![]() |
|
עקוב אחרינו ב-RSS
|
||||||
| פונטו - טכני טכני - דגמי פונטו בלבד. |
|
גלריה
תמונות מהגלריה
|
||||||||||||||
|
|
|
|
|
||||||||||
| מודעות שרות | |
|
|
| מועדון פיאט בפייסבוק |
|
|
כלי נושא | הצג מצבים |
|
|
#1 | |
|
Member
הגלגלים שלי: פונטו ספייס ELX
|
תקלות מזגן ורעידות בפונטו ספייס elx 2003
שלום לכם קיבלת המלצות חמות על הפורום
אני סטודנט ולצערי הרב אכלתי מרור אם הרכב עד היום בחובות מהתיקונים שלא עזרו החליפו הכל בקשר למזגן פרט למעבה ולמאייד וניקו מנוע צעדים ומצערת והחליפו חוטי הצתה לא למקורי ופלאגים מקורי ופילטרים ושמנים ומשאבת מים ורצו גם הגה כבר האשראי לא עבר ישמח להמלצה לבעל מקצוע למרות שכבר איבדתי את האמון בכולם שיהיה אמין זול ובאמת יעלה על התקלות ויתקן כמו שצריך כי עד היום כל זה עלה לי 4500 אלף כמעט חצי מעלות הרכב התקלות שנותרו הם מזגן לא מקרר בכלל רק לאחר מילוי גז מקרר רק בסלד גבוה נמוך לא מקרר בכלל ואחרי שבועיים צריך שוב למלות גז והתקלה השניה רעידות בסרק לפעמיים ובעיקר בנגיעה בברקס ודבר אחרון בהעברה לd יש השהיה של 3 שניות ואז קפיצה ורק אז הכל עובד בגיר לפני הקפיצה שהוא בהשהיה אם נותנים גז זה כאילו הוא בניוטרל ישמח מאוד להשבת האמון בבעלי מקצוע ולא לקרוע אותי בקרוב ל4 אלף שקל ולא תוקן כלום וגם לסגירת החוב או שיפטר מהרכב למרות שכואב לי אחרי כל הכסף שהשקעתי בוא מעל 7 אלף נערך לאחרונה על ידי din264 : 21-08-15 ב 03:42. |
|
|
|
|
| כלי נושא | |
| הצג מצבים | |
|
|
נושאים דומים
|
||||
| נושא | מתחיל הנושא | פורום | תגובות | ההודעה האחרונה |
| בעיה בפונטו ספייס 2003 ELX V16 | din264 | פונטו - טכני | 7 | 17-03-15 19:17 |
| מזגן לא מקרר - פונטו ספייס 2003 | yairl | פונטו - טכני | 3 | 29-06-12 10:41 |
| טורים קופצים ורעידות חזקות בפונטו אוט' 2004 | shooja12 | פונטו - טכני | 6 | 09-03-12 14:24 |
| מגן שמש בפונטו ספייס 2003 | fitoa | פונטו - טכני | 8 | 30-05-11 20:31 |
| ניקוי EGR בפונטו ספייס 2003 | idan.shmueli | פונטו - טכני | 1 | 11-01-10 20:54 |
פיאט
מוסכים ושרותי רכב
פורום טכני לרכב
אתר רכב הכולל פורום רכב, שימושון רכב, אינדקס מוסכים לחיפוש מוסך ועוד