![]() |
|
![]() |
אודיו אודיו ומולטימדיה לרכב. |
גלריה
תמונות מהגלריה
|
||||||||||||||
|
|
|
|
|
מודעות שרות | |
![]() |
![]() |
מועדון פיאט בפייסבוק |
![]() |
|
כלי נושא | הצג מצבים |
![]() |
#1 | |
Super Moderator
מנהל
הגלגלים שלי: Punto MK2 ELX 2002 Manual
|
דיון בנושא מספר ה-RCA וכמות "יציאות" מה-HU
דיון שהתחיל כאן:
http://www.fiatclub.co.il/forum/show...5&postcount=10 -------------------------------------------------------------------- תגובתי לנושא: RCA הינו צורת חיבור לכבל קואקסיאלי בעל פלוס אחד ומינוס אחד. לכן, יציאת RCA יכולה להעביר רק ערוץ אחד. משמע, רדיו דיסק בעל שתי יציאות RCA הינו רדיו דיסק בעל יציאה אחת לערוץ ימין ויציאה אחת לערוץ שמאל. אוראל, כמה חיבורי RCA (בודדים, לשם הבהרה) יש ברדיו דיסק שלך, שלושה? מצ"ב צילום של רדיו דיסק בעל 6 יציאות: ![]() יתכן ויש כאלו הקוראים לכל זוג יציאות "RCA", אך זו טעות.
"הלאה הלאה, עזוב אותך שטויות, הלאה" (מיכאל 2010) נערך לאחרונה על ידי raanan_t : 22-03-09 ב 20:05. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
צלם מערכת
הגלגלים שלי: Skoda Fabia 1.6 16V "SPORT"
|
רענן, דיברנו על אותו הדבר - רק שאתה הבאת את המונחים המתאימים.
מסכים ![]()
![]() |
#3 |
מנהל
הגלגלים שלי: פונטו elx ידנית / מאזדה 6
|
אני לא מהמומחים בתחום אבל למה יש יציאת ערוץ ימין ושמאל לסאבוופר? נראה לי מוזר
והאם יש HU שתומך בחיבור דיגיטלי כמו שיש ברסיברים של קולנוע בייתי? (סתם ליידע כללי)
![]() |
#4 |
צלם מערכת
הגלגלים שלי: Skoda Fabia 1.6 16V "SPORT"
|
אחרוג לרגע מהנושא המקורי.
ממועדון פיאט - הפכנו למועדון פיאט נס ציונה... יש פה לא מעט נס ציוניים ![]()
![]() |
#5 |
Super Moderator
מנהל
|
![]() העיקר שיהיה ברור לכולנו על מה מדובר. ערן, הסיבה שיש שתי יציאות לסאב היא בגלל צורת החיבור בהמשך. למגברים יש שתי RCA בכניסה אך אפשרות לגישור שני הערוצים לסאב. לכן חשוב שהמגבר יקבל שני RCA בכניסה. חוץ מזה לעיתים מחברים שני סאבים ואז לעיתים חשוב שתהיינה שתי יציאות (למרות שגם במקרה הזה רבים מחברים את שני הסאבים יחד בגישור למגבר).
![]() |
#6 |
מנהל
|
עדיין נראה לי דיי מיותר, היות ויש לך rca לכל ערוץ ובמידה ואתה עושה גישור אתה מקבל מיידע רק מאחד ה-rca מכיוון ש-2 הערוצים גושרו לערוץ אחד. אם אני לא טועה שאתה מגשר ערוצים במגבר את צריך לחבר רק rca אחד לערוץ ימין או שמאל (בהתאם למגבר).
בהתאם לזאת מה קורה כאשר אתה קונה רמקולים קומפוננט על רמה ומחליט להגביר אותם על המגבר 4 ערוצים שלך כל רמקול בגישור בשביל לנצל את הרמקול כמו שצריך. הריי אין לך 2 יציאות rca לערוץ קדימה ימין ועוד 2 לקדימה שמאל. וגם נראה לי מיותר 2 יציאות אשר מוציאות את אותו מידע, אין מפצל rca ?? נראה לי שחפרתי אבל נראה לי קצת מגוחך ה-2 יציאות האלה. ו- vRS כן יש פה הרבה נס ציונים, צריכים לעשות את המפגש הבא באיצטדיון נס ציונה ![]()
![]() |
#7 | |
Super Moderator
מנהל
|
צטט:
![]() |
![]() |
#8 |
מנהל
|
תודה רענן,
אני לא אחפור על זה עוד פה ![]() אעשה חיפוש על זה בשביל להבין בדיוק בשביל מה זה, אחרי הכל כמו שאמרת שהכיווניות בתדרים נמוכים כמעט ואינה קיימת. תודה ערן
![]() |
#9 |
Super Moderator
מנהל
|
אם לא כאן, אז איפה תחפור?!
אגב, חשבתי על זה עוד קצת ועליתי על סיבה נוספת בגינה יש 2RCA ליציאת הסאב. במקרים בהם אין סאב ברכב, יש אנשים המתקינים זוג 6*9 או אחר ורוצים לחתוך אותם ב-LOWPASS, במקרה הזה תדרש לערוץ לכל רמקול.
![]() |
#10 |
מנהל
|
האמת שזה הפורום היחידי שאני משתתף בו, גם האתר הראשון שאני פותח כשאני נכנס לאינטרנט, אז אין מקום אחר לחפור, אלה לבדוק באתרים של אודיופילים.
ובקשר לחיתוך של ה-6x9 אתה שוב יכול להשתמש במפצל rca, השאלה היא האם הנתונים שיוצאים מכל יציאה של הסאב ב-hu שונים אחד מהשני, כי אם הם בעלי אותה אינפורמציה אחד מהם פשוט מיותר, בשביל זה יש מפצל rca. ורענן זהו החלטתי, הנושא הזה מטריף אותי ולכן אמשיך לחפור לך מקסימום בפרטי ![]()
2002 Fiat Punto MK2 ELX Manual "Low N' Slow" נערך לאחרונה על ידי raanan_t : 24-03-09 ב 18:56. |
![]() |
![]() |
![]() |
כלי נושא | |
הצג מצבים | |
|
|
![]() |
||||
נושא | מתחיל הנושא | פורום | תגובות | ההודעה האחרונה |
לראשונה: חובב מותג "פיאט" שלח מכתב ליצרן באיטליה עם עלילות סמל"ת- וקיבל תשובה | stio | פיאט כללי | 3 | 10-12-08 12:11 |
כך צוות לוח "יד 2" מייעצים: "פונטו ELX לא אמינה, לא סחירה, הגיר נוטה לתקלות" | stio | פיאט כללי | 14 | 24-09-08 09:00 |
שאלה על ק"מ בפיאט פונטו שרכשתי לפני מספר ימים. | אדי.ו | פיאט כללי | 9 | 15-12-07 15:50 |
סמל"ת בקמפיין פרסומי על כביש 6: "מפיאט באהבה" | פיאט כללי | 2 | 13-04-07 17:52 | |
מכתב בנושא שביעות רצון מסמל"ת | פיאט כללי | 5 | 27-10-06 11:32 |
פיאט
מוסכים ושרותי רכב
פורום טכני לרכב
אתר רכב הכולל פורום רכב, שימושון רכב, אינדקס מוסכים לחיפוש מוסך ועוד