![]() |
|
![]() |
פונטו - טכני טכני - דגמי פונטו בלבד. |
גלריה
תמונות מהגלריה
|
||||||||||||||
|
|
|
|
|
מודעות שרות | |
![]() |
![]() |
מועדון פיאט בפייסבוק |
![]() |
|
כלי נושא | הצג מצבים |
![]() |
#1 | |
Junior Member
הגלגלים שלי: פיאט פונטו ספייס
|
בעייה מוזרה בהנעת הרכב
שלום
יש לי פיאט פונטו 2006 לפני כמה ימים לא הצלחתי להניע את הרכב באמצע היום: כל הנוריות בלוח שעונים נדלקו תקין ולא היתה שום הודעת שגיעה ,האורות כל דלקו אבל סטרטר לא היה כלומר ברגע שאני מסובב את המפתח עד הסוף כלום לא קורא. לאחר מס נסיונות הרכב הניע ומאז אין לי בעייה יותר הלכתי לבדוק את המצבר שהוא יחסית חדש אצל חשמלי תחת עומס והכל תקין אין לי מושג מה גם לזה ואיך אני מונע שיקרה שוב יש לי אימובילייזר ברכב מאז שקניתי .האם זה יכל להיות בגללו האם זה יכל להיות מהפתח של הרכב שלפי מה שהבנתי גם לו יז איזה סוג של מנתק הצתה? איך אני בודק את זה מה לפי דעתכם הבעייה תודה |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
בעל מקצוע
מנהל
הגלגלים שלי: בראבו גיר רובוטי, פנדה גיר ידני
|
תקלת ההתנעה
אפילו במוסך קשה לאתר תקלה רגעית שכבר אינה מופיעה.
יתכן שהיה מגע חשמלי חופשי במצבר או בחוט זרם ראשי כלשהוא או בחוט הפיקוד לסולונואיד המתנע (סטרטר) וכו'. בברכה - רפי לין
![]() |
#3 |
Junior Member
|
שאלה לגבי הבעיה
אילו פעולות אני צריך לעשות ברגע שבעיית ההנעה מופיעה על מנת לאתר את הבעייה
אני מניח שבמוסך מורשה לא יוכלו לבדוק גם אם יחברו למחשב נתון נוסף בשקר לבעייה הוא שבדרך כלל אשתי מניע את הרכב עם אורות דולקים ,היא אף פעם לא מכבה אותם .האם יש קשר ? תודה |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Junior Member
|
נתון נוסף לבעייה
שמתי לב כי תמיד הבעייה קוראת כאשר מנסים להניע את הרכב עם האורות דולקים ובאמצע היום שהרכב חם כאשר יש מס דקות בודדות בין הנעה להנעה.
בדרך כלל האוטו לא מניע מיד לאחר הבעייה אפילו שמכבים את האורות אלה צריך לתת לו לנוח מס דקות ואז מניע בלי בעייה מקווה שמידע זה תורם לפתרון הבעייה מה יכל להיות ? |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Administrator
מנהלמנהל
הגלגלים שלי: אונו - פונטו - פנדה
|
אם זה תמיד קורה בתנאים האלה, אז במוסך יוכלו לאתר את זה. בעיות מסוג זה קשה מאוד לאתר דרך המקלדת.
![]() |
|
|
![]() |
||||
נושא | מתחיל הנושא | פורום | תגובות | ההודעה האחרונה |
בעיה מוזרה - כאשר מדליק מזגן הרכב מאבד חצי מהכוח | maximmm | פונטו - טכני | 8 | 18-03-10 02:42 |
בעיית מוזרה (הרכב נחנק עם מיכל דלק מלא, ערוך) | sasha | פונטו - טכני | 6 | 27-04-09 15:41 |
בעייה ? מוזרה בהעברת הילוך D ל P ועוד שאלה קטנה | פורום הגראז' | 14 | 30-08-07 00:02 | |
בעייה מוזרה שהופיעה לי היום עם המזגן באונו. | פורום הגראז' | 7 | 24-05-07 19:46 | |
פיאט בראבה - בעיות בהנעת הרכב | פורום הגראז' | 1 | 19-05-07 21:52 |
פיאט
מוסכים ושרותי רכב
פורום טכני לרכב
אתר רכב הכולל פורום רכב, שימושון רכב, אינדקס מוסכים לחיפוש מוסך ועוד