![]() |
|
עקוב אחרינו ב-RSS
|
||||||
| פונטו - טכני טכני - דגמי פונטו בלבד. |
|
גלריה
תמונות מהגלריה
|
||||||||||||||
|
|
|
|
|
||||||||||
| מודעות שרות | |
|
|
| מועדון פיאט בפייסבוק |
![]() |
|
|
כלי נושא | הצג מצבים |
|
|
#1 | |
|
Member
הגלגלים שלי: פיאט פונטו ספייס ELX
|
תקלה בדוושת הגז-נורה נדלקה.
הרכב שלי-פיאט פונטו ספייס 2001 ELX
באמצע הנסיעה נדלקת לי נורה ENGINE CONTROL SYSTEM FAILURE לפי ספר הרכב. אני לוחץ על דוושת הגז ואין תגובה, רק כאשר אני לוחץ עד הסוף יש תגובה. זה קרה לי כמה וכמה פעמים. זה קורה ואז נעלם אחרי כמה זמן.כל פעם זמנים שונים. בספר הרכב מתואר על התקלה באנגלית, אם מישהו יוכל להסביר לי את מה שרשום זה מאוד יעזור. (יש לציין שלפני שבוע חובר הרכב למחשב, עקב צריכת דלק מוגברת,והוחלף חיישן חמצן,המוסכניק אמר שזאת הייתה התקלה) הנה הציטוט מספר הרכב: "EOBD - ENGINE CONTROL SYSTEM FAILURE (amber) In normal conditions, turning the ignition key to MAR, the warning light turns on, but it should go off when the engine has started. The initial turning on indicates that the warning light is working properly. If the warning light stays on or turns on when travelling (on certain versions together with the message on the display): ❒ glowing steadily - means a fault in the supply/ignition system which could cause high emissions at the exhaust, possible lack of performance, poor handling and high consumption levels. In these conditions it is possible to continue driving without however requiring heavy effort or high speed from the engine. Prolonged use of the car with the warning light on may cause damages. Contact Fiat Dealership as soon as possible שכחתי לציין גם שבהתנעה האוטו רועד והמנוע יורד ל5 סל"ד ולאט לאט מתייצב, אך עדיין מתחת ל10 ולא מעל ה10 כמו שהיה קודם. נערך לאחרונה על ידי shacharlevy013 : 29-08-10 ב 01:49. |
|
|
|
|
|
|
#2 |
|
Member
|
....
אף אחד כאן מכל המומחים לא יכול לסייע?
|
|
|
|
|
|
#3 |
|
Administrator
מנהלמנהל
הגלגלים שלי: אונו - פונטו - פנדה
|
אם המצערת אצלך מכאנית, בדוק שכל החיבורים אליה תקינים.
אם היא חשמלית, בדוק גם את החיבור של דוושת הגז.
|
|
|
#4 |
|
מישהו מטפל בך?
הגלגלים שלי: פונטו 90 ELX קבריולט 1600
|
שלום ידידי,
אם לתרגם לך לעברית פשוטה מה כתוב באנגלית כפי שהבאת, אז בעברית פשוטה, הדלקת הנורה מודיעה שיש כשל במערכת אספקה/הצתה ברכב. בעברית פשוטה יותר, יש לגשת למוסך מורשה פיאט על מנת להתחבר למחשב הרכב ולדעת בדיוק קוד תקלה (מה גורם לנורה להידלק) ואז להיות הרבה יותר חכמים, היות ויכולים להדליק את הנורה לא מעט גורמים וחיישנים ואתה לא תתחיל לנחש אחד אחד.
|
|
|
#5 |
|
Member
|
....
כבר הייתי במוסך גם בגלל הידלקות הנורה וגם בגלל צריכת דלק גבוהה , התחברו למחשב ואמרו לי שחיישן חמצן גרם לתקלות. החליפו אותו ועכשיו הנורה הזאת שוב חזרה
|
|
|
|
|
|
#6 |
|
מישהו מטפל בך?
הגלגלים שלי: פונטו 90 ELX קבריולט 1600
|
איפה לא הייתי ברור.
הנורה דולקת צריך ללכת לחיבור מחשב , לתקן את מה שהוא מתריע עליו, ולאחר מכן לבצע מחיקת תקלות מהמחשב. נדלקה לך המנורה בפעם הראשונה, הלכת, בדקו, מצאו חיישן חמצן לא תקין, החליפו אותו, מחקו תקלות, ונסעת. נדלקה המנורה בפעם השניה, יש ללכת, יש לבדוק שוב, יש למצוא את התקלה החדשה, יש לתקן אותה, ויש למחוק את התקלה ממחשב הרכב, ולנסוע לשלום. נדלקה המנורה בפעם השלישית, יש ללכת, יש לבדוק שוב, יש למצוא את התקלה החדשה, יש לתקן אותה, ויש למחוק את התקלה ממחשב הרכב, ולנסוע לשלום. נדלקה המנורה בפעם הרביעית, יש ללכת, יש לבדוק שוב, יש למצוא את התקלה החדשה, יש לתקן אותה, ויש למחוק את התקלה ממחשב הרכב, ולנסוע לשלום. נדלקה המנורה בפעם החמישית, יש ללכת, יש לבדוק שוב, יש למצוא את התקלה החדשה, יש לתקן אותה, ויש למחוק את התקלה ממחשב הרכב, ולנסוע לשלום. וככה חוזר חלילה.
|
![]() |
|
|
נושאים דומים
|
||||
| נושא | מתחיל הנושא | פורום | תגובות | ההודעה האחרונה |
| נורה שמן נדלקת | iz2 | פונטו - טכני | 36 | 14-02-09 19:00 |
| בעיה בדוושת הגז | yzman80 | פונטו - טכני | 1 | 25-01-09 19:31 |
| נורה הגה אדומה דולקת | עידו אכדרי | פונטו - טכני | 44 | 31-08-08 23:48 |
| רעידות בדוושת הברקס | geniasa | טמפרה - טכני | 2 | 19-08-08 17:08 |