טוב אז ככה יש כאלה שבטח מכירים את הסרטון הזה . . מדובר בבחור ישראלי ויש מצב שהוא גם כותב פה בפורום לא נתקלתי ברכב שלו לפי מה שכתוב בסירטון הוא עומד על 500 כוח סוס ודחיסה של 50 PSI מסיפורים אתם יודעים זה עובר , יש אוטו שנקרא "רעם כחול" סוברו אימפרזה מטורפת שגם לא חסר לה כוח ראיתי אותה בכמה מצבים אחת המכוניות המבוקשות ביותר במדינה . עוד לא קמה מכונית חזקה יותר ממנה מבחינת שיפורים .לפחות ממה שאני יודע בארץ ( מדובר ברכב שהוטס לחו"ל בשביל כיווני מנוע מיוחדים וכל מני דברים הזויים ביותר ) .
מהסיפורים וממה שאני הבנתי מאנשים שראו הטיפו הזאת העיפה את הרעם כחול . קצת לא נשמע הגיוני לפי הנתונים שמפורסמים באינטרנט על הרעם כחול . . אבל אני אתן לכם להחליט .
למי שלא מכיר . זאת הכתבה שכתבו עליה במגזין אוטו
http://www.auto.co.il/archive-377.aspx אני לא יודע עד כמה היא מבוקשת אבל ברור שהיא לא יכולה לעמוד על הכביש עם כזה כוח לפחו לא בארץ . לפי מה שהבנתי מסיפורים של חברים וכאלה ( אתם יודעים כל אחד שבא מספר דברים כאלה תמיד מגזים ומפה לאוזן עושים מהבן אדם מינימום רוצח תרנגולות אבל אומרים שהוא אחד המבוקשים .. )
הסירטון מראה כתבת חדשות שהתנסתה כבר בנסיעה ברעם כחול ובאה כנראה עם נסיון אישי על הכוח של הרעם כחול . הבחור פה עם הטיפו מפחיד לה את החיים זה כזה מצחיק . תשימו לב לרעש המנוע המטורף של הטיפו עד למצב של ניתוקי הצתה בקיצור סרט מחשמל ..
תהנו .