |
#7 |
Member
|
כמובן זה הדבר הראשון שבדקתי
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Member
הגלגלים שלי: פיאט פונטו ספייס
|
חיישן קרנק נמצא ליד הפילטר שמן. זה מין גליל שחור שנמצא מול גלגל שיניים.
יש כאן שרשור בנושא: http://www.fiatclub.co.il/forum/show...8%F0%F7&page=3 |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
בעל מקצוע
מנהל
הגלגלים שלי: בראבו גיר רובוטי, פנדה גיר ידני
|
חיישן קרנק (גל ארכובה)
כאן יש מידע ותמונות על חיישן גל ארכובה (קרנק) שגם נקרא חיישן הצתה או חיישן נמ"ע
(נקודה מתה עליונה) וסל"ד: http://autoshow.co.il/art_iv_sensors1.asp בברכה - רפי לין
![]() |
|
|
![]() |
||||
נושא | מתחיל הנושא | פורום | תגובות | ההודעה האחרונה |
הפונטו נחנקת | קליין | פונטו - טכני | 5 | 05-09-10 22:42 |
למה הפח הפונטו ממש חלש? | i12z | פיאט כללי | 7 | 09-05-09 14:07 |
לבעלי הפונטו!!! איזה פונטו ברשותכם וכמה היא צורכת דלק.!!??? | i12z | פונטו - טכני | 46 | 09-12-08 00:30 |
איזה דגם הפונטו שלי? | פיאט כללי | 5 | 28-04-07 21:06 |
פיאט
מוסכים ושרותי רכב
פורום טכני לרכב
אתר רכב הכולל פורום רכב, שימושון רכב, אינדקס מוסכים לחיפוש מוסך ועוד