![]() |
|
![]() |
מכירה רכבים ואביזרים למכירה. |
גלריה
תמונות מהגלריה
|
||||||||||||||
|
|
|
|
|
מודעות שרות | |
![]() |
![]() |
מועדון פיאט בפייסבוק |
|
כלי נושא | הצג מצבים |
![]() |
#1 | |
Junior Member
הגלגלים שלי: Smart Coupe Turbo
|
למכירה בהזדמנות- סמארט קופה 2004 ייחודית וחסכונית, פרטים בפ
תוספות, פרטים:
* סמארט קופה, מנוע 700 סמ'ק טורבו, 61 כ'ס, זריזה מאוד! אני יד שלישית. * מטופל אך ורק במוסך מורשה! * ג'אנטים מגנזיום מגרמניה. * חלונות כהים. * קסנון איכותי ולא זבל ב200 שקל. * תוספות שנקנו במרצדס גרמניה- שעון כדור זמן ושעון כדור טורים (מקורי לסמארט!), וישרים, טומבונים חדשים שחורים, כל מיני כפתורים ותוספות קטנות, מדבקות, כיסוי רכב... * כל הטיפולים מתועדים. * יש כיסוי רכב שנקנה במרצדס בגרמניה. * עברה רק 93 אלף ק'מ. * הנעה אחורית, מנוע מרכזי. * פנסי ערפל עם עדשות גרמניות. * לדים לבנים בלוח שעונים+שעוני טורים וזמן (+בהדלקת האורות בפנים הרכב יש אור על הרגליים+לדים בבית הנורה המקורי על התקרה+ מתחת לרדיודיסק) * בתוספת תשלום- מערכת חזקה עם- רדיודיסק של פיוניר, מגבר MTX חזק, סאב 8" בנייה ייחודית אצל אלוף מהארץ, רמקולים אחוריים של JBL GTO, קדמיים- קומפוננט פיוניר. בקיצור מערכת חזקה מאוד למרות ההגבלה של המקום, בלי המערכת יש רדיודיסק של קנווד ורמקולים קדמיים. * צבעים ייחודיים מאוד- נקנה בגרמניה במפר אחורי ו2 כנפיים אחוריות בצבע שחור, הרכב נראה הרבה בולט וייחודי! (ראו בתמונות)- הרכב לא עבר תאונה, הפלסטיקים הוחלפו ליופי, והקודמים המקוריים עדיין אצלי כך שאפשר לראות שהם לא עברו תאונה או משהו! בקיצור, רכב ייחודי מאוד מסובב ראשים, עושה בנסיעה משולבת 1\20, עובר פוליש ווקס אחד לכמה חודשים, אחד הרכבים היותר מהנים שנהגתי עליהם, כמו לנהוג על קארטינג (גם בכביש המהיר אין בעיה יכולה לשייט על 120 בלי בעיות!), מזגן מקפיא, הרכב החנה רק (אני חוזר- רק!) בחנייה מקורה בבית. בכללי בעיות חניה פשוט אין. ברשותי שנה (נקנתה בנוב' 2009), ושימשה כרכב שלישי בבית שרוב הנסיעות אני הייתי עושה, רכב מאוד שמור, לא נקרע אף פעם בשום מצב שבעולם, נהיגה אך ורק על מצב ידני ולא עבר את ה3 אלף טור!!! תודלק כל פעם כשיהיה 2 עיגולים אחרונים לסוף בדלק 95 אוקטן (על מנת שלא יהיה מצב שהרכב יסע על השאריות!). אז מה אוכל להגיד, הסיבה למכירה בגדול היא שאני מתגייס ב29 לנובמבר לקרבי, כך שהרכב יעמוד. למי שיש ראש לדברים חדשים ומיוחדים זה בשבילו, עד היום כל נסיעה שלי עליה אני מתרגש מחדש, אנשים חושבים שאני דפוק, אני לא מתבייש להגיד שהרכב הזה פשוט ריגוש מיוחד! ואם הייתי יכול הייתי משאיר אותה איתי עד היום האחרון שלי.! תמונות: ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() המחיר שאני דורש עליה הוא 48 אלף (גמיש לרציניים בלבד!!) כיוון שהרכב במצב טוב, קשה למצוא סמארט במצב כזה. גם אני קניתי אותה מעל המחירון מסיבה פשוטה- באתי, ראיתי, אהבתי, הבעלים הקודמים (בנאדם מבוגר מאוד מאוד נחמד) נקב במחיר ואפילו לא התווכחתי, לקח לי לא מעט זמן למצוא סמארט שנת 2004 ומעלה במצב טוב! *המערכת בתוספת תשלום. לפרטים, התקשרו- 0542424999 (ברוך). |
|
![]() |
![]() |
|
|
![]() |
||||
נושא | מתחיל הנושא | פורום | תגובות | ההודעה האחרונה |
מתלבט בין גטס 2004 לבין פונטו FUN 2004-2003 | נאור123 | יעוץ ברכישת רכב | 7 | 26-03-10 21:46 |
למכירה משאבת קלץ' תחתונה פונטו ספייס 2004 | stanisl3 | מכירה | 0 | 07-01-10 21:17 |
למכירה פיאט 127 בהזדמנות בלתי חוזרת | מכירה | 4 | 21-04-07 23:24 | |
בהזדמנות לפונטו מ 95 עד 2000 | מכירה | 3 | 27-12-06 20:06 | |
פיאט פונטו 2004 למכירה | מכירה | 0 | 12-09-06 21:42 |
פיאט
מוסכים ושרותי רכב
פורום טכני לרכב
אתר רכב הכולל פורום רכב, שימושון רכב, אינדקס מוסכים לחיפוש מוסך ועוד