![]() |
|
עקוב אחרינו ב-RSS
|
||||||
| יעוץ ברכישת רכב שאלות לפני קניה. |
|
גלריה
תמונות מהגלריה
|
||||||||||||||
|
|
|
|
|
||||||||||
| מודעות שרות | |
|
|
| מועדון פיאט בפייסבוק |
![]() |
|
|
כלי נושא | הצג מצבים |
|
|
#1 | |
|
Junior Member
הגלגלים שלי: מאזדה 3
|
מה דעתכם על הרכב הבא ? (ספייס 2006 אוטומט)
אלו הפרטים המופיעים במודעה, מצ"ב תמונה.
שוחחתי עם הבחור ביום ראשון, מחיר מחירון, אין בעיות שילדה / גיר / מנוע (מוכן להתחייב), הק"מ נראה קצת גבוה, אבל לא נורא. מעולם לא רכשנו רכב (תמיד קיבלנו ממקום העבודה), גם כשאעשה עליו סיבוב, לא אדע אם יש בעיה 1. האם יש דברים נוספים שכדאי לשאול לפני שנוסעים לראות ? 2. אם וכאשר ניסע לראות, מה אפשר וכדאי לבדוק בעצמי ? 3. ניקח כמובן לבדיקה, אני מניח שלא אמורים לצפות לטופס חלק, ממה כדאי להתרחק ומה לא נורא ? 4. בדיקת שעבוד אפשר לעשות באינטרנט, משהו נוסף שכדאי לדעת ? רכב ראשון שקונים, אין חבר שמבין ברכבים, וגם אנחנו לא כל מידע יסייע. תודה !! |
|
|
|
|
|
|
#2 |
|
Junior Member
הגלגלים שלי: מאזדה 3
|
תוספת :
1. מה ההבדל העקרוני בין ספייס 06 לגרנדה 07, האם גם הגרנדה (אוטומטית בלבד) מומלצת כמו הספייס ? 2. האם רק טרייד מוביל מוכרים רכבים פרטיים (אנשים שעשו טרייד אין) של פיאט ? אגב מי מוכר של פז'ו ? תודה ! |
|
|
|
|
|
#3 |
|
משורר הפורום
הגלגלים שלי: פונטו SX לשעבר. מאזדה 3. רכב שהוא אונייה עם שם של מטוס :)
|
אם הרכב אצלו יותר מיומיים תחשוד!
רכבים במצב טוב ופרטיים נחטפים במהירות מיד 2, מה גם שחולון ידועה כמעוז הסוחרים. קרא פה, תלמד דבר או 2 או 90.
|
![]() |
| כלי נושא | |
| הצג מצבים | |
|
|
נושאים דומים
|
||||
| נושא | מתחיל הנושא | פורום | תגובות | ההודעה האחרונה |
| מחפש פונטו ספייס 2006. | כפיר גל | קניה | 1 | 02-01-11 16:25 |
| מחפש פונטו ספייס 2006 | pagosh | קניה | 0 | 05-10-09 17:50 |
| פנדה 2006 - Break lights failure כאשר מתניעים את הרכב | zizkebab | פנדה - טכני | 1 | 05-04-09 12:00 |
| צריך את דעתכם על פונטו ספייס 2005... | Hermes | יעוץ ברכישת רכב | 14 | 29-06-08 00:12 |
פיאט
מוסכים ושרותי רכב
פורום טכני לרכב
אתר רכב הכולל פורום רכב, שימושון רכב, אינדקס מוסכים לחיפוש מוסך ועוד