![]() |
|
![]() |
פונטו - טכני טכני - דגמי פונטו בלבד. |
גלריה
תמונות מהגלריה
|
||||||||||||||
|
|
|
|
|
מודעות שרות | |
![]() |
![]() |
מועדון פיאט בפייסבוק |
![]() |
|
כלי נושא | הצג מצבים |
![]() |
#1 | |
Junior Member
הגלגלים שלי: -
|
הוספתי שמן מנוע ויוצא הרבה עשן מהאגזוז. מה עושים?
שלום לכולם,
הוספתי שמן מנוע לפונטו ספייס שלי אבל כנראה שהוספתי יותר מדיי... השמן עצמו הוא איכותי של Mobil 10-40 חצי סינטטי, כך שהטעות נובעת ככל הנראה מהכמות שהוספתי. התחלתי לנסוע ופתאום ראיתי שיוצא מלא עשן מהאגזוז, היה נדמה לי שהאוטו עולה באש... חזרתי הביתה אובד עצות והנה אני כאן בפורום בתקווה לקבל סיוע והכוונה מכם. 1- מה עושים? 2- חשבתי לרוקן מעט מהשמן שהוספתי. האם אני יכול לעשות את זה עצמאית? מישהו יכול לתת הסבר איך מבצעים את ריקון של השמן? 3- האם מסוכן לנסוע ככה? נניח לנסוע 20 ק"מ עד למוסך כדי שהם ירוקנו את השמן. האם מסוכן לנסוע כשיוצא כל כך הרבה עשן? המון תודה לעוזרים. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Senior Member
הגלגלים שלי: VW GOLF 2.0 Manual
|
איזה צבע של עשן ?
כמה שמו יש במדיד שמן ? מה מצב של נוזל קירור ? הרבה שמן מהאגזוז מראה בדרך כלל על תקלה ברינגים. |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Junior Member
הגלגלים שלי: -
|
תודה לך על התגובה.
העשן הוא בצבע אפור-שחור. תראה, אני לא חושב שיש תקלה, אני פשוט לא הייתי תריך לשים כ"כ הרבה שמן. שמתי בקבוק שלם, לא ידעתי שאסור. הוספתי את השמן היום בבוקר ומיד נסעתי ואז התחיל העשן. כך שזה חייב להיות קשור לעניין הוספת השמן, שיש יותר מידי שמן במערכת. אגב, שום נורת תקלה לא נדלקת. השאלות שלי הן האם מסוכן לנסוע ככה כשהשמן נשרף (משהו יכול להידלק שם?), האם אני יכול לרוקן חלק מהשמן בעצמי או שעליי לקחת למוסך שיעשו זאת במקומי? כמה צריך לעלות שירות כזה? שוב תודה. |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Senior Member
הגלגלים שלי: בבעליותי:פיאט 127 81, פיאט אונו 1.1 91, פיאט טיפו 1.6 89, פיאט מריאה 98 1.6, פיאט 127 74, פיאסטה80,
|
דבר איתי0543076669
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Senior Member
הגלגלים שלי: סיאט לאון 1.8 TSI
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Member
הגלגלים שלי: פונטו
|
![]()
שלום תנסה לרוקן שמן ותבדוק
כי אם רק שהוספת שמן התחילה הבעיה אז זה כניראה השמן |
![]() |
![]() |
![]() |
|
|
![]() |
||||
נושא | מתחיל הנושא | פורום | תגובות | ההודעה האחרונה |
כבוד, הכי הרבה רעש בשבוע האחרון :) | idango | פורום המועדון | 8 | 17-12-09 23:15 |
למכירה הרבה חלקים לפיאט אונו מנוע 1400 | blueuno | מכירה | 1 | 06-08-09 20:15 |
יונדאי גטס שאוכלת הרבה דלק | פורום הגראז' | 7 | 03-06-07 14:26 | |
זהה את הפלסטיק שמחובר לפילטר אוויר - הוספתי תמונות | פורום הגראז' | 1 | 19-05-07 20:18 | |
איזו בדיקה מהירה עושים על מנת לראות שהבעיה היא בראש מנוע? | פורום הגראז' | 2 | 21-06-06 01:16 |
פיאט
מוסכים ושרותי רכב
פורום טכני לרכב
אתר רכב הכולל פורום רכב, שימושון רכב, אינדקס מוסכים לחיפוש מוסך ועוד