![]() |
|
![]() |
פונטו - טכני טכני - דגמי פונטו בלבד. |
גלריה
תמונות מהגלריה
|
||||||||||||||
|
|
|
|
|
מודעות שרות | |
![]() |
![]() |
מועדון פיאט בפייסבוק |
![]() |
|
כלי נושא | הצג מצבים |
![]() |
#1 | |
Senior Member
הגלגלים שלי: punto spice
|
טורים משחקים בעצירה פונטו 2005
שלום לכולם.
יש לי בעיה שלא מצאתי לה דוגמה מספיק קרובה בבעיות קודמות בפורום ולכן החלטתי לפתוח נושא חדש. אז ככה בזמן בלימה בעיקר לקראת רמזורים או בלימה יחסית חזקה (אני מדגיש חזקה כי בקלילה זה לא קורה) הטורים יורדים ל 800 יורדים ל600 וקופצים חזרה ל800 במהירות של מצמוץ. זה היה קורה לעיתים רחוקות והיום שנסעתי הרבה ברחובות ת"א שמשתי לב לזה הרבה יותר (אני גר ברמלה) צריכת הדלק שלי היא סבבה 1:13 - 1:14 (לפי חישוב ידני לא מחשב) בסוף נובמבר הרכב עבר טיפול 80K אצל שמשון ביהוד. הוחלפו פלאגים וכו. חוטי הצתה הוחלפו לפני כ-30-40K(לא זוכר בדיוק) גם אצל שמשון. טסט עברתי בלי לשים אפילו תוסף.. בלחיצה על הגז לפעמים אני מרגיש כאילו מכה אבל אמרו לי שזה רגיל בגלל התיבה הרציפה. השאלה שלי מה יכולה להיות הבעיה? ברוב השרשורים ראיתי שההמלצה היא לעשות ניקוי בית מצערת הבנתי שלא מסובך לעשות לבד אבל רציתי לדעת כמה זה עולה במורשה יבואן ובמוסך רגיל (לא מדרכה) ומה העלויות של ניקוי/החלפה של חיישנים ומנוע צעדים (דרך אגב מזה?) תודה לכל העונים וסליחה על האורך ניסיתי לצמצם שאלות אפשריות... נערך לאחרונה על ידי avhyh : 07-04-11 ב 01:56. סיבה: שכחתי לציין |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Senior Member
|
חברים למה לא עונים?
היום שמתי לב לעוד דבר בנסיעה ללא גז הטורים עוברים בין 800-1000 ובפעם אחרת ביום 600-800. כשהמנוע קר ואני עוזב את הגז טורים יורדים ל-1000 הרבה יותר מהר מאשר כשהמנוע חם. האם זה נורמלי? |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Senior Member
הגלגלים שלי: PUNTO FUN 2003
|
אם יש לך משחק בגובה הטורים בזמן נסיעה/עמידה בהילוך סרק
רוב הסיכויים כמו שכבר כתבת יש לך "בעיה" עם המצערת וכפעולה ראשונה עליך לנקותה ובעיקר את מנוע הצעדים ואם תוכל תבדוק תקינותו עם רב מודד. למיטב זיכרוני קיימים הסברים ודיונים בפורום ואולי גם פרוייקט מצולם וזו פעולה לא מסובכת בכלל אם יש לך כלי עבודה מתאימים וגישה חיובית אם לא פנה למוסך וקבל הצעת מחיר לניקוי מצערת ביסודיות, עדיף ורצוי לגשת למכון קרבורטורים והזרקות לביצוע הניקוי. בצע נסיעה וכאשר יש משחק עם גובה הטורים הפעל את המזגן ותראה אם יש שינוי בגובה הטורים? זה יתן לך מדד מסויים תפקידו של מנוע הצעדים הוא לתת מענה לעומסים על המנוע בהילוך סרק למשל בהפעלת מזגן ובעמידה כאשר הילוך משולב ברכב אוטומט, הפעולה הממשית שמנוע הצעדים עושה היא התערבות בכמות האויר הנכנס למנוע וכך הוא מעשיר את תערובת הדלק למנוע ברגעי עומס, מנוע הצעדים מופעל ע"י בקר הנשלט מהמחשב ברכב והוא בעצם מנוע חשמלי כמובן
![]() |
#4 |
Senior Member
|
כמה אמור לעלות מנוע צעדים וניקוי מצערת??
ועוד שאלה אני עם הבעיה הזו כבר כמה זמן. בערך בנובמבר טיפול 100K השאלה עם זה יכול לחכות? |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Member
הגלגלים שלי: נייק אייר פגאסוס
|
או חיישן או בית מצערת
|
![]() |
![]() |
![]() |
כלי נושא | |
הצג מצבים | |
|
|
![]() |
||||
נושא | מתחיל הנושא | פורום | תגובות | ההודעה האחרונה |
דליפת רצינית של מים בעצירה/כיבוי רכב - פונטו 2000 | niminim81 | פונטו - טכני | 1 | 12-05-10 12:53 |
בראבה- האוטו מתכבה בעצירה | tom | בראבה - טכני | 5 | 14-03-09 16:59 |
טורים תקועים - פונטו 98 | shentonit | פונטו - טכני | 7 | 09-09-08 20:27 |
פונטו ספייס SX 2003 מתחממת בעצירה - אשמח לעזרה | פורום הגראז' | 4 | 21-08-07 12:50 | |
פונטו 2001 ורעש בעצירה | פורום הגראז' | 6 | 23-01-07 15:09 |
פיאט
מוסכים ושרותי רכב
פורום טכני לרכב
אתר רכב הכולל פורום רכב, שימושון רכב, אינדקס מוסכים לחיפוש מוסך ועוד