![]() |
|
![]() |
אוף טופיק הכל מלבד עולם הרכב (בגבול הטעם הטוב). |
גלריה
תמונות מהגלריה
|
||||||||||||||
|
|
|
|
|
מודעות שרות | |
![]() |
![]() |
מועדון פיאט בפייסבוק |
![]() |
|
כלי נושא | הצג מצבים |
![]() |
#1 | |
Senior Member
הגלגלים שלי: יונדאי אקסנט
|
יום הטסות מסוקי 3D בקיבוץ עינת
שלום חברים,
מקווה שאני רושם את זה בפתיל שלא מפריע להתנהלות הרגילה.. ביום שישי הקרוב, 5/11/10, יתקיים מפגש מסוקאי רדיו ליום הטסה אינטנסיבי. מדובר בהפנינג של ממש ויופיעו שם בכירי מטיסי המסוקים בארץ שירשימו את הקהל בתרגילי אירובטיקה עוצרי נשימה. המפגש יתחיל בשעה 11:30 פלוס מינוס בקיבוץ עינת ממש אחרי הכניסה לקיבוץ בצד שמאל (כמאה מטר אחרי הכניסה יש כיכר, לוקחים בה שמאלה ונוסעים כ-30 מטר עד סמוך למפעל הלחם של הקיבוץ). האירוע יתקיים עד רדת החשיכה ויכלול כנראה גם הטסות לילה עם תאורה מרהיבה. (הטסות לילה לא ודאי). במקום יוטסו מסוקי רדיו בלבד ולא טיסנים. מדובר במסוקי 3D מתוחכמים בעלי יכולות אירובטיות מדהימות. המסוקים מתחלקים לדגמי בנזין ודגמים חשמליים (שאגב לא פראיירים בכלל).. מי שאוהב מכניקה ותעופה ולא מגיע לארוע - מפסיד... יהיה פיצוץ! קיבוץ עינת נמצא ליד כביש 444 בין פתח תקווה ונחשונים. ניתן לאתר את מסלול ההגעה בכל אתר מפות ברשת. נערך לאחרונה על ידי davidka : 02-11-10 ב 12:47. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Senior Member
הגלגלים שלי: פיאט אונו
|
..
האם תוכל לצרף מפה , איך מגיעים לקיבוץ.
בתודה מראש. |
![]() |
![]() |
![]() |
|
|
![]() |
||||
נושא | מתחיל הנושא | פורום | תגובות | ההודעה האחרונה |
חידוש הטסות+צביעת מראות | lrl23 | שיפורים וקוסמטיקה | 3 | 22-10-10 13:17 |
[מיני פרוייקט מצולם] קיבוע נגן MP4 לתושבת דיבורית מקורית | stio | רכב כללי | 2 | 07-11-09 14:45 |
נורה אדומה לא ידוע באוטו. | stas | בראבו - טכני | 5 | 18-03-09 01:31 |
תמונות מפגש מועדון פיאט, 24.02.06, קיבוץ יקום | stio | תמונות וסרטונים מאירועי המועדון | 6 | 21-02-09 23:31 |
פיאט
מוסכים ושרותי רכב
פורום טכני לרכב
אתר רכב הכולל פורום רכב, שימושון רכב, אינדקס מוסכים לחיפוש מוסך ועוד