![]() |
|
![]() |
פורום המועדון כל מה שקשור במועדון ובחבריו. |
גלריה
תמונות מהגלריה
|
||||||||||||||
|
|
|
|
|
מודעות שרות | |
![]() |
![]() |
מועדון פיאט בפייסבוק |
|
כלי נושא | הצג מצבים |
![]() |
#1 | |
Banned
הגלגלים שלי: פיאט בארטונה
|
קבוצת רכישה לגגות CABRIO
שלום לכולם
לאור המצב בארץ (ניתן לומר הגרוע) לגגות קבריולט ולתיקונם בנייתם ובקבריולט בפרט החלטתי לקחת על עצמי יוזמה בהתחלת ייבוא של גגות לארץ אני אומנם יחסית צעיר (בן 22 וחצי) אבל יש לי ניסיון כבר ביבוא מוצרים מסין ודי בקיא בכל העניין של הייבוא שלעצמו לא יתכן שב2010 אין מודעות בארץ או מקום לרכישת גגות ומוצרים לקבריולטים יש כל מיני אנשים בודדים שתופרים ובונים כאלה אבל בכסף מוגזם ובלי פורפורציה שלא נדבר על האיכות ועל הנזקים ותיקונים שגם העלויות שלהם מוגזמות ביותר העלתי נושא זה לצורך בדיקת הענות האנשים לגגות כאלה אם יהיה הרבה התעניינות וצורך אני יתחיל בתהליך הייבוא דברתי כבר עם חברה שמתמחה בתחום הזה כבר מעל ל50 שנה יש לה סוכנים כבר יותר מ20 מדינות פה בארץ אין להם סוכן הם מוכנים לתת לי מחירון מאסטר של דיסטרביוטר על כמויות שונות כל מי שמעוניין מוזמן לכתוב פה בפוסט לפי זה אני יעריך האם משתלם להביא ולכמות ראשונית כמה להביא אין ספק שהכמות היא סיטונאית קצת מידה: הגגות שהם מייצרים הם גגות ידניים שלהם ביקוש רב יותר למרות שיש להם גם עם מערכת חשמלית הגג בא קומפלט עם הוראות התקנה + חלון שקוף בצד האחורי של הגג יש אפשרות להזמין עם איורים בצדדים כגון אש,דגלי מירוץ,ציורים של ראלי וכו... הגגות במגוון רב של צבעים אם זה: שחור(S),אדום(בורדו),לבן,שמנת,צהבהב ועוד שני צבעים שהם יפרטו לי בהמשך לפי מה שהבנתי אין שוני במחיר בין הצבעים יכול להיות שאני טועה אבל רוב הסיכוי שלא הזמנתי כבר מהם שני גגות בעיקרון לקבריו שיש לי ושל חבר המטרה לא הייתה לייבא מהם כמויות הרעיון עלה לי ביומיים האחרונים אני אמור לקבל את הגגות בתחילת שבוע הבא כך אני יוכל לבדוק את איכותם ואמינותם למרות שאני בטוח ב100 אחוז שהם מצוינים לסיכום: עדיין אני לא יכול להגיד כמה המחיר יהיה מכמה סיבות עדין לא ידוע לי המחיר על הכמויות כי הם משתנים על כל כמות צריך כמובן ל"סחוט" אותם כמה שיותר לגבי המחיר כמובן שצריך לתמכר את כל הסיפור לגבי ההוצאות ההובלה כמובן הימית ולא האווירית לבדוק עם המכס אם יש מיסים על גגות כי יש מוצרים שאין בהם מס ואז יהיה אפשר לגבש מחיר סופי ללקוח אין לי ספק בכלל שהמחירים אצלי יהיו לפחות 50% פחות מהמחירים שניתן להשיג היום את זה אני יכול להבטיח לכם. נערך לאחרונה על ידי מנש המטורף : 09-05-10 ב 15:34. |
|
![]() |
![]() |
|
|
![]() |
||||
נושא | מתחיל הנושא | פורום | תגובות | ההודעה האחרונה |
קבוצת רכישה לתוסף לשמן המנוע | alon-amos | פורום המועדון | 0 | 22-04-10 02:14 |
מחיר טיפול 40K- כמה אמורים לגבות ? | khc | פונטו - טכני | 3 | 08-01-10 04:18 |
סקר - יום אימון לקבוצת קארטינג | zizkebab | פעילויות המועדון | 6 | 01-03-08 07:06 |
קבוצת קארטינג | פעילויות המועדון | 41 | 20-07-07 01:49 |
פיאט
מוסכים ושרותי רכב
פורום טכני לרכב
אתר רכב הכולל פורום רכב, שימושון רכב, אינדקס מוסכים לחיפוש מוסך ועוד