![]() |
|
עקוב אחרינו ב-RSS
|
||||||
| יעוץ ברכישת רכב שאלות לפני קניה. |
|
גלריה
תמונות מהגלריה
|
||||||||||||||
|
|
|
|
|
||||||||||
| מודעות שרות | |
|
|
| מועדון פיאט בפייסבוק |
|
|
כלי נושא | הצג מצבים |
|
|
#1 | |
|
Junior Member
הגלגלים שלי: רנו
|
ייעוץ בבדיקת פונטו 2005 רציפה
שלום רב לבאי הפורום !
הגעתי לכאן לאחר שיטוט באינטרנט - אתר ופורום מרשימים , כל הכבוד ! אני מחפש רכב לחברתי הסטודנטית. חשוב לי רכב בטיחותי,אמין,חסכוני,אוטומטי בתקציב עד 35K. לאחר שיקול ממושך החלטתי שפיאט פונטו MK2B היא הבחירה האופטימלית. מבקש עצות וחוות דעת לדילמה הבאה : הגעתי לרכב המוצע למכירה במגרש טרייד אין של יבואן. מדובר בפיאט פונטו דינאמיק 2005 80 כ"ס תיבה רציפה. הרכב יד 3 , כל הבעלים פרטיים. הרכב עבר 78,000 ק"מ . יש תיעוד מלא של טיפולים מלאים במוסך מורשה סמל"ת . בדקתי תאריכים ורישום קילומטראז' ואכן אימתתי שהקילומטראז' נכון. עבר טיפול 6 שנים במוסך סמל"ת לפני 3000 ק"מ. מבקשים עליו 33,000 ש"ח. הרכב נראה חיצונית במצב טוב בהחלט, מבחינה פנימית שמור מצויין. ביצעתי נסיעת התרשמות. בעייה מהותית עיקרית - בהתנעה נדלקת מנורת CHECK ENGINE , ומופיעה התראה בצג הממוחשב - ENGINE FAILIURE. בנסיעה הרכב מתנהג מצויין - שקט , חלק, סוחב היטב, מנוע חסר רעידות , אין נזילות , אין פליטות חריגות מהאגזוז. נציג המכירה טוען (אלא מה) - זו בעייה פעוטה וחסרת משמעות . האמנם ? מה עלולה להיות הבעייה ועלויות צפויות לתיקון ? הנציג נתן לי טופס בדיקה ממוחשב שבעלת הרכב נדרשה לבצע לפני מסירתו בטרייד אין. אבקש חוות דעתכם על חומרת הממצאים. האם "כסת"כ " רגיל או בעיות מהותיות ? לחץ דחיסה : אמפר : 34,34,34,32. מנוע,מע' קירור,מע' דלק,מע' הצתה : לא תקין. לחץ עוקה גבוה מבלאי. צריכת שמן. לבדוק צריכת שמן בנסיעה.לברר מתי הוחלפה רצועת טיימינג. (ביררתי - בטיפול - 60,000 ק"מ). מערכת פליטה : תקין. סרן קדמי ומערכת היגוי : תקין. קפיצים : לא תקין. בולמי זעזועים אחוריים חלשים. שילדה ומרכב ליקיים בעלי משמעות נמוכה : לא תקין.פגיעה תיקון מאחור.תיקוני מרכב ותיקוני צבע. פגיעות פח ופגמים בצבע. הוחלף פגוש אחורי. מערכת בלמים - ללא פירוק : לפרק גלגלים ולבדוק. צמיגים : תקין. מערכת תאורה - כולל מצבר : תקינים. העברת כח : בלאי דיסקיות הילוכים. החלפת הילוכים באיחור. דגבות בגיר חלשות.(מה זה ?) חופש מערכת הנעה. מחוונים : תקין. תודה להתייחסותכם - מה דעת המבינים ? שווה או לא ? האם יש טעם לקחת לבדיקה נוספת מטעמי ? |
|
|
|
|
|
|
נושאים דומים
|
||||
| נושא | מתחיל הנושא | פורום | תגובות | ההודעה האחרונה |
| תוצאות גרנדה פונטו בבדיקה | sharonsa | גרנדה פונטו - טכני | 4 | 18-09-10 13:03 |
| ייעוץ ברכישת רכב, סקודה 2005 : | אוריגמיש | יעוץ ברכישת רכב | 0 | 03-01-10 12:10 |
| ייעוץ ברכישת פונטו ספייס אקטואל 2005 + דו"ח בדיקה | kobyt | יעוץ ברכישת רכב | 4 | 22-10-09 17:46 |
| מחפש פונטו ELX רציפה, 2001-2002. | raanan_t | קניה | 9 | 30-01-09 10:28 |
| שמן תיבת הילוכים רציפה פונטו דיינמיק | shachar | פונטו - טכני | 3 | 02-05-08 18:39 |
פיאט
מוסכים ושרותי רכב
פורום טכני לרכב
אתר רכב הכולל פורום רכב, שימושון רכב, אינדקס מוסכים לחיפוש מוסך ועוד