![]() |
|
![]() |
פורום המועדון כל מה שקשור במועדון ובחבריו. |
גלריה
תמונות מהגלריה
|
||||||||||||||
|
|
|
|
|
מודעות שרות | |
![]() |
![]() |
מועדון פיאט בפייסבוק |
|
כלי נושא | הצג מצבים |
![]() |
#1 | |
Junior Member
הגלגלים שלי: פיאט פנדה
|
המלצות לגבי רכישת פיאט 500 חדשה
שלום לכולם,
אני עודד, חדש בפורום, בעל פיאט פנדה שנת 2006. בכוונתי לרכוש רכב חדש בקרוב, והפיאט 500 קורצת לי במיוחד. הבעיה העיקרית שלי היא עם מספר הדגמים הרב, וטווח המחירים הרחב. בשבוע הבא אבצע מספר נסיעות מבחן על מספר דגמים, אבל אשמח לקבל מעט פידבק מבעלים קיימים לגבי הרכב כגון: - מה טוב ומה לא טוב ברכב הזה? - על מה כדאי לשים דגש בנסיעת המבחן? - האם הדגם הידני באמת עדיף על הדגם הרובוטי כפי שרוב הכתבות מציינות? הפנדה שלי רובוטית ואין לי בעיות איתה, הבנתי שזה אותו הדבר בדיוק? - האם קיים חיבור USB בכל הדגמים (לחיבור אייפון למערכת, לדוגמא)? המידע לא ברור מהמפרט, מצויין שם רק מערכת Blue&Me בדגמים מסויימים ויקרים. - האם מישהו קיבל הנחות או הטבות מיוחדות בהתנהלות מול סוכנות הרכב? - רוב הנסיעות שלי הן בין-עירוניות, האם דגם הקבריולט יהיה רועש מדי בגלל הגג מבד? כל מידע נוסף שיעזור לי יתקבל בברכה, זהו רכב ראשון שאני רוכש "מהניילונים". תודה! נערך לאחרונה על ידי odedia : 03-07-11 ב 14:13. |
|
![]() |
![]() |
כלי נושא | |
הצג מצבים | |
|
|
![]() |
||||
נושא | מתחיל הנושא | פורום | תגובות | ההודעה האחרונה |
דעתכם לגבי רכישת פיאט פנדה חדשה. | yulian1986 | יעוץ ברכישת רכב | 20 | 03-07-11 16:47 |
יש המלצות על המבצע החדש של פיאט? | a_eliran | פיאט כללי | 10 | 23-02-11 09:36 |
רכישת רכב - שאלות פרקטיות לגבי תשלום | אוריגמיש | יעוץ ברכישת רכב | 1 | 14-01-10 11:49 |
מבקש עצה לגבי בניית תיבה חדשה לסאב . | almogxxx | אודיו | 10 | 27-03-09 01:28 |
רכישת פיאט מריאה | גדי אנציו | יעוץ ברכישת רכב | 2 | 30-12-07 20:34 |
פיאט
מוסכים ושרותי רכב
פורום טכני לרכב
אתר רכב הכולל פורום רכב, שימושון רכב, אינדקס מוסכים לחיפוש מוסך ועוד