![]() |
|
עקוב אחרינו ב-RSS
|
||||||
| קניה רכבים ואביזרים לקניה. |
|
גלריה
תמונות מהגלריה
|
||||||||||||||
|
|
|
|
|
||||||||||
| מודעות שרות | |
|
|
| מועדון פיאט בפייסבוק |
![]() |
|
|
כלי נושא | הצג מצבים |
|
|
#1 | |
|
Junior Member
הגלגלים שלי: פיאט אונו 1.4
|
מחפש וצריך עזרה...
שלום לכולם, שמי אדיר ואני בעל פיאט אונו 93 שיקרה לי עד מאוד. אני עוקב אחרי הפורום כבר תקופה...
אני מחפש כבר שבוע כמה דברים: 1. הדחוף ביותר - ידית אמברקס, עם 2 ברגים אחד בכל צד באלכסון. יש למישהו מושג איפה משיגים דבר כזה, או יש לו למכור לי? 2. סמל פיאט ישן, מלבן, לשים על מכסה תא המטען מאחורה. מישהו הוריד לי אותו ואני לא מתכוון לעשות את אותו הדבר בחיים. יש למישהו מושג מאיפה לקנות או יש למישהו למכור לי? 3. מכסה מנוע - קניתי את הרכב במצב חיצוני מזוויע, אין לי כסף לצביעה מלאה (אלא אם מישהו מכיר מקום שעושה ממש בזול) ואני רוצה פשוט להחליף את המכסה. - תבינו, מישהו פשוט חרט על המכסה איקס גדול וניסה למחוק עם טיפקס. הרכב בצבע לבן.... תודה לכולם!!!! |
|
|
|
|
|
|
#2 |
|
בעל מקצוע
מנהל
הגלגלים שלי: בראבו גיר רובוטי, פנדה גיר ידני
|
מכסה המנוע
סביר מאוד שניתן רק לצבוע את מכסה המנוע ובדוק זאת עם אבישי כאן:
www.musach.co.il/details.asp?id=334 אולי הוא גם יוכל להשיג לך סמל. לגבי ידית בלם היד, גש אל איציק כאן: www.musach.co.il/details.asp?id=347 ותגיד לו שביקשתי שיסייע לך ואני מקווה שהוא יפתור לך את בעיית ידית בלם היד. בהצלחה ובברכה - רפי לין
|
|
|
#3 |
|
Senior Member
הגלגלים שלי: פונטו
|
נסה קודם את מה שרפי כתב לך.
אם לא ילך , צור קשר בפרטי. יש ברשותי ידית וסמל. בהצלחה דוד.
|
|
|
|
#4 |
|
מנהל
|
ידית תוכל בוודאי למצוא אצל היפר חלף בפתח תקווה. , כמו כן בכפר קאסם יש מספר גדול של פירוקיות שבכולם כמעט יש כמה אונו זרוקים.
לגבי סמל, אפשר לרכוש סמל חדש ב:מ.י.ר (רחוב המסגר, ת"א) לא מזמן רכשתי שם סמל חדש . גם אצל נחום סודאי שנמצא רחוב אחד משם תוכל למצוא סמל. לגבי מכסה המנוע , ממליץ לך לגשת למוסך בני ברק באזור תעשיה ליד קניון איילון , הם טובים וממש ממש זולים מאד.
|
|
|
#5 |
|
Senior Member
|
היה ברור לי שכך אתה חושב, עוד לפני ששלחת לי את הה"פ.
לפעמים צריך להבין מבין השורות. ![]() מאחר שאני לא מצליח להשיב תמונה בה"פ, אשאל אותך כאן, האם אתה מתכוון לסמל כמו בתמונות?. דוד.
נערך לאחרונה על ידי davidmzr : 11-06-12 ב 18:33. |
|
|
|
|
|
#6 |
|
Junior Member
|
אכן כן
זה הסמל שאני מחפש. תודה רבה לכולם!!!
|
|
|
|
|
|
#7 |
|
Senior Member
|
בסדר מתאים מה שהצעת.
אבל אני לא יכול לשלוח. דוד.
|
|
|
|
#8 |
|
בעל מקצוע
מנהל
הגלגלים שלי: בראבו גיר רובוטי, פנדה גיר ידני
|
לצביקה
צביקה, שים לב שהשואל מירושלים כך שאין טעם להפנותו לבני ברק.
בברכה - רפי לין
|
|
|
#9 |
|
Junior Member
|
דוד, איך אני יכול לקחת את זה ממך?
איפה אתה גר? אפשר מס טלפון? |
|
|
|
|
|
#10 |
|
Senior Member
|
שלחתי לך.
זכור שאני צריך דוגמה של הידית, או העלה תמונה. אצלי יש ידיות לכמה סוגי רכבים, והם מעורבבים. דוד.
|
|
![]() |
| כלי נושא | |
| הצג מצבים | |
|
|
נושאים דומים
|
||||
| נושא | מתחיל הנושא | פורום | תגובות | ההודעה האחרונה |
| שלום.. חדש כאן וצריך עזרה בקניית פונטו | aloni89 | יעוץ ברכישת רכב | 2 | 12-01-12 09:29 |
| עזרה עם הדיסטרבוטור (מחפש לרכוש אחד) | royio | קניה | 4 | 13-07-09 14:17 |
| צריך עזרה-מחפש פנסי חזית לבראבו | nameless | קניה | 14 | 11-05-09 18:40 |
| מחפש עזרה בקשר למנוע מולטיפלה | alfetta79 | מולטיפלה - טכני | 0 | 18-02-08 15:54 |
| עזרה לגבי החלפת מידה בצמיגים לפיאט טיפו+מחפש חלקים | פורום הגראז' | 0 | 11-09-07 15:34 | |
פיאט
מוסכים ושרותי רכב
פורום טכני לרכב
אתר רכב הכולל פורום רכב, שימושון רכב, אינדקס מוסכים לחיפוש מוסך ועוד