![]() |
|
עקוב אחרינו ב-RSS
|
||||||
| רכב כללי מדברים על עולם הרכב (מלבד פיאט). |
|
גלריה
תמונות מהגלריה
|
||||||||||||||
|
|
|
|
|
||||||||||
| מודעות שרות | |
|
|
| מועדון פיאט בפייסבוק |
![]() |
|
|
כלי נושא | הצג מצבים |
|
|
|
|
#1 | |
|
Senior Member
הגלגלים שלי: פונטו
|
האם החוזה הקצר שניסחתי חוקי ?.
בעקבות פרסום הודעת החלפה שפרסמתי ביד 2, הגיע אלי בחור עם יונדאי.
את מה שסיכמנו ערכתי בחוזה. האמת שחיפשתי החלפה על פונטו, אבל זה מה שייצא. לא בדקתי את היונדאי, והוא לא בדק את המאזדה. השאלה בכותרת. זכרון דברים- חוזה להחלפת רכבים. בין בעל המאזדה לנטיס, מס' רישוי XXX מודל 2000. לבין בעל היונדאי מס' רישוי XXX מודל 1995. בעל המאזדה לנטיס הוא, XXX. בעל היונדאי אקסנט הוא, XXX. שני בעלי הרכב מצהירים ומתחייבים כי הרכבים נקיים מכול חוב או שיעבוד או זכויות בצד ג' כלשהו. הצדדים הגיעו לידי הסכמה כדלקמן: א. XXX ישלם ל XXX תוספת של 11000 ₪. ב. כל אחד מהצדדים יעביר בעלות על חשבונו לרכב שקיבל. שני הצדדים מצהירים בזאת שבדקו את הרכבים, והם מוותרים בזאת על כל טענת פגם לרבות טענת מום נסתר כלשהו באשר למצבו הטכני והחיצוני של הרכבים. הצדדים מאשרים בזאת שקראו היטב חוזה זה ופעלו בהתאם לכך. ולראייה באו הצדדים על החתום : XXX------------------ ת.ז XXX XXX ----------------- ת.ז XXX תאריך --------------------
|
|
|
|
|
#2 |
|
Senior Member
הגלגלים שלי: פיאט אונו,יונדאי אקסנט,מיצובישי מאגנום
|
נשמע סבבה אני זוכר שגם ניתן למצוא חוזה מכירה באתר משרד הרישוי mot.gov.il
|
|
|
|
|
|
#3 |
|
Senior Member
הגלגלים שלי: פונטו SX75
|
יש מקום להוסיף כמה שורות על כך ש:
* כל דו"ח שניתן לפני תאריך ההעברה ישולם ע"י הבעלים הקודם. * הצהרה על כך שהק"מ המוצג במד האוץ הוא הקילומטרז' הנכון. אני בטוח שיש עוד כמה דברים שכדאי לתת עליהם את הדעת, ניתן למצוא קבצים מוכנים ומסוגננים היטב ברשת. זכור לי שיש בקארס פורום שרשור ששיתפו בו מסמכים לביצוע רכישה.
|
|
|
|
#4 |
|
Senior Member
|
אני מסכים איתך שרצוי להוסיף בקשר לדו"ח שישולם ע"י הבעלים הקודם. ואכן אני אוסיף ואדפיס מחדש.
יש לי זמן עד שעה 9.00, הבחור עוד צריך ללכת ולהוציא כסף מהבנק. בייחס לשאר לדעתי לא כדאי לסבך את העסק. כפי שאמר המשורר, "קצר וקולע". לגביי מס' הק"מ, לא מדובר ברכבים ממודלים מתקדמים. ולא סביר שמישהו יזייף, משום שזה גם פלילי. מעניין איך בחור שאמר לי בטלפון שנלך עם המאזדה לבדיקה במכון והסכמתי. מחליף בלי לעשות אפילו סיבוב. יאיר, ארז לא רוצה למכור את הבלוקים והמלט. דוד.
|
|
|
|
#5 |
|
Senior Member
הגלגלים שלי: פיאט אונו,יונדאי אקסנט,מיצובישי מאגנום
|
בהצלחה בעישקה
בקשר לבלוקים והמלט לא נורא עשיתי חשבון זה לא כל כך משתלם לי בגלל המרחק |
|
|
|
|
|
#6 |
|
Senior Member
|
תודה יאיר. העיסקה בוצעה.
תמצא לי קונה ליונדאי אפילו באלפיים ש"ח. אני אקנה פונטו. דוד.
|
|
![]() |
| כלי נושא | |
| הצג מצבים | |
|
|
פיאט
מוסכים ושרותי רכב
פורום טכני לרכב
אתר רכב הכולל פורום רכב, שימושון רכב, אינדקס מוסכים לחיפוש מוסך ועוד