![]() |
|
![]() |
אוף טופיק הכל מלבד עולם הרכב (בגבול הטעם הטוב). |
גלריה
תמונות מהגלריה
|
||||||||||||||
|
|
|
|
|
מודעות שרות | |
![]() |
![]() |
מועדון פיאט בפייסבוק |
![]() |
|
כלי נושא | הצג מצבים |
![]() |
#1 | |
Super Moderator
מנהל
הגלגלים שלי: פיאט קופה 16V
|
התחדשתי בצעצוע חדש :-)
בשעה טובה ומוצלחת רכשתי לפטופ חזק אשר ישרת אותי בצורה מהיימנה,
![]() לאחר התלבטויות וביצוע סקר שוק מעמיק התלבטתי בין שני מחשבים ניידים עיקריים: 1. Hp Pavilion 2130ej 2. Dell Studio 1558 לבסוף נרכשה הכלה Hp Pavilion 2130ej, מגיעה בצבע לבן פנינה עטופה עיטורים וקישוטים בדיוק כבתמונה המצורפת ![]() עם מפרט עשיר אשר ניצח את ה-DELL בשל כרטיס מסך איכותי מבית GFORCE 320M וקיבולת 500G של HARDDISK והחשוב מכל מעבד I5 INTEL 520M לעומת DELL אשר מגיע עם מעבד מסידרה נמוכה יותר להלן המפרט המלא: ![]() לסיכום - מאוד ממליץ עליו ולבטח בשל המחיר שהשגתי אותו לעומת מחיר השוק בברכה ארז נערך לאחרונה על ידי Snower : 22-04-10 ב 08:40. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
חבר מועדון
הגלגלים שלי: HGT
|
מה המחיר?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
מישהו מטפל בך?
הגלגלים שלי: פונטו 90 ELX קבריולט 1600
|
לגבי מהירות תדר זכרון - הוא שגוי ואין דבר כזה בנמצא.
כנראה המהירות הנכונה היא 1066MHZ בהתאמה לBUS של הלוח. לגבי הדיסק קשיח - יפה מאוד, חשוב יותר מהנפח היא המהירות סיבוב שלו, שאני שהיא 7200RPM שזה מצויין (ממש כמו מחשב נייח), רוב הניידים עדיין מגיעים היום עם 5200RPM שזה מאט משמעותית. בכללי נראה מצויין, מדובר במעבד די חדש (יחסי) בתחום הניידים. מזל טוב, בהצלחה את תהנה ממנו עם מפרט כזה.
![]() |
#4 |
Junior Member
הגלגלים שלי: פיאט אופטרה
|
ממליץ לך על מיני נייד כל אלה של ה15.6 שוקלים בין 2-4 קילו לא נוח וצריכת חשמל גבוהה
שגורמת לבטריה להיגמר מהר מאוד בכלל לא נוח לנשיאה לLG יש מחשב מצוין שהבטריה שלו יכולה להחזיק בין 12-14 שעות רצוף ואם כבר קניתי את הHP הנ"ל תוודא שתשים עליו וינדוס 7 הויסטה גרוע גרוע גרוע יעבוד לך כמו פנטיום 486 הייתי ממליץ גם על מסך לא רחב שתרצה סתם לדוגמא לראות קליפים מיוטוב לדוגמא יהיה בעיות לצפות במסך מלא נערך לאחרונה על ידי bananajoe : 22-04-10 ב 14:45. |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
מישהו מטפל בך?
הגלגלים שלי: פונטו 90 ELX קבריולט 1600
|
לחבר שמעלי, מה שאתה אומר נכון, עם זאת יש לקחת בחשבון שמחשב מיני נייד הינו בעל ביצועים הרבה פחות טובים ממחשב נייד בגודל סטאנדרט. היות והמקום והמזעריות באים על חשבון הביצועים. כך שתלוי מאוד מה השימושים של המשתמש ומה הן הציפיות שלו.
האם תסכים איתי על כך?
![]() |
#6 |
Junior Member
|
בעיקרון של דבר מסכים איתך
אבל יש מיני ניידים שהנתונים שלהם מצוינים השאלה היא מה בדיוק אתה מחפש וכמה כסף אתה מוכן להשקיע לדוגמא לי יש שנים אחד הLG אחד טושיבה הטושיבה שוקל 2.74 הLG בקושי קילו מבחינת עבודה שניהם מצוינים והמסך של הטושיבה בכמה רמות מעל הLG אבל אם לשאול בכלליות הLG לא נופל מי יודע מה מהטושיבה הייתי אומר שיש בו גם פיצ'רים שאין בטושיבה השאלה היא איפה אתה חושב להשתמש בו בבית או בחוץ לא הייתי ממליץ לאף אחד לקחת איתו מחשב של 2.74 קילו לנסיעות אפילו אם יש לו תיק מצוין בשביל זה סתם בלבול שכל ולא נוח בייחוד אם אתה סטודנט או איש עסקים וגם למה אתה צריך אותו האם לגרפיקה האם לעבודה או סתם למשחקים ולצפות בסרטים/קליפים סתם לדוגמא לאפל יש את המחשבים הניידים הכי טובים בעולם והמיני ניידים שלהם חזקים ביותר הבעיה פה שהם עולים בין 11-14 אלף שקל אני מאמין שאם תקח מיני נייד של דל LG פרוויו (שיש להם יופי של מסכים) ותשדרג אותם במקצת תוכל לקנות מיני נייד מצוין ב3000-4000 שקל מיני ניידים שכבר באים בילד דין בדרך כלל זולים מיוחד בין 1400-2000 שקל שידרוגים היום לא עולים הרבה המחירים על המחשבים היום הם ברצפה הייתי אומר אפילו מתחת |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Senior Member
הגלגלים שלי: הונדה האצ'בק
|
bananajoe היום המחשבים הניידים יכולים להגיע ל 6-7 שעות עבודה.
אגב, תשים פסיק בין סוגי הרכב שלך, זה ניראה כמו פיאט אופטרה ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Senior Member
|
זה הדגם הבא שלי ... אני השבוע התעניינתי בדגם הזה יש לי את ה DV6126ea כבר 3 שנים נפלאות ואני ממש מרוצה ... מחיר? אני ראיתי בזאפ שאפשר להביא אותו ב4000 אלף.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Junior Member
|
מוטי הLG שלי מחזיק 12 שעות בדקתי למרות שזה לא נשמע הגיוני מסתבר שזה נכון
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Senior Member
|
לי יש גם את הacer AspireOne המיני נייד מחשב חרא אבל מחזיק 6+ שעות
|
![]() |
![]() |
![]() |
|
|
![]() |
||||
נושא | מתחיל הנושא | פורום | תגובות | ההודעה האחרונה |
התחדשתי בסט קולאויברים ל-HGT | שחרון | שיפורים וקוסמטיקה | 13 | 19-04-10 07:46 |
התחדשתי בג'נטים :) | שחרון | תמונות וסרטונים | 13 | 16-02-10 12:16 |
התחדשתי בפיאט 500 | shaig | פורום המועדון | 12 | 23-03-09 09:38 |
התחדשתי בג'נטים | dodihob | פורום המועדון | 8 | 04-02-09 21:16 |
התחדשתי בH-G-T... | מועדון פיאט ישראל | 7 | 19-09-07 03:42 |
פיאט
מוסכים ושרותי רכב
פורום טכני לרכב
אתר רכב הכולל פורום רכב, שימושון רכב, אינדקס מוסכים לחיפוש מוסך ועוד