![]() |
|
עקוב אחרינו ב-RSS
|
||||||
| פונטו - טכני טכני - דגמי פונטו בלבד. |
|
גלריה
תמונות מהגלריה
|
||||||||||||||
|
|
|
|
|
||||||||||
| מודעות שרות | |
|
|
| מועדון פיאט בפייסבוק |
|
|
כלי נושא | הצג מצבים |
|
|
#1 | |
|
Senior Member
הגלגלים שלי: פונטו 96
|
פרוייקט מצולם - החלפת אטמי בית מצערת - MK1
בבית המצערת ישנם 3 אטמים כדי למנוע מעבר אויר. סתם כי אני פדנט החלטתי להחליף את כולם מכיוון שניקיתי את מנוע הצעדים ובדרך הם עמדו להתפורר.
ביררתי אצל היבואן ואטמים כאלו עולים בסביבות ה 300 שקל! בלי עבודה בלי כלום הלכתי לפרפקט סתמים שנמצאים בתל אביב, רחוב אברבנל והוא הכין לי את 3 האטמים במחיר של 50 שקל! אז ככה: קודם כל מפרקים את פילטר האויר עם מפתח 10: ![]() ![]() והנה בית המצערת: ![]() מסירים את גומיית האטימה: ![]() פותחים את 2 האומים האלו במפתח 10: ![]() פותחים את 2 הנועלים האלו ע"י מברג שטוח לאחר שהוצאנו את האומים: ![]() מנתקים את הקונקטור של חיישן האויר, מוציאים את ראש המצערת ומתגלה האטם הראשון הסורר: ![]() מוציאים את המצערת עצמה ע"י משיכה, לא הייתי חייב לפרק כבל גז או את צינור המים. הגישה טיפה לא נוחה אבל עדיין זה אפשרי. מתגלה לנו האטם השני: ![]() מוציאים את האטם ומוציאים גם את טבעת הברזל הזאת: ![]() מתחת לטבעת (יותר כמו מרובע) מתגלה האטם השלישי שכבר מתפורר לי בידיים: ![]() ![]() אצל פרפקט סתמים אין כאלו אטמים ולכן צריך לתת להם דוגמאות על מנת להכין את האטמים החדשים. האטמים החדשים: ![]() שלב ההרכבה, בסדר הפוך כמובן מרכיבים קודם כל את האטם העגול: ![]() מחזירים את טבעת הברזל מעל האטם ומעליה את האטם המרובע: ![]() מחזירים את בית המצערת עם האטם החדש: ![]() מחזירים את ראש המצערת ומהדקים את האומים: ![]() מחזירים את טבעת האטימה: ![]() לא לשכוח להחזיר את קונקטור חיישן האויר: ![]() מחזירים הכל למקום:
נערך לאחרונה על ידי chesh : 11-11-10 ב 10:27. |
|
|
|
|
|
|
נושאים דומים
|
||||
| נושא | מתחיל הנושא | פורום | תגובות | ההודעה האחרונה |
| מיני פרוייקט מצולם - החלפת אנטנה + בסיס בפונטו דור שני E3 | Caveman | פונטו - טכני | 16 | 26-01-17 18:51 |
| [פרויקט מצולם] פונטו ELX - ניקוי בית מצערת\החלפת נשם שמן\החלפת חוטי הצתה | Tzvika 16V | פונטו - טכני | 67 | 05-06-15 17:25 |
| (פרוייקט מצולם) - פונטו ספייס: החלפת מסנן אוויר של המזגן | student | פונטו - טכני | 40 | 29-08-10 18:59 |
| החלפת רפידות בלם בHGT (פרוייקט מצולם) | זאב-ב | פונטו - טכני | 18 | 25-06-09 17:01 |
| [פרוייקט מצולם] ניקוי בית מצערת בפונטו HGT Mk2 Euro3 | Caveman | פונטו - טכני | 23 | 25-05-08 12:10 |
פיאט
מוסכים ושרותי רכב
פורום טכני לרכב
אתר רכב הכולל פורום רכב, שימושון רכב, אינדקס מוסכים לחיפוש מוסך ועוד