![]() |
|
עקוב אחרינו ב-RSS
|
||||||
| גרנדה פונטו - טכני טכני - דגמי גרנדה פונטו בלבד. |
|
גלריה
תמונות מהגלריה
|
||||||||||||||
|
|
|
|
|
||||||||||
| מודעות שרות | |
|
|
| מועדון פיאט בפייסבוק |
|
|
כלי נושא | הצג מצבים |
|
|
#1 | |
|
Junior Member
הגלגלים שלי: פיאט פנדה
|
רובוט משתגע- עזרתכם.
לפני שלושה חודשים רכשתי את הפונטו גרנדה 2008, מרוצה ממנה מאד אך לא מספיקה להנות עקב תקלות גיר חוזרות, מיד לאחר הקניה הגיר לא עבר לי לרוורס ונתקע כמה פעמים, הוחלף גיר, לאחר מכן שוב עבר לידני, סרב לעבור לאוטומט, הוחלף שוב במסגרת אחריות, והשבוע, לאחר ששמתי לב שבהעברת הילוך לרוורס או לראשון, גלגלי השיניים עושים שם קנאק די לא שגרתי, הלכתי שוב לאותו מוסך שחיבר את הרכב למחשב כדי שהגיר יעבור לימוד, ומאז הכל התדרדר.. בעצירות הגיר עובר לניוטראל ולא חוזר לאחד, רק בכיבוי והדלקה הוא מסתדר, והיום הוא ממש נכבה לי לגמרי בעצירות תוך כדי רעידה עוצמתית.
יש לציין כי לפניו היתה לי פנדה וכשקרתה לי פעם תקלה עם הגיר שלא עבר הילוכים זו היתה איזה שהיא יונית שרופה או חור במשאבת הדלק. (מוסך פיאט בירושלים לא עלו על הבעיה, רק מוסך רגיל) חייבת המלצה למוסך מומחה שידע לומר לי מה הבעיה במדוייק, אני ממש נואשת. רוב תודות לכולכם! |
|
|
|
|
| כלי נושא | |
| הצג מצבים | |
|
|
נושאים דומים
|
||||
| נושא | מתחיל הנושא | פורום | תגובות | ההודעה האחרונה |
| החלפת רובוט גרנדה פונטו | yanklash | גרנדה פונטו - טכני | 0 | 12-03-15 17:21 |
| חברים יקרים את עזרתכם בבקשה | ליאור מנשה | שיפורים וקוסמטיקה | 0 | 01-02-15 18:45 |
| למכירה רובוט | Yishay123 | מכירה | 0 | 22-04-13 10:40 |
| קבלה על תיקון רובוט בגיר | mgoldst | גרנדה פונטו - טכני | 4 | 14-09-12 05:35 |
| רובוט שהובא מפירוק | THELAD | פנדה - טכני | 2 | 28-08-12 08:55 |
פיאט
מוסכים ושרותי רכב
פורום טכני לרכב
אתר רכב הכולל פורום רכב, שימושון רכב, אינדקס מוסכים לחיפוש מוסך ועוד