![]() |
|
עקוב אחרינו ב-RSS
|
||||||
| פונטו - טכני טכני - דגמי פונטו בלבד. |
|
גלריה
תמונות מהגלריה
|
||||||||||||||
|
|
|
|
|
||||||||||
| מודעות שרות | |
|
|
| מועדון פיאט בפייסבוק |
|
|
כלי נושא | הצג מצבים |
|
|
#1 | |
|
Junior Member
הגלגלים שלי: ז"ל
|
עצה לקראת רכישת פונטו ספייס 2001 ופיענוח תוצאות בדיקה
הי לכולם, אני טל, חדשה בפורום, מקווה למצוא כאן תשובות אחרי שמוסכניקים שונים סירבו "לקחת אחריות" על פירוש בדיקות הרכב לקראת קניה.
אז ככה: פונטו ספייס 2001, 60000 ק"מ, יד שניה. נראת נפלא, נוסעת טוב. בבדיקת הרכב נמצאו צמיגים ישנים, ובעיה במנוע. ככה נכתב: compression comparison filter nr. =4, pls = 15 !ATTENTION: ALLOCATION NOT POSSIBLE -------------------------------------- 69 53 69 51 MAXIMUM = 69 MINIMUM = 51 DIFF = 18 על החלק של ההפרש - המודגש באדום (DIFF) הבוחן לא הפסיק להגיד שזו בעיה במנוע, שההפרש בין הMAX לMIN אמור להיות עד 3(!) וכאן המצב הוא 18. בגרף שמצורף בתחתית הוא הראה גרף שמראה חריגה בצריכת הדלק. הדבר היחיד שהצלחתי להבין הוא שהבדיקה הזו (ניתוק המנוע והפעלת הסטארטר לכמה שניות) אמור להראות אינדיקציה לפעילות מנוע (???)) אגב, הוא בדק 4 פעמים ובכולן התוצאות הראו הפרש 18. נסענו ישר למוסך מורשה - שאמר בלי למצמץ שהכל שטויות! שאם הרכב נוסע טוב, לא עושה רעשים, (הוא לקח אותו לסיבוב ואמר שהוא נשמע טוב) ולא אוכל דלק, אז שווה לקנות. הבחור ממנו אני קונה אמר שאין שום אכילת שמן והיה המום ממצאי הבדיקה אחרי התוצאות האלו, אני מרגישה שבעל הרכב קצת מנסה לדחוף לי את האוטו... אגב, הוא מוכר כיוון שרוצה להשתדרג. בקיצור, דילמה רצינית. אני אמורה לפגוש אותו מחר בפעם השניה ולבדוק אם הוא שורף שמן בנסיעה, אבל עדיין יש לי ספק עצום: יכול להיות שאקנה אותו ותוך חודש אני אצטרך להחליף מנוע? מדובר ביד שניה - 57 אלף ק"מ.. מה הסבירות שיקרה משהו? הרבה הרבה תודה טל נערך לאחרונה על ידי talsha : 27-05-09 ב 16:43. |
|
|
|
|
| כלי נושא | |
| הצג מצבים | |
|
|
נושאים דומים
|
||||
| נושא | מתחיל הנושא | פורום | תגובות | ההודעה האחרונה |
| פונטו ספייס 2001 | מכירה | 3 | 06-10-14 10:17 | |
| תוצאות בדיקה לפונטו ספייס ELX | yaniv21 | יעוץ ברכישת רכב | 6 | 01-10-08 17:08 |
| בבקשה עזרה לפני רכישת פונטו ספייס | Carioca | יעוץ ברכישת רכב | 8 | 10-03-08 22:21 |
| רכישת פאנל חימום + זכוכית למראת צד בפונטו ספייס, האם אפשרי? | פורום הגראז' | 20 | 09-03-07 15:40 | |
| הגה כוח פונטו ספייס 2001 | פורום הגראז' | 7 | 17-11-06 17:36 | |
פיאט
מוסכים ושרותי רכב
פורום טכני לרכב
אתר רכב הכולל פורום רכב, שימושון רכב, אינדקס מוסכים לחיפוש מוסך ועוד