![]() |
|
עקוב אחרינו ב-RSS
|
||||||
|
גלריה
תמונות מהגלריה
|
||||||||||||||
|
|
|
|
|
||||||||||
| מודעות שרות | |
|
|
| מועדון פיאט בפייסבוק |
|
|
כלי נושא | הצג מצבים |
|
|
#1 | |
|
Junior Member
הגלגלים שלי: 500
|
פיאט 500 מתחת למכסה מנוע
שלום לכולם ,
יש ברשותי כ 3 שנים פיאט 500 . מעבר לטיפולים והמחירים הלא הגיוניים בעליל של המוסך המורשה, התגלו תקלות לא נספרות באינסוף דברים שונים. היום - סף השבירה. לאחר ויכוחים אינסופיים עם חברת פיאט בארץ , לגבי תקלת ייצור בפיאט בדש בורד , איפה שהכרית אוויר פשוט נפתח הדש בורד. והטרמוסטט ובית תרמוסטט שהתפוצץ. החלטתי למכור את הרכב. הגיע הקונה הפוטנציאלי בחור מן המניין , פתחתי בפניו את כל הטיפולים וכל הדברים שעשיתי לרכב , הגענו לעמק השווה . האוטו נכנס לבדיקה . תוצאות הבדיקה - מנוע - לא תקין . נזילות בין הראש מנוע לבלוק. ובלוק מנוע אכול מלא חלודה ומתפורר. קורוזיה ונזילות בכל מיני מקומות נוספים. פניתי למוסך המורשה בו אני מטפל(פטין עכו) , נאמר לי שזה שטויות , לא היו מוכנים לתת לי אישור או להכניס הערה במחשב לגבי האוטו . מתנערים מאחריות. כאשר הצגתי את הדברים הבעל מוסך התרעם , ואמר תן לי לצלם אני יתבע אותו !!! לסיכום בתור בעלים של הרכב, או שאני נפלתי על רכב חרא .(מה שלא הגיוני) או שהמוסך חרא . או שפיאט 500 דגם חרא. אתם תשפטו. הינה תמונה של הדשבורד :
|
|
|
|
|
| כלי נושא | |
| הצג מצבים | |
|
|
נושאים דומים
|
||||
| נושא | מתחיל הנושא | פורום | תגובות | ההודעה האחרונה |
| ניקוי כל מה שנמצא מתחת למכסה מנוע | shachar | שיפורים וקוסמטיקה | 7 | 21-03-15 11:22 |
| עזרה במציאת סוג פיוז חסר (מתחת למכסה מנוע) | elor | פונטו - טכני | 8 | 28-01-12 17:29 |
| "שטיח" מתחת למכסה מנוע מתקלף | snufkin | פונטו - טכני | 4 | 21-12-09 19:53 |
| פרוייקט קטן לHGT מתחת למכסה מנוע. | שחרון | תמונות וסרטונים של חברי המועדון | 15 | 16-11-09 22:25 |
| בד הנמצא מתחת למכסה מנוע - מה תפקידו? | פורום הגראז' | 4 | 21-07-07 00:11 | |
פיאט
מוסכים ושרותי רכב
פורום טכני לרכב
אתר רכב הכולל פורום רכב, שימושון רכב, אינדקס מוסכים לחיפוש מוסך ועוד