![]() |
|
עקוב אחרינו ב-RSS
|
||||||
| אונו - טכני טכני - דגמי אונו בלבד. |
|
גלריה
תמונות מהגלריה
|
||||||||||||||
|
|
|
|
|
||||||||||
| מודעות שרות | |
|
|
| מועדון פיאט בפייסבוק |
![]() |
|
|
כלי נושא | הצג מצבים |
|
|
#1 | |
|
Junior Member
הגלגלים שלי: אונו
|
בעיה בנורית "טעינה/חוסר טעינה" בלוח שעונים- אונו פייר
היי..בעיה באונו 45 FIRE 1993
נורית הטעינה אינה דולקת גם במצב כשהרכב כבוי או רק בהפעלת הסוויץ' לפני סטרטר... (מהבהבת לעיתים רחוקות בנסיעה) חשבתי על יוניט דפוק(או רטוב בשמן).. נא עזרתכם במיקום היוניט ... כמו כן ,כמה עולה יוניט לא מקורי? תודה מראש... דרך אגב,אין ,בינתיים כל בעיות בהצתה- מצבר בן שנה,והסטרטר נשמע טוב מאוד.. תודה מראש למסייעים.. גל |
|
|
|
|
|
|
#2 |
|
Senior Member
הגלגלים שלי: פיאט פונטו
|
היוניט נמצאת ליד הקרטר למטה
לא הייתי משקיע בזה ואפשר גם מפרוקיה. בסוף גם יכול להיות שהמנורה שרופה |
|
|
|
|
|
#3 |
|
Senior Member
הגלגלים שלי: יונדאי אקסנט
|
עד כמה שידוע לי, למנורת טעינה אין יוניט אלא היא נשלטת ע"י האלטרנטור.
בפתיחת סוויץ' ללא התנעה היא נדלקת ובזה היא בעצם מאשרת שגם היא וגם המעגל החשמלי של מערכת הטעינה תקינים. (היא לא מקבלת מתח ישיר מהמצבר אלא דרך תקע האלטרנטור). לאחר התנעה, מיד עם התחלת ייצור החשמל, היא מקבלת מהאלטרנטור פיקוד לכבות. יש רכבים שזה מתבצע באמצעות דיודה ויש כאלה שבאמצעות ממסר פעולה הפוכה. אצלך היא לא דולקת כלל, תבדוק את חיבור התקע של האלטרנטור. כנראה שמשהו רופף שם. גם עצם העובדה שהיא מהבהבת מידי פעם מגדילה את החשד שמשהו רופף בחיבור. מאד יכול להיות גם שהתופעה נובעת מתקלה בפרסת הדיודות הפנימית של האלטרנטור, אבל פה אני קצת נזהר בדבריי. בטוח שרפי לין יוכל לשפוך אור על התקלה בצורה הרבה יותר נחרצת.
|
|
|
#4 |
|
Senior Member
הגלגלים שלי: פיאט פונטו
|
צודק דוד הראש שלי היה ביוניט שמן
|
|
|
|
|
|
#5 |
|
בעל מקצוע
מנהל
הגלגלים שלי: בראבו גיר רובוטי, פנדה גיר ידני
|
נורת אלטרנטור
אם נורת האלטרנטור אינה נדלקת גם כשרק מפעילים מתג הצתה למצב ON לפני הנעת המנוע, אז או שהנורה שרופה, או שחוט הנורה (בצבע אפור) שמתחבר אל האלטרנטור מנותק או שמעגל זרם הרורוט באלטרנטור פגום, קרי ווסת המתח או הרוטור עצמו.
בברכה - רפי לין
|
|
|
#6 |
|
Junior Member
|
תודה על התגובות..מחפש אלטרנטור/וסת מתח לאונו פייר 45 1993 פייר
תודה לרפי/אחרים..
בבדיקה עם מד מתח רגיל ועם לחיצה על הגז,המתח על הדקי המצבר מגיע עד ל11.8-11.9 וולט בלבד מה שמגביר אצלי את החשש שהווסת באלטרנטור הלך... מחפש אלנרנטור לפיאט אונו FIRE -מנוע 1000 או ווסת מפירוק..אשמח לעזרה.. גל- טלפון 054-7201140 |
|
|
|
|
|
#7 |
|
בעל מקצוע
מנהל
הגלגלים שלי: בראבו גיר רובוטי, פנדה גיר ידני
|
תקלת אלטרנטור
גש אליהם, לבדיקה, תיקון או החלפת אלטרנטור למשופץ ומחיריהם לא יקרים והם גם קרובים אליך:
http://www.musach.co.il/details.asp?id=616 בהצלחה ובברכה - רפי לין
|
|
|
#8 |
|
Junior Member
|
תקלה באלטרנטור
הייתי ב"אוטו סטרט" בחולון..
שרות מהיר,אנשים נחמדים ומחירים סבירים.. ממליץ.. גל.. |
|
|
|
![]() |
|
|
נושאים דומים
|
||||
| נושא | מתחיל הנושא | פורום | תגובות | ההודעה האחרונה |
| דפיקות בנסיעה ורעשי "גרירה" בזמן סיבוב במהירות נמוכה-אונו פייר | gal | אונו - טכני | 3 | 13-06-10 19:19 |
| נורת דלק בלוח שעונים נדלקת מוקדם מידי? (כ"ע) | iz2 | פונטו - טכני | 3 | 23-05-09 18:34 |
| מחפש מנוע אונו 1100 "פייר" | garoldk | קניה | 0 | 17-01-09 19:17 |
| מתח טעינה יורד | פורום הגראז' | 15 | 01-09-06 02:22 | |
| בעיות חשמל בלוח השעונים נורת טעינה דולקת באונו 93 | פורום הגראז' | 4 | 20-07-05 16:08 | |
פיאט
מוסכים ושרותי רכב
פורום טכני לרכב
אתר רכב הכולל פורום רכב, שימושון רכב, אינדקס מוסכים לחיפוש מוסך ועוד