![]() |
|
עקוב אחרינו ב-RSS
|
||||||
| קניה רכבים ואביזרים לקניה. |
|
גלריה
תמונות מהגלריה
|
||||||||||||||
|
|
|
|
|
||||||||||
| מודעות שרות | |
|
|
| מועדון פיאט בפייסבוק |
![]() |
|
|
כלי נושא | הצג מצבים |
|
|
|
|
#1 | |
|
Guest
|
ייעוץ ברכישת רכב בסביבות 10000
מזה זמן אני מחפש לקנות לעצמי רכב.
ברשות המשפחה כרגע פיאט טיפו 1600, והיא עושה בעיות קצת... הסכום המוקדש (לצורך הקניה נטו) הינו כ10000 שח. הרכב חייב להיות בעל עלות אחזקה נמוכה ככל האפשר יחד עם ביצועים מהנים. האם פיאט אונו תספק את הסחורה? איזה מנוע , 1.4? האם הרכב אמין? (הבנתי שהיא קצת אלכוהוליסטית... )האם יש סיכוי למצוא פיאט פונטו בתקציב הזה? אשמח לתגובות מבעלי אונו ולהצעות אחרות. תודה. |
|
|
|
|
#2 |
|
Guest
|
אונו שנת 96 הכי אופטימלי.......אני פשוט חייב לרוץ
אבל בהזדמנות אני יפרט |
|
|
|
#3 | |
|
Guest
|
צטט:
עדיין ממתין לפירוט |
|
|
|
|
#4 |
|
Guest
|
אונו
אונו יוצרה עד שנת 96. הזרקה בכולם משנת 94, ולפני כן במנוע 1400 גם היתה הזרקה.
לי יש 94 1400 הזרקה ואני מרוצה מאוד... מזה אלכוהוליסטית? אם יש לך עוד שאלות, שאל... |
|
|
|
#5 | ||
|
Guest
|
Re: אונו
צטט:
צטט:
כמה קמ לליטר האונו שלך עושה? ובכלל, חשבתי שאונו עם הזרקה מעט בעייתית יותר מקרבורטור (יותר תקלות, טיפולים יקרים יותר..) |
||
|
|
|
#6 |
|
Guest
|
תגובה
יש לנו גם טיפו וגם אונו:
אני לא ממליץ לך על , היה לנו שתים כאלה אומנם היא יותר רחבה, כבדה, יותר יציבה מהאונו יש לנו מנוע 1.6 אני ממליף לך על אונו עם מנוע 1.4 דגם IES ׁ(בה יש מד טורים שאין בדגמים הרגילים), לך על שנתון גבוהה אם אתה יכול אולי פונטו תצליח להיכנס לך במחיר תתחדש
|
|
|
|
#7 |
|
Guest
|
הזרקה
למיטב ידיעתי גם לפני 94 היה הזרקה, לא בטוח.
דגם IES? לא מוכר לי... אני יודע שהיה מד טורים לא זוכר באיזה דגם, לי יש הזרקה 94 ואין מד טורים. פונטו לא תכנס ב-10K. שלי עושה 1 ל-12 בנסיעה משולבת, לא נראה לי שזה נקרא שותה דלק.. הזרקה בדרך כלל לא יותר בעיתית מקרבורטור, אלא להפך. |
|
|
|
#8 |
|
Guest
|
הזרקת דלק בפיאט אונו
היתה מע' הזרקת דלק בפיאט אונו 70SXI שהנה פיאט 70 עם מנוע 1.4, הזרקת דלק חד נקודתית, דגם מפואר עם רפודי דלתות מלאים, מד סל"ד (שעון טורים) פגושים בצבע הרכב ופנסי ערפל קדמיים בפגוש. דגם זה היה כבר משנת 91 והוא היה ללא ממיר קטליטי ויובאו ממנו ארצה לא הרבה.
בברכה - רפי לין
|
|
|
|
#9 | |
|
Guest
|
Re: ייעוץ ברכישת רכב בסביבות 10000
צטט:
אם כבר פיאט אונו תקנה מנוע 1400 שהוא הכי חזק באונו ופיאט אחרי שנת 94 ' מכיוון ששם מותקנת מע' הזרקת דלק בעוד שעד 93' מותקן קרבורטור שעושה יותר צרות מהזרקת דלק. תבקש לראות ספר טיפולים (במידה ויש) או קבלות מהמוסך כדי לאמת את הק"מ. |
|
|
|
|
#10 |
|
Guest
|
אני רואה שכבר קיבלתה פירוט!
בכמה מילים אני אגיד לך אונו 96 וכמה שפחות ידיים, גם חסכוני, גם זול בטיפולים וגם אמין.......... מה שתגידו אנשים אם שומרים על האוטו הוא לא יתקלקל(הרבה) ולא יעשה בעיות. |
|
פיאט
מוסכים ושרותי רכב
פורום טכני לרכב
אתר רכב הכולל פורום רכב, שימושון רכב, אינדקס מוסכים לחיפוש מוסך ועוד