טוב אז רק רציתי להגיד שהאונו שלי מטופלת ברמת הבורג אם אני יודע שיש בורג שהוא לא אורגינל של הרכב אני מתחרפן עד שאני אמצ מפירוק או משו .
בכל מקרה יש לי בעיה מוזרה לא מזמן תיקנתי את המזגן ברכב ומלאתי גז והכל תקין ועובד סבבה לגמרי . הבעיה היא בעיה בעיקר מציקה כשאני נוסע בלי מזן אז מהפתחים באמצעים המרכזיים של הרכב של המזגן באה רוח של הנסיעה מבחוץ זה לא מפריע עד שמדליקים את המזגן כשמדליקים את המזגן ואני לוחץ על דוושת הגז פתאום הקור באותם פתחים נעלם

סתומרת מרגישים רק רוח חמימה של הנסיעה מבחוץ וכשאני עוזב את דוושת הגז הקור של המזגן חוזר .. אני לא מצליח להבין את הקטע ואיך אפשר לסדר את זה ?!?!?1
ועוד משו קטן ע ם אפשר יש לי בזמן האחרון מן רעש מוזר ומרגיז כשאני נוסע בהילוך 5 או 4 והאוטו במצב של סתם הידרדרות למשל ירידהואין צורך בלחיצה על דוושת הגז אז האוטו סתם אני נותן לו להדרדר ואז יש רעש מרגיזזז של פחית ברזל קטנה או לא יודע איך להגדיר את זה זה נשמע כאילו הרעש בא מהסוף של ידית ההילוכים למטה מתחת לרכב .. ונכנסתי מתחת לרכב ולא הצלחתי לזהות מאפה הרעש וזה פשוט ממש מבעס את הנסיעה .. האם משהו מכיר את התופעה גם !?!?1 ואם הוא יודע איך מסדרים את זה .. ?
תודה רבה לכל העוזרים
אלמוג .