![]() |
|
![]() |
פיאט כללי מדברים על פיאט בכלליות וחדשות. |
גלריה
תמונות מהגלריה
|
||||||||||||||
|
|
|
|
|
מודעות שרות | |
![]() |
![]() |
מועדון פיאט בפייסבוק |
|
כלי נושא | הצג מצבים |
![]() |
#1 | |
Junior Member
הגלגלים שלי: פיאט פונטו ספייס 2001
|
כמה שאלות אחרי קניית פיאט פונטו ספייס 2001
שלום.
קניתי לפני שבוע פיאט פונטו ספייס 2001 טיפטרוניק 16v דגם elx ספר טיפולים מלא משנת 2001,אוטו שמור מאוד וכל דבר קטן טיפלו בו,אני לא מבין כל כך ברכבים..לא יודע מה צריך לבדוק לפני שקונים רכב לא יודע כלום,פשוט ראיתי ספר טיפולים מלא ואוטו מטופל ובנאדם שלא מראה ממזר וביצעתי תקניה. אחרי העברת בעלות והכל אני מחזיר תבנאדם לבית ופתאום שומע בום האוטו עוצר ולא מניע,בסוף מתברר שהמנוע לא הוחזק טוב ובגלל שעליתי על בור קטן הוא נפל על הציריה ושבר אותה,פחדתי שזה לא גיר...הלכתי למוסך הציריה תוקנה כחדשה והגיר בסדר גמור...עכשיו יש לי בעיה שאני רואה שיורד מים בכמות גדולה..כבר שבוע האוטו נוסע חלק אין חום מנוע עולה ולא כלום..בדקתי שמן ויש,יכול להיות נפגע הראש מנוע כתוצאה מהנפילה?הוחלף טרמוסטט צינור מים הכל לפני חצי שנה...מזה יכול להיות? ובאיזה שמן ומים אני צריך להשתמש שמומלצים? אני צריך עזרה ממשהו שמבין |
|
![]() |
![]() |
|
|
![]() |
||||
נושא | מתחיל הנושא | פורום | תגובות | ההודעה האחרונה |
מספר שאלות לפני קניית רכב מסוג פונטו ספייס | yakirdaniel | יעוץ ברכישת רכב | 3 | 05-08-13 00:05 |
קניית פונטו ספייס elx אוט׳ 2001-2002 | TOMERZHR | יעוץ ברכישת רכב | 12 | 06-03-12 12:22 |
לפני קניית ספייס מסוחר - מספר שאלות | lag5 | יעוץ ברכישת רכב | 14 | 28-04-10 18:30 |
בירור לפני קניית פונטו ספייס 2001 | ישי כהן | יעוץ ברכישת רכב | 9 | 09-10-08 02:54 |
עזרה בקניית פונטו ספייס 2001 | פורום הגראז' | 9 | 12-03-07 11:38 |
פיאט
מוסכים ושרותי רכב
פורום טכני לרכב
אתר רכב הכולל פורום רכב, שימושון רכב, אינדקס מוסכים לחיפוש מוסך ועוד