![]() |
|
![]() |
פונטו - טכני טכני - דגמי פונטו בלבד. |
גלריה
תמונות מהגלריה
|
||||||||||||||
|
|
|
|
|
מודעות שרות | |
![]() |
![]() |
מועדון פיאט בפייסבוק |
|
כלי נושא | הצג מצבים |
![]() |
#1 | |
Junior Member
הגלגלים שלי: ספייס ELX
|
נורה צהובה שנדלקת ונכבית ומד סל"ד תקול
חברים שלום רב,
שמי אור, אני בעליה הגאים מזה חודש של פונטו ספייס ELX שנת 2001 (קניתי אותה יד I עם 94,000), קראתי רבות בפורום ורציתי קודם כל להגיד שיש פה אנשים עם ידע מדהים וכל הכבוד על הפורום היוצא מהכלל. יש לי שתי בעיות קלות שרציתי בהן את עזרתכם: 1. נדלקת לי כל הזמן נורה צהובה שממוקמת מעל המנורה שמחווה על האורות הדולקים (הירוקה). הנורה הצהובה נדלקת ונכבית, נדלקת ונכבית. היא יכולה לדלוק באופן קבוע, או להיות כבויה הרבה זמן ופתאום להידלק וזה בעיקר נראה לי כמו איזה מגע רופף. מה אומרת המנורה הזאת? ואיך אפשר לדעת האם זה מגע רופף או משהו רציני יותר (האורות עובדים בסדר גמור). 2. מד הסל"ד ברכב לא עובד. רכשתי את הרב לפני חודש, כשהוא מטופל מזה 6 שנים וימשיך להיות מטופל במוסך שמשון יהוד. הבעלים הקודם אמר שבמוסך אמרו לו שפיתרון הבעיה כרוך בפירוק של הדש בורד כולו ולכן אין טעם להתעסק עם זה, כי חבל על העבודה והכסף. משום מה, מפריע לי שזה לא עובד (אני חייב שהכל באוטו שלי יהי פיקס תמיד). האם זה נכון שחייבים לפרק דש בורד בשביל זה?ואם לא איך אפשר לטפל בבעיה? אודה על התייחסותכם. בברכה, אור. |
|
![]() |
![]() |
|
|
![]() |
||||
נושא | מתחיל הנושא | פורום | תגובות | ההודעה האחרונה |
נורית הזרקה שנדלקה - פונטו 2000 | lag5 | פונטו - טכני | 4 | 09-03-09 11:39 |
נורת מצבר שנדלקת בלוח השעונים - פונטו 2000 | lag5 | פונטו - טכני | 2 | 01-03-09 21:28 |
איזה סוג נורה משמש לתאורת שקע ה"מצת" (לסיגריות) בדגמי הספייס? | raanan_t | פונטו - טכני | 2 | 27-02-09 14:24 |
נורת אזהרה נדלקת ונכבית (MK2) | Tzvika 16V | פונטו - טכני | 5 | 24-09-08 08:38 |
נורה צהובה בלוח שעונים | פונטו - טכני | 1 | 09-09-06 15:33 |
פיאט
מוסכים ושרותי רכב
פורום טכני לרכב
אתר רכב הכולל פורום רכב, שימושון רכב, אינדקס מוסכים לחיפוש מוסך ועוד