![]() |
|
עקוב אחרינו ב-RSS
|
||||||
| פנדה - טכני טכני - דגמי פנדה בלבד. |
|
גלריה
תמונות מהגלריה
|
||||||||||||||
|
|
|
|
|
||||||||||
| מודעות שרות | |
|
|
| מועדון פיאט בפייסבוק |
|
|
כלי נושא | הצג מצבים |
|
|
#1 | |
|
Junior Member
הגלגלים שלי: פנדה
|
פיאט פנדה עוברת לניוטרל בזמן נסיעה
יש ברשותי פיאט פנדה 2005 עם 166 אלף קילומטר . גיר רובוטי ( לצערי הרב .. )
אני מאוד מרוצה מהרכב . תמיד מניע מכה ראשונה . חסכוני בדלק ( 1 ל 17) יש בעיה אחת שפשוט בלתי נסבלת . הרכב לסרוגין עובר לניוטרל ( בהילוכים ראשון . שני. שלישי ) מה שאני עושה לרוב מכבה את הרכב . מניע . משחק עם הגיר ( רוורס . ניוטרל . אוטומט . רוורס . ניוטרל . ) עד שהוא מסתדר . זה יכול להסתדר אחרי דקה ויכול להסתדר אחרי 20 דקות . לפעמים גם בבוקר שאני מניע את האוטו אני מנסה לשלב הילוך והוא לא משולב . ( שומעים נקישות כאילו הוא מנסה להיכנס ולא מצליח ) אותו דבר . משחקים קצת עם הגיר מעבירים . מכבים את המנוע מניעים שוב כמה פעמים וזה מסתדר . הייתי במוסך מורשה של פיאט . חיברו למחשב . עלתה להם תקלה כללית P1818 הם אמרו שזאת תקלה כללית והכל נראה להם תקין לכן הם לא יודעים מה הבעיה . חיברנו את המחשב שלהם לרכב ועשינו סיבוב בן 50 דקות ! כמובן שלפי חוק מרפי התקלה לא חזרה ולא נראתה . השארתי להם את הרכב במוסך הם יום אחרי עשו בבוקר סיבוב קטן וזה קרא להם. שילמתי 250 על הבדיקה . ויצאתי ללא תשובה לא יודעים מה הבעיה . בחיפוש קטן שערכתי בפורומים בחו''ל מצאתי שלבחור שם היתה אותה הבעיה בדיוק עם אותו קוד תקלה . וניקוי של שסתום שזה המק''ט שלו 71,732,919), פתר לו את הבעיה .. שם השסתום הוא solenoid . רציתי לדעת אם זה קרה לעוד מישהו ואם מישהו ממליץ על פיתרון לפני שאני פשוט מוותר ומוכר את הרכב ? |
|
|
|
|
| כלי נושא | |
| הצג מצבים | |
|
|
נושאים דומים
|
||||
| נושא | מתחיל הנושא | פורום | תגובות | ההודעה האחרונה |
| ההגה מתקשה בזמן נסיעה | sharons007 | פונטו - טכני | 4 | 09-05-15 22:37 |
| צפצופים בזמן נסיעה | mikmik1981 | גרנדה פונטו - טכני | 10 | 22-04-13 08:49 |
| פיאט בראבה נכבתה בזמן נסיעה | diana | בראבה - טכני | 1 | 02-07-12 19:22 |
| פיאט גרנדה פונטו- ידית הילוכים לא עוברת למצב אוטומט | noabd | גרנדה פונטו - טכני | 1 | 30-12-10 13:09 |
| עובר לניוטרל תוך כדי נסיעה | אלי911 | גרנדה פונטו - טכני | 5 | 13-08-10 02:44 |
פיאט
מוסכים ושרותי רכב
פורום טכני לרכב
אתר רכב הכולל פורום רכב, שימושון רכב, אינדקס מוסכים לחיפוש מוסך ועוד